Prisjakt

Kimball

Medlem sen 2006-06-06
19
Bidrag
6
Hjälpsamröster
WiZ Smart LED A60 806lm 2700K E27 8W 2-pack (Dimbar)
Full Star 1
1
(1)
175 kr
K
Kimball
19 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Opålitlig och dåligt kvalitetskontroll. 2 av 4 lampor vi köpte kan inte avsluta "initieringen" i appen och kan därför inte användas. Varken omstarter av glödlampa eller router, varesig 2.4ghz eller 5ghz-nätet (2 olika typer av installation av lampan) löser problemet för dessa 2. Supporten kom inte heller med någon lösning annat än "starta om routern" osv. Oerhört många med exakt samma fel på reddit insåg jag i efterhand. De 2 som faktiskt installerades okej har under 3 dagar tappat kopplingen 1 gång vardera och behövt "startas om" vilket inte heller är i närheten av godkänt (de återfinns båda 1-2m från routern RT-AC68U dessutom). Tyvärr får man väl vad man betalar för. Dessa kommer returneras.

LogiLink BT0015
Full Star 1
3.3
(18)
70 kr
K
Kimball
19 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Uppdatering: Av oförklarlig anledning påstår Windows nu att enheten inte kan starta oavsett diverse ominstallationer av drivrutiner osv. Samma fel på 3 olika datorer, verkar helt enkelt som att dongeln slutat fungera utan anledning (även testat fixes som postats nedan samt på Amazon.de utan någon lycka..). Väldigt dåligt. Jag håller med tidigare om hur illa det är att drivrutinerna inte finns att ladda ner. Men det innebär inte att adaptern inte funkar som den skall.Om enheten upptäckts som "CSR Bluetooth" i enhetshanteraren -> Uppdatera drivare -> Välj manuellt -> Generic Bluetooth Adapter i Win10 -> Profit. När detta väl är genomfört funkar allt perfekt!

Fiskars Hard Face Traktörpanna 28cm (med lock)
Full Star 1
1.5
(2)
781 kr
K
Kimball
19 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Inte värd de extra pengarna vs. billigare teflonvarianter. Trots att pannan använts varsamt utan höga temperaturer (det har jag kolstål & gjutjärnspannor till) har beläggningen slitits lika snabbt som vilken annan teflonpanna som helst (pannan är inte ens 1 år gammal och har numer värdelös beläggning). Undvik.

SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.6
(63)
K
Kimball
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Kombinationen av mitt huvud + headsetets "huvudrem" gick inte ihop alls, kändes som att huvudet blev "ihoptryckt", konstant lätt tryck ovanifrån. I övrigt okej ljud som man kan förvänta sig av prisklassen! Blev att lämna tillbaks dessa. Mitt tips är att försöka prova de på plats innan köp om man vet med sig att man har lite större huvud än "normalt" antar jag.

Crucial Ballistix Sport LT Red DDR4 3000MHz 2x16GB (BLS2K16G4D30AESE)
Full Star 1
4.3
(3)
K
Kimball
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Funkar precis som sig bör med XMP på 3000mhz, inget att klaga på!

de Buyer Mineral B Element Stekpanna 28cm
Full Star 1
4.2
(24)
688 kr
K
Kimball
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Köp den inte om du inte är beredd på att tillägna pannan lite kärlek och omsorg. Inte lika mycket underhåll som att putsa skor, men nästintill. Går man däremot in med den insikten kommer pannan säkerligen skapa många fantastiska stekytor många år framöver, definitivt det bästa köksinköp jag gjort i mitt liv efter de japanska kock-knivarna! Rekommenderar att bränna in via ugn istället för på stekhäll om man inte har gas-spis för en trevligare och mer jämn yta / patina.

AOC U3477PQU
Full Star 1
2.3
(4)
K
Kimball
19 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Precis som tidigare recensenter påpekat, fruktansvärt störande "ips glow" (verkar inte vara backlight bleed utefter vad jag läst) i de nedre hörnen på skärmen vilket ger ett gult störande skren. Detta gör att spel med mörka scener eller filmer med mörk border inte går att uthärda alls pga det störande ljuset. Skärmen åker tillbaks, tror inte det är något att göra åt på denna modell då så väldigt många verkar uppleva samma sak. Det enda positiva med skärmen är ju såklart allt utrymme man får, samt att den är rent estetiskt tilltalande i mina ögon, men det gör inte på långa vägar upp för problemen med den. Kan inte rekommendera ett köp av skärmen ens för de 6k jag gav, än mindre till fullpris!

LG G2 D802 32GB
Full Star 1
4.6
(114)
K
Kimball
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Fantastiskt mycket telefon för pengarna! Bara marginellt större än S4an, men ändå större skärm! Knapparna på baksidan är en frisk fläkt som först verkar störande, men som snabbt blir till en fördel! Aldrig hanterat en så rapp androidtelefon innan, allt flyter på galant. Första telefonen som faktiskt får mig att ev. vilja lämna appleträsket efter drygt 4 år! Likaså väldigt imponerad över batteritiden, även om jag egentligen aldrig lidit av den på min iPhone 5 heller, men jag har gott om kapacitet kvar efter en dags användande. Enda eg. negativa vore den blanka baksidan, den är ruskigt hal att hålla i, men det löses ju lätt med någon form av skal. Som sagt, mer prisvärd finns i dagsläget inte, givet köp om man inte har några specifika krav som Note 3 eller Z1an kanske hade uppfyllt bättre.

Arctic Freezer i30
Full Star 1
5
(2)
K
Kimball
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Underbart prisvärd kylare! Kunde inte få fatt i CM Hyper212 som annars är populärast i prisklassen, i slutänden ser de två kylarna i princip identiska ut dock. Klart bra ljudnivå. Överklockar min i5 2500k till 4.5ghz utan problem, idletemp ~39 grader, max load runt 70, så inga som helst problem! Kvittar säkerligen vilka av dessa två kylare som beställs, ville mest bara ge folk en heads up på att denna säkerligen är minst lika bra om Hyper 212 inte går att tag på när det behövs!