Kategorier
Prisjakt

Dunderhonung 23

Medlem sen 2015-04-17
4
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Akademibokhandeln online
Dålig
(12)
Dålig
3 månader sedan
Leveransen tog 16 arbetsdagar och inte 10-15 vilket inte var så illa men när den kom saknades en bok. Kundservicen var stängd kl 19 trots att det på följesedeln stod att den hade öppet till kl 20.
Proshop
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 månader sedan
Snabb leverans och bra priser
LG V30 H930
4
(33)
3 795 kr
3 månader sedan
Har haft telefonen i snart två år och den har presterat väldigt bra hittills. + Väldigt bra skärm i alla ljusförhållanden. + Väldigt bra dac som har rejäla resurser. Behöver sällan ha högre ljud än 20% vilket är ovanligt på mobiler. + Kameran ger bra bilder + Batteritiden är fortfarande bra. Får ut drygt en dags användning. - Skärmen har rundade kanter. Snyggt men opraktiskt då det inte går att skydda hela skärmen med extraglas. - Haft kameraproblem. Kameran har vibrerat och bilden hoppat och orsakat oskärpa. Dock inga problem alls att ta det på garantin. I övrigt en mobil som för drygt 4000 gett premiumkvalitet med vissa brister i design.
Acer Nitro VG240Y (bmiix)
3.8
(1)
1 534 kr
3 månader sedan
Budget skärm som ser bra ut med relativt små kanter. Är ingen expert så bildskärmar men tycker denna ger bra bild för det låga pris den kostar. Bra knappar som gör att man kan växla källa med ett knapptryck. Bra att den går att vinkla upp och ner.
Aten US224
3.7
(4)
235 kr
3 månader sedan*
Smidigt att växla mellan datorer utan kabelhärvor. Man styr med en liten knapp med en lång sladd så det går enkelt att gömma enheten ex under skrivbordet. Ett minus är att den känns väldigt plastig i konstruktionen men för priset är det en småsak
*Redigerades 3 månader sedan
Fyndiq
Bra
(500+)
OK
3 månader sedan
Bristfällig kommunikation. Fick skräpreklam men ingen info om att varan var på väg. Handlade här enbart på grund av att varan bara fanns här. Känns oärligt att de har 4.1 stjärnor på trustpilot men typ 2 på sidor som de inter samarbetar med.
Sony WH-1000XM3
3.8
(174)
2 190 kr
4 månader sedan*
+ Väldigt bra ljud. Har ett par sony MDR-1a som låter platt i jämförelse. Kanske ett minus om man föredrar ett plattare ljud. + Första hörlurarna jag äger med NC och dessa presterar väldigt bra. + lång batteritid + Tyst NC. De har funkat bra att använda utan att spela något ljud för att dämpa omgivningen + Praktisk medföljande väska. Tack vare att den är hård och inte ett mjukt fodral skyddas hörlurarna väldigt bra. + Priset. Köpte dem för 2300kr och tycker det är ett kap i jämförelse med nya XM4. +- micen har jag inte använt så mycket men kvaliteten är lite bättre än de headset som följer med mobilen vilket var min förhoppning. - Sitter som många nämnt ganska tight. Tycker inte att problemet att öronen ligger mot den mjuka vadderingen på insidan utan att själva kåporna och bandet trycker åt en del. Kåporna hade kunnat fått vara lite större. I övrigt sitter de bra. Inga problem att promenera utan att de vickar så här är det en fördel med tightare passform. Rekommenderar skarpt dessa om man inte har för höga krav på komforten utan tycker det är viktigt att de sitter på bra även när man är på språng.
*Redigerades 4 månader sedan