Prisjakt

Erfaren2

Medlem sen 2015-04-04
4
Bidrag
5
Hjälpsamröster
ITsajten
Utmärkt
(380)
Utmärkt
3 år sedan
Snabb leverans, och framförallt utmärkt hantering av reklamationer och returer, samt trevligt och snabbt bemötande.
SanDisk USB 3.1 Ultra Fit 256GB
Full Star 1
2.5
(4)
239 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Den första jag fick var dead on arrival, eller den syntes en liten stund i min Mac. Då jag satte den i min Windows 10-dator tyckte den att jag skulle sätta i en disk i drive F:. Då jag försökte formatera den med exFAT misslyckades formateringen, sedan kunde den inte identifieras av varken Windows 10 eller Mac. Windows 10 kände av den i ca 10 sekunder sedan tappade den enheten och sa att det var fel på den. Mac kände inte alls av den. Den andra jag fick fungerade en dag. Jag formaterade den på Mac till exFAT och kopierade ca 80 GB från min gamla 128 GB UltraFit till den nya på Macen och det gick bra och fort. Sedan försökte jag flytta Logics X Soundlibrary till den. Efter 12 timmar hade den kopierat 17 GB av 65. Stoppade Logic, rensade bort det den kopierat och startade om kopieringen. Efter 12 timmar hade den kopierat 4,17 GB sedan rapporterade den fel. Den hade då hamnat i ett skrivskyddat läge som flashminnen tydligen kan göra om de upptäcker ett internt fel (tydligen inte helt ovanligt för gamla flashminnen men har aldrig hänt mig förr). Den gick inte att formatera eller skriva något alls, däremot fanns allt kvar att läsa nu. Prövade allt, regedit, diskpart, försökte till och med formatera i min LG TV, inget lyckades. Så den här produkten har jag helt tappat förtroendet för.
Apple AirPods
Full Star 1
3.7
(147)
1 439 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan*
Så Jävla Bra! Bara haft dem en dag men oerhört positivt överraskad. Var orolig för att de inte skulle sitta bra, men de trillar inte ur och är mycket bekväma. Underbart ljud. Köpte från NetOnNet som levererade snabbt och prisvärt i brevlådan, skulle jag köpt från Apple Store skulle jag behövt vänta till efter midsommar. Har iPhone 6 och iPad Air, inga problem.
*Redigerades 5 år sedan
Apple iPad Air 2 128GB
Full Star 1
3.7
(5)
3 720 kr
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
Köpte denna eftersom min son behövde min iPad 3. Kunde inte tänka mig att den skulle vara dålig på något sätt så jag kollade inte recensionerna här innan. Men detta är första gången jag blivit besviken på en apple-produkt. Visst är den lättare, men jag upplever att skärmen är bättre på min iPad 3. Men framförallt är ljudet helt kasst. Jag föredrar att se på film, youtube och svtplay utan hörlurar och på min iPad 3 gick det utmärkt, men på den nya är det plågsamt dåligt, burkigt och hela ipaden vibrerar oavsett om jag har smart case eller inte. Om inte min son behövde den gamla, och jag inte behövde 128 GB för mina 295 appar, bilder, filmer och böcker så skulle jag lämna tillbaks den.
*Redigerades 7 år sedan