Kategorier
Prisjakt

ulanddanne

Medlem sen 2015-03-26
12
Bidrag
27
Hjälpsamröster
Apple TV 32GB (4th Generation)
3.9
(94)
1 540 kr
2 månader sedan
Är mycket nöjd med de tre jag har i hemmet. Fick byta ut ett antal i början (vid release) som var defekta men inga problem efter att jag fick fungerande enheter. En av enheterna bråkar i och för sig lite och verkar inte vilja gå ner i sömn som den ska... Men den använder vi inte så ofta ändå.
Asus Lyra (3-pack)
2.4
(42)
2 990 kr
4 månader sedan
Mja, stundom fungerar Lyra felfritt - stundom inte! Gick runt i villfarelsen att detta skulle vara lösningen på allt nätverkskrångel men icke, den släcker ned noder emellanåt och strular med uppkoppling mot våra apparater där hemma lite då och då... Nu har den gått ned en hel del i pris mot när jag köpte den (iof på superrea) så priset är väl mer motiverat för vad man får.
Sapphire Radeon RX 5600 XT Pulse HDMI 3xDP 6GB
4.4
(6)
3 373 kr
5 månader sedan
Diggar detta kort starkt, fick ett ex med gamla bios nedsatt med öppnad förpackning. Det var lite knixigt att få till biosuppdateringen men gick lätt när jag använde AMDs officiella verktyg istället för det som kommer från Sapphire. Har undervoltat från 950 till 850 kortet går svalt, tyst och stabilt samt kommer upp till samma klock under load. Vad beträffar prestandan räcker det gott till min 1440P-skärm och mina behov.
Seagate Expansion Portable Drive 4TB
4.4
(21)
1 053 kr
9 månader sedan
Köpte denna för ca två år sedan, den har tuffat på i min nas (den var något tjockare än normala 2,5) Funkat utan problem, nu har den dock nasen börjat varna för att den snart är fullständigt kaputt. Så börjar väl bli dags att uppgradera till något som passar bättre för just nas-ändamål. Ska du lagra grejer för långtidsbruk och lägga undan är den säker bättre lämpad.
Gigabyte B450I Aorus Pro WiFi
3.7
(4)
1 195 kr
9 månader sedan
Helnöjd med detta. Busenkelt att överklocka mina minnen till 3600mhz. Snabb uppstart och noll problem med Ryzen 3600. Parat med ett Sapphire RX 5600XT och jag har äntligen fått mitt AMD-drömbygge!
Microsoft Designer Bluetooth Desktop (Nordisk)
3.7
(8)
799 kr
2 år sedan*
Hade samma problem som Matzez nedan, bytte ut nätverkskortet (kombinerad blåtand) som var ett Realtek RTL8822BE till ett Intel-kombo kort och efter detta har jag inte tappat kopplingen en enda gång till detta tangentbord.
*Redigerades ett år sedan
WD Gold WD121KRYZ 256MB 12TB
2.9
(3)
3 450 kr
2 år sedan
Har nu haft disken i någon månad eller två, den gör sitt jobb. Ibland låter den lite som ljudet från en kaffebryggare, avlägset men hörbart. Tycker inte att det varit ett problem alls, oftast är den tyst. Men har andra diskar som är mer eller mindre knäpptysta för jämnan, så är du grymt känslig bör du nog investera i någon annan modell.
HP Omen 32
4
(3)
17 181 kr
3 år sedan*
Har nu haft skärmen i min ägo i två månader. Finns verkligen inget att klaga på, noll backbleed på mitt exemplar. Har tyvärr ingen AMD-grafikkort så kör den i 60hz med mitt GTX 1060. Skärmen ser mycket majestätisk ut på skrivbordet och storleken på skärmen gör att jag gått från att spela i vardagsrummet till att sitta på kontoret. Hade varit önskvärt med 3,5 audio ut då jag nu måste hitta någon omvandlare för ljudet om jag vill koppla in ps4:an. Vilket känns som en ganska tråkig kostnad... Jag har dragit ner ljusstyrkan till 0% för att man nästan blir blind av trycket på 100%, har dock inte pillat så mycket med profiler och inställningar i övrigt. I mitt tycke får du väldigt mycket skärm för pengarna vilket fick mig att vädra lädret efter en hel del forskande kring denna och liknande skärmar föll beslutet till sist på denna kanske främst för jag tycker den ser mycket trevlig ut samtidigt som den har har tillräckligt hög upplösning och responstider för att kunna spela med.
*Redigerades 3 år sedan
Lenovo ThinkVision L24q-10
4.4
(12)
2 599 kr
4 år sedan*
Har precis testat skärmen på lunchen (45min). Skärmens fot är helt i metall vilket kändes premium. Den är stabil på skrivbordet. Den ser också mycket trevlig ut på skrivbordet, designen är i mitt tycke 10/10. Bilden är mycket klar och fin, även om man faktiskt kan urskilja pixlar om man tittar väldigt nära. Det finns några olika lägen att välja mellan web picture, low blue ligth, multimedia osv. Knapparna är fysiska vilket jag föredrar och de är stabila med lagom motstånd. Följde med en HDMI-kabel och ingen DisplayPort-kabel som det står på vissa webbshoppar. Läste på en koreansk webbshop att det ska vara 10 bitars färgdjup, jag lyckades bara få 8 bitar med mitt GTX 1060. Dock från HDMI 1.4, vet inte om det gör någon skillnad med DP, jag uppdaterar om jag lyckas få 10 bitar. Den här skärmen följer vad jag förstått ThinkVision x1 som är den professionella versionen och kostar ungefär det dubbla, den här är alltså för konsumentsidan. Finns en kort liten video från CES 2017 där någon snabbt tittar på denna bredvid x1:an båda är vad jag förstått helt nya (finns inga som helst recensioner på nätet än) Uppdatering: Jag har nu kört skärmen någon dag, det finns lite genomblödning i ljuset (IPS glow) längst nedre kant, inget man reflekterar över i dagsljus eller vid spelande, syns dock om skärmen visar en helsvart bild i ett mörkt rum. Det verkar inte gå att få 10-bit färgdjup trots DP-kabel och inställningen DP 1.2 i menyn på skärmen. I det stora hela är jag riktigt nöjd med bildkvalitet, det blir en mycket skarp och fin bild, ingen inputlag att tala om, färgerna är klara och fina. Design och byggkvalitet känns helt klart i en dyrare prisklass än vad denna faktiskt kostar.
*Redigerades 4 år sedan
EVGA GeForce GTX 1060 FTW+ Gaming ACX 3.0 HDMI 3xDP 3GB
4.2
(2)
4 år sedan*
Valde detta framför EVGA:s betydligt mindre varianter dels för att jag tycker det är snyggare, dels för att fläktarna är avstängda om jag bara surfar med datorn och inte spelar. Ett stabilt kort som duger fint till 1080P. Hittade en Backplate som passar kortet och det ser majestätisk ut i lådan! Snyggt att texten lyser upp också!
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1