Prisjakt

Lajf

Medlem sen 2015-03-23
9
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Webhallen
Bra
(500+)
Usel
4 år sedan*
Superbra företag att handla från. Generellt bra priser och kul poängsystem. Så långt är allt jättebra tills du behöver reklamera något inom garantitiden. Hur mycket är du som kund värd när något går snett då? Inte är det 682 kr i alla fall. Efter att ha handlat för 115 000 kr hittills från detta företag vill dom att jag betalar 682 kr för en reparation av en dator inom garantitiden. Antingen det eller så skrotar dom datorn gratis. Inget som helst intresse av att ta reda på hur produkten gick sönder och inget intresse av att komma fram till en bra lösning. Man skickar in produkten till ”verkstaden” med en undermålig beskrivning av händelseförloppet och man konstaterar ”felaktig användning” av datorn och skiter fullständigt i min berättelse om vad som hänt. När ett företag bryr sig lika lite om mig som kund som Webhallen gör, ja då blir 682kr den sista inbetalningen jag gör till Webhallen för att få min dator reparerad sen ser dom aldrig mig igen. Tack för dessa fem år!
*Redigerades 4 år sedan
Brunos Bildverkstad
Usel
(7)
Utmärkt
4 år sedan*
Mycket snabb leverans och spännande utbud av analog film och polaroidprodukter.
*Redigerades 4 år sedan
Outnorth
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
5 år sedan*
Handlade för 6:e gången på Outnorth igår. Fick ett sms idag om att varorna fanns att hämta ut på posten. Vid tidigare tillfällen jag handlat här har leveransen varit snabb och paketet välförpackat. Vid ett tillfälle har jag returnerat en vara och även den processen gick smidigt. Ett bra och seriöst företag som har fått en trogen kund i mig. Jag kommer att handla här igen!
*Redigerades 4 år sedan
BGA Fotobutik
OK
(67)
Utmärkt
4 år sedan*
Stort sortiment och mycket snabb leverans!
*Redigerades 4 år sedan
NetOnNet
Bra
(500+)
Utmärkt
5 år sedan*
Snygg och lättöverskådlig hemsida. Bra priser, betalningsalternativ och intressant att man erbjuder Vovlo in car delibery!
*Redigerades 5 år sedan
Intel NUC NUC6i7KYK (Svart)
Full Star 1
3.2
(5)
11 260 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Otroligt ofärdig drivrutiner. Hade jag vetat om att så många har problem med enheten som det verkar på diverse forum så hade jag troligen väntat några månader till innan jag köpte. Här är några av alla problem som dyker upp efter ett dygns användande: Nätverksdrivrutinerna fungerar ej från början så man måsta ha tillgång till annan dator för att ladda ner dem från Intel efter Win10 installationen. Användandet av DisplayPort resulterar i en blinkande skärm som svartnar i flera sekunder i taget även efter uppdatering till senaste drivrutinerna. Jag blir därför hänvisad till att använda Hdmi. Processorn överhettar när jag spelar icke grafiktunga spel som Europa Universalis 4 eller HOI4 vilket leder till att datorn kraschar. Jag har de senaste drivrutinerna installerade per dagens datum. Just nu kan jag använda datorn tillfredsställande som HTPC vilket känns som overkill med tanke på att den marknadsförs mot "gamers". Jag ger det en vecka till och ser om jag får rätsida på det annars åker den tillbaka till Intel.
*Redigerades 5 år sedan
Asus VivoStick PC TS10-B003D
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Något större än jag först förväntade mig men så klart väldigt liten jämfört med en barebone dator. Jag använder den som HTPC, vilket innebär att jag installerat Kodi och ett antivirusprogram. Med dessa två program körandes på datorn fungerar den utmärkt. Den spelar upp HD-film utan att hacka och är snabb och responsiv när man navigerar runt. Visst märks det att det är en liten Atom-processor i enheten men det är inget som stör i mitt användningsområde. Ett hörbart sus hörs från datorns fläkt när den ansträngs lite. Inget som inte övervinns av att man höjer ljudet på tv:n ett extra snäpp. Jag lyckades inte få igång VivoRemote-appen för att kontrollera tangentbord och mus via BT innan installation vilket resulterade i att jag fick köpa ett vanligt tangentbord och en mus för att kunna slutföra installationen vilket var ett smått irritationsmoment och det framgick ej någonstans att man ej kan genomföra installationen via Vivoremote-appen. Positivt: + Liten + Förvånansvärt snabb så länge man ej förväntar sig att kunna mutlitaska i någon större utsträckning. + Spelar HD-video utan problem. + Billig. Negativt: - Endast 2 GB RAM-minne. - VivoRemote funkar ej vid första installationen = du måste ha tillgång till en annan mus + tangentbord. - Ingen SD-kortläsare som Intels Compute Stick har.
*Redigerades 5 år sedan
OutdoorExperten
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
5 år sedan*
Bra pris, trevlig kundtjänst. Enda nackdelen var att leveransen tog två extra dagar (skickat på måndag framme på torsdag) pga tekniskt strul på postnords terminal den 8/6 så jag fick åka dit och hämta paketet på torsdagen för att få det innan fredagen. Jag belastar dock ej butiken för detta. Mitt råd till Outdoorexperten är att byta bort postnord som leverantör, alternativt lägga till UPS eller FedEx som alternativ.
*Redigerades 5 år sedan
FrisorProdukter
Usel
(9)
Utmärkt
6 år sedan*
Beställde innan kl 10 ena dagen och paketet kom fram på eftermiddagen dagen efter. Paketet var väl förpackat vilket var bra. Jag kontaktade kundservice med frågor innan köp och fick ett snabbt och vänligt svar tillbaka. Bra priser och snabb leverans gör att jag kommer att handla här igen! Rekommenderas!
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1