Kategorier
Prisjakt

stefunge

Medlem sen 2015-03-22
79
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Samsung S24E650PL
3.3
(1)
1 405 kr
7 månader sedan
+Mycket bra stativ som gör att skärmen kan höjas/sänkas/vridas! + I bottenplattan finns usb anslutningar lätt tillgängligt. +Bra inställningsmöjligheter för bild. +Bra bild med snabb respons. - ljudet i de inbyggda högtalarna är dessvärre riktigt dåligt. Har annan skärm där ljudet är betydligt bättre än på denna. - skärmen är ganska tjock.
Whirlpool MAX 38/IX (Rostfri)
3
(11)
1 690 kr
10 månader sedan
Har haft denna i snart 2 månader, innan dess var det flera år sedan jag hade micro. Den är rätt fin att titta på och jag gillar formen rent utseendemässigt. Jag har den i ett hörn på köksbänken, då är den platsbesparande och det är ju så den främst är tänkt att placeras. Kvalitets känslan är ok, inte mer. Jag satte snabbt gummifötter undertill då den annars glider när man drar i luckan. Den är minst lika höljudd som de microvågsugnar jag haft förr, pipen är bland de högre jag hört någon gång. Den värmer helt ok och det jag gjort har blivit jämnvarmt. Crisp har jag provat 1 gång och visst gjorde det skillnad. Grill har jag inte provat. Så för mig är det formen, utseendet och att den värmer jämt som gör att den får godkänt av mig, men inte mer för priset är trotts allt ganska högt.
Otterbox Strada Case for Samsung Galaxy S10
3.8
(1)
340 kr
ett år sedan
Kvalitetsskal som verkligen skyddar telefonen med stil utan att göra den klumpig. Ramen runt är upphöjd och skyddar om telefonen tappas med locket öppet. Locket hålls stängt med magnet. Jag hade Strada skalet till Samsung S9 i 1 år tills jag igår bytte till S10. Skalet till S9 var då fortfarande i mycket bra skick! OBS skalet mjuknar med tiden och blir då betydligt följsammare än vad det är när det är nytt.
Otterbox Strada Case for Samsung Galaxy S9
3.8
(2)
ett år sedan
Mycket fin kvalitet och bra material. Ett skal som verkligen skyddar utan att vara klumpigt. Magnetlåset är kraftigt så att locket förblir stängt, och upphöjningen på gummiramen är tillräcklig för att skydda om telefonen tappas med locket öppet. Jag har haft detta skal i snart 1 år och det är inte slitet!
Sony MDR-EX650AP
3.5
(65)
390 kr
ett år sedan*
Sitter mycket bra i öronen, och stänger ute mycket av omgivningens ljud. Ljudet är mycket bra med fin klang i mellanregistret, inte för påträngande diskant, och en djup och mjuk bas som trotts det är bra definierad i mitt tycke. Handsfree via microfon i valknappen på vänstra hörlurens sladd, där olika funktioner styrs via knapptryck - dock inte volymen. Trasselfri sladd samt plastbricka där sladden kan snurras för att förkorta längden. Fin och praktisk förvaringspåse medföljer. Finns app (sony smartkey) där man kan programmera valknappen så att volymen går att justera, dock ska detta inte fungera ihop med Spotify enligt recentioner, och appen finns inte tillgänglig i Sverige av någon anledning.
*Redigerades ett år sedan
PAX Calima
3.7
(12)
1 180 kr
ett år sedan*
Lätt att montera. Mycket tyst drift förutom på högsta läget. Snygg design och möjlighet att justera inställningar via bluetooth. Automatisk drift via fuktsensor, ljussensor, samt kontinuerlig drift. Jag köpte till original täckplatta då hålet i taket var större än fläkten.
*Redigerades ett år sedan
Yale Doorman V2N
3.5
(40)
3 185 kr
2 år sedan*
Köpt ny ytterdörr av märket Diplomat och ville då ha nytt lås. Efter ett par veckors övertalning så gick frugan med på en vit Yale doorman v2n. Vi installerade det själv helt utan några problem med hjälp av manualen och youtube installations videon! + behöver inte oroa mig för att barnen slarvar bort nycklar. + låser sig automatiskt (går att ändra denna inställning) + flera inställnings möjligheter (autolås, ljud, språk, koder osv) + utedelen tycker jag är hyfsat snygg - jag har inte riktigt fått till låsblecket, så jag behöver dra igen dörren för att den ska autolåsa. Tror jag fixar detta med lite mer pill. - "hakarna" är alltid utfällda och resulterar i att de tar i låsblecket när dörren öppnas och stängs, det klickar alltså ganska ljudligt. - innedelen är inte vacker (tjockare än utedelen, och varför finns inte batterikåpan i samma färg som handtaget??) - gummiskyddet som skyddar dörren mot märken gör att innedelen flexar lite. Inte så den lossnar men det är irriterande att inte kunna spänna den ordentligt.
*Redigerades 2 år sedan
Master Fitness Premium Boxing Bag 160cm
3.8
(1)
1 701 kr
2 år sedan
Gav 1690 för denna säck och är mycket nöjd. Tung och stabil med bra stoppning.
Samsung Galaxy Tab A 10.1 SM-T580 32GB
4
(19)
2 150 kr
2 år sedan
Jag köpte var sin till mina två barn. Jag är över förväntan nöjd med plattan! Mycket bra batteri tid, snabb i uppstart och processer. Förinstallerad med word, powerpoit, excel. Netflix, surfande, spel med mera flyter helt utan problem. Jag har en Samsung S9 telefon men sitter gärna med denna plattan utan att sakna prestanda i det jag använt den till. Gav 1500 kr per styck och kan bara rekommendera denna!
Sandstrøm Leather Folio for Samsung Galaxy Tab 4 10.1
3.5
(1)
2 år sedan
Skyddar plattan väl då den förs in i fodralet och öppningen stängs sedan med kardborband (under plattan så det inte syns). Fodralet har mjuka kanter/ram som skyddar plattan på ovansidan vilket är bra om plattan tappas när "locket" är öppet. Locket hålls stängt via magneter med bra motstånd. + Fin kvalitetskänsla, elegant utseende och bra skydd när olyckan är framme. - fodralet bygger på storleken ett antal milimeter
Sida 1