Prisjakt

felion

Medlem sen 2015-03-06
5
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Ahead
Utmärkt
(2)
Utmärkt
3 år sedan*
Rätt varor, levererade inom angiven tid, till ett lågt pris (plus extra gåvor/prov), vad mer kan man önska? Edit: Omdöme angivet före uppköp/namnbyte: Inte handlat efter bytet/uppköpet.
*Redigerades ett år sedan
gents
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 år sedan*
Snabb leverans, bra utbud till konkurrenskraftiga priser och icke att förglömma: trevliga artiklar på sajten som ger ett fint mervärde.
*Redigerades ett år sedan
Dermalogica Post-Shave Balm 50ml
Full Star 1
3.9
(5)
349 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan
Löste alla mina "permanenta" problem med innåtväxande hår/rakfinnar/rakbränna (tillsammans med säkerhetshyvel/våtrakning). Rekommenderas för den som har liknande problem, om du tycker att priset är högt får jag väl parafrasera en känd TV-profil: "Det är mycket pengar: men det är inte dyrt" (för det man får).
Proraso Refreshing After Shave Balm 100ml
Full Star 1
3.8
(1)
129 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan
Fantastisk trevlig Balm som ger en uppfriskande och mycket svalkande upplevelse. Hade helt missat Prorasos produkter under lång tid och nu är det en av mina absoluta favoriter vad gäller våtraknings-produkter. Kvaliteten slår många långt mer kända märken på fingrarna, och det med en väldigt trevlig prisbild. Kort sagt: En kvalitetsprodukt till ett bra pris!
Sliqhaq
Utmärkt
(277)
Utmärkt
3 år sedan
Bra kundtjänst, som var enkel att få kontakt med, och som svarade snabbt, och löste ett mindre problem med en levererad produkt snabbt, enkelt och smärtfritt.