Prisjakt

fenris_wolf

Medlem sen 2006-05-12
9
Bidrag
13
Hjälpsamröster
Corsair Gaming K60 Pro Cherry Viola (Nordisk)
Full Star 1
4.3
(3)
f
fenris_wolf
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Billigt, stilrent, styvt och allmänt bra mekaniskt tgb. För 399 är det rena stölden. Funkar via iCue att använda som macro-tangentbord. Alla tangenter går att binda om till tangentkombinationer som F24+ursprunglig tangent, sen gör man makron för den kombinationen i AHK. Observera att det bara går att använda ett tangentbord på detta sätt via iCue och enbart Corsairs tangentbord så klart. Om denna info inte räcker för er att lista ut resten så är det nog inget ni bör testa, krävs en del jobb för att få allt att funka och om du bara surfar och skriver brev till mormor så behöver du nog inte ett extra tangentbord för makron.

CDON
Bra
(500+)
f
fenris_wolf
9 omdömen
Usel2 år sedan

Kan inte komma på något positivt att säga om CDON. Inte ens deras hemsida är vettig och alla länkar jag försöker klicka på som leder till CDON blockeras av min adblocker eller vpn eftersom de jobbar med internetreklam som är intrusiv och ... ja dålig för OSS användare. CDON är helt överfyllt med bedrägliga säljare som får göra i stort sett vad de vill utan att ta ansvar. Om CDON är billigast på en produkt ska man nog dra åt sig öronen innan man lägger en beställning, och betala för fasiken inte innan du hunnit inspektera varan du beställt. Undvik denna usla butik till alla pris.

Samsung Odyssey C49G95T 49" Ultrawide Välvd Gaming 240Hz
Full Star 1
4
(21)
12 777 kr
f
fenris_wolf
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Toppenskärm för ungefär 10000kr, vänta på rea. Kräver lite meckande för att få igång allt på och du behöver dubbelkolla att du har grafikkort med stöd för alla funktioner du vill nyttja. Vill du ha mycket skärmyta och inte är sugen på att uppdatera firmware och leta upp program som fördelar ytan på bättre sätt än de inbyggda funktionerna i Windows 10 tillåter så ska du inte ha denna skärm. Normala program tjänar inte på att köras i fullskärm på en sådan här skärm och du kan inte ha ett program centrerat på skärmen som är "lagom" brett utan att flytta dit fönstret manuellt vilket oftast leder till att du sätter fönster fördelat till höger och vänster och sen har du nacken konstant vriden åt det ena eller andra hållet. Det är saker som går att lösa och när de är lösta gör skärmen fantastisk, men om du inte VILL/GILLAR att fixa med firmware-uppdateringar och program för att anpassa hur windows ser ut och funkar så kommer du sannolikt inte vara nöjd med denna skärm.

Omron M7 Intelli IT AFIB
Full Star 1
3.8
(5)
1 124 kr
f
fenris_wolf
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Omrons app är onödigt omständig att använda och de har gömt möjligheten att synka data till Apple Hälsa under "Aktivitets"-fliken. Att de flesta företag använder information om oss för egen marknadsföring och för att sälja vidare är ju inget nytt, men jag vill få välja vem som vet/säljer allt om mig. Bytte till denna från Withings BPM Connect som inte ens visar korrekt värde så Omron kan få 4 stjärnor för att den fungerar, appen kan ju utvecklas och göras bättre. När du väl hittat inställningarna för att synka till t ex Apple Hälsa så kommer du inte vilja använda den som mer än avläsningsapp för hårdvaran.

Withings BPM Connect
Full Star 1
2.2
(5)
999 kr
f
fenris_wolf
9 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

VISAR FEL! KÖP FÖR FASIKEN INTE! 15-20 mmHg för högt. Kollar man på withings egna forum så finns det klagomål på detta sedan två år tillbaka utan ett enda svar från withings. Det här kan ju rent ut sagt vara livsfarligt för någon som tar blodtrycksmedicin. Köpte denna för att uppdatera från min withings blodtrycksmätare av första generation som funkar utmärkt fortfarande men måste kopplas med den gamla mega stora apple-kontakten till en mobil för att funka. Sista withings-produkten jag köpte.

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
f
fenris_wolf
9 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Bra och modern butik, inget som sticker ut som extra positivt bland de större "datorbutikerna" men man behöver definitivt inte tveka innan man köper härifrån.

Stanley Tools H1203
Full Star 1
5
(1)
399 kr
f
fenris_wolf
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Jag ger den här ELHYVELN 5 av 5 utan att ens ha prövat den. Elektroniken måste vara av yppersta kvalité på den här modellen...

Shokz Trekz Titanium Wireless Headset
Full Star 1
4.1
(12)
f
fenris_wolf
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Är inne på mitt tredje par och kommer definitivt köpa dessa igen. Jag använder dem i en mycket skitig verkstadsmiljö med olja, lösningsmedel, magnetiskt damm och svettas ofta mycket. Vanliga öronproppar kombinerat med det minskade basläget på hörlurarna gör att både poddar och musik går att lyssna på även när man kör vinkelslip. Batteritiden är bra och jag får dem att räcka en 8 timmars arbetsdag utan problem med musik eller podd igång. De är bekväma med helmask eller skyddsglasögon och knapparna är lätta att komma åt för att justera volym och svara på samtal. Det enda negativa jag kan komma på är att bågen runt nacken sticker ut något vilket kan vara irriterande om man kör mycket bil. Trekz Air ligger lite närmare nacken och har samma ljudkvalité så dessa kan vara ett alternativ. Peltors bluetooth-kåpor har inte en chans mot dessa i ergonomi eller ekonomi. ps: det går säkert att springa med dem också...

Gränsbygdens Köpcentrum
Bra
(500+)
f
fenris_wolf
9 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

Ville bara uppdatera min recension med att frysboxen jag köpte från Tretti istället för Gränsbygdens "bättre ersättare" är ett kanonköp som jag inte ångrar. Förbannat tur att det finns mycket information på nätet så folk kan varnas för denna typ av oseriösa återförsäljare! Man låter produkter ligga ute till lägsta pris trots att man inte har inne dem eller ens försöker sälja dem. Istället hör de av sig snabbt till kunden och säger något i stil med: "Den produkten har utgått eftersom det var så mycket problem med den, vi har en annan betydligt bättre produkt som du får till samma pris trots att den är värd mer." Vilket givetvis är lögner. Jag hade redan kollat upp produkten jag ville beställa och har hittat väldigt många recensioner med genomgående höga betyg. Deras erbjudande är ett helt okänt märke som är i praktiken omöjlig att hitta information om. Frysboxen jag försökte beställa ligger fortfarande listad som billigast på Gränsbygdens, jag köpte min i januari. Som ytterligare spik i kistan kan nämnas att Tretti.se körde en kampanj dagarna efter att jag försökte beställa från Gränsbygdens vilket resulterade i att jag fick frysboxen billigare! Kan även vara bra att veta att de har väldigt hög fraktkostnad, något som de flesta andra bjuder på. Oseriöst företag, håll er borta!