Prisjakt

PatrikLöfström

Medlem sen 2015-02-25
9
Bidrag
4
Hjälpsamröster
boozt.com
OK
(202)
Usel
3 månader sedan
Usel kundsupport om det strular! Kan inte rekommendera någon att handla här! Väl Zalando eller någon med bra och trevlig kundsupport!
Bauhaus
Bra
(388)
Utmärkt
2 år sedan
Otroligt nöjd med kundsupporten jag fått av Signe. Snabb respons och tillmötesgående! Stor elloge till Signe!
BabyWorld
Utmärkt
(409)
Usel
3 år sedan
Köpt vagn och tillbehör för närmare 16000kr allt fungerade bra tills vagnen började krångla. Vi var inne för att reklamera vagnen och blir ombedda att åka hem för att skicka in ärende via nätet istället, detta för dem behöver bilder den vägen. Sagt och gjort, sedan får vi beskedet att de måste ha in vagnen för att kolla i butiken vad problemet är. Vi har redan varit inne och visat upp vagnen men de vägrar ge oss ett nytt chassi då chassit börjat gnissla. Vad Ni än gör, köp inte här! Det går ej att få hjälp om det skulle vara något fel på produkten. De pratar motsägelsefullt emot sig själva, istället för att bara byta ut grejerna och göra kunden nöjd. Vi kommer aldrig mer handla här om de inte löser detta snabbt och smidigt. Man vill inte ha dessa problem med en sådan dyr vagn, då kan man köpa en begagnad istället. Ärendet har nu tagit 2 månader och är fortfarande inte löst.
B&W P7 Wireless
Full Star 1
4.5
(20)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Kanon hörlurar ljudmässigt men tyngden och klumpigheten samt bruset vid låga volymer. Kunde knappt bära de i 15 minuter innan jag upplevde de tunga och började göra ont uppe på huvudet. Gedigen och snygg konstruktion men alldeles för tunga och klumpiga för att lyssna en hel dag på. Vidare är de inget att rekommendera om du skall lyssna på ljudböcker eller musik på låg volym då det knastrar i hörlurarna. Efter alla positiva omdömen här måste jag säga att det var en besvikelse. Dessutom är de inte något för den som vill prata i telefon, mottagaren hör dig knappt och du hör knappt den. För de som vill lyssna på en enastående ljudkvalité hemma en kort stund är det superlurar men för mig och Er andra som skall ha dessa dagligen i flera timmar och även vill lyssna på ljudböcker och musik på låg volym, avråder jag från dessa. Jag kommer köpa Bose QC35 istället då jag testat dessa och de känns fjäderlätta, känner knappt att man bär de eller hör något i ens omgivning.
*Redigerades 4 år sedan
Horizon: Zero Dawn (PS4)
Full Star 1
4.6
(43)
129 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan*
Beroendeframkallande! Sjukt roligt spel med enorm spelglädje! Spännande och utmanande med nya motståndare och en grym story! Enda som kan upplevas monotont är samlandet av växter och delar men i övrigt superb! Skall tilläggas att jag var väldigt skeptisk till det i början då detta inte är min typ av spel i vanliga fall. Kan varmt rekommendera detta :)
*Redigerades 5 år sedan
Sony Bravia KD-55X8507C
Full Star 1
3.8
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan*
Helt magisk bild! Aldrig varit med om liknande! Dock inte kollat i 4k än men i full hd helt magisk! Kan bara tänka mig hur de blir i 4k då!
*Redigerades 6 år sedan
Klipsch R-28F Moviestar 5.1
Full Star 1
3.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan*
Andas kvalité när man packar upp dem, fick knappt plats i min kombi. Tunga och känns väldigt exklusiva. Galet tryck i detta paketet! Extremt prisvärt! Väldigt klart och detaljerat ljud vid såväl konserter som filmtittande, basen är båda rapp och djup, hänger med vid snabba sekvenser väldigt bra. Fylligt, detaljerat och den goa känslan när det känns som att marken flyttar sig. Extra tydligt blir de vid dynamisk musik. Kan starkt rekommendera det! Slår Cantons GLE paket med hästlängder i allt, värt de extra tusenlapparna. Kan varmt rekommendera detta för Er som tvekat, tveka inte slå till!
*Redigerades 6 år sedan
Chario Syntar 200
Full Star 1
4.3
(8)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan*
Extremt välljudande högtalare med en varm och skön ljudbild. Trots de levererar dem en tung bas för att fylla ljudet med.
*Redigerades 6 år sedan
Philips Wake-up Light HF3500
Full Star 1
2.4
(6)
549 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan*
Helt magisk väckarklocka! vaknar fridfullt till en 'animerad' soluppgång. Väldigt behagligt och skönt:) när den är som starkast lyser den upp hela rummet. Rekomenderar denna varmt. Känner sig piggare och mindre stressad på morgonen!
*Redigerades 6 år sedan
Trust GXT 280 (Nordisk)
Full Star 1
3
(3)
495 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 år sedan*
Helt grymt tangentbord! Skönt att skriva på och mjuka knappar. Väldigt prisvärt.
*Redigerades 7 år sedan
Sida 1