Kategorier
Prisjakt

worgxor

Medlem sen 2015-02-24
11
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Sapphire Radeon R9 Fury X HDMI 3xDP 4GB
3.7
(2)
5 år sedan*
Sapphire, asus, msi, evga. Alla Fury x är identiska med endast 1 liten skillnad. Klistermärket på radiatorfläkten samt lådan den kommer i förstås. När jag fick mitt kort blev jag överraskad av Sapphires gigantiska låda till den men blev helt klart nöjd av den höga kvalitèn på allting. POSITIVT Hög kvalitè och bra pris. Manuell fläktstyrning (Jag drog ner hardware monitor och styr allt via den). Klarar ALLA spel på MAX. Allting i fullt och ändå minne över. Jag har testat ARK, GTA V, Arma 3 och The witcher. Allting i max på alla spel och fick minne över inget lagg nånsin. HBM tekniken sparar in på så pass mycket grafikminne att man kan göra en hel del och inte bara spel utan även mycket krävande 3D rendering. Aldrig över 50° grader, blev max 43 och då var fläktarna på 15% under hög load. Jag drog på till 50% och det är där jag har den alltid från o med nu. Den blir max 30°. NEGATIVT Den manuella fläktstyrningen kan vara riktigt negativ för vissa men jag gillar att ha kontroll över mina grejer. Om kortet närmar sig 50° så drar den automatiskt ner på load vilket resulterar i lagg etc på skärmen, så det är rekommenderat att ha rätt bra fart på radiatorfläkten. Du MÅSTE ha 64-bit system för att kunna använda kortet alls. Drivrutinerna fungerar inte på 32-bit system. Fick lära mig det via den hårda vägen och hade önskat att det uppmärksammats på alla sidor om kortet så ingen blir besviken och tror att deras kort inte fungerar. Radiatorfläkten låter förfärligt vid över 50%. Låter som en jädra turbin. (kyler som bara satan dock) så 50% så är den effektiv och rätt tyst men 55 och högre så låter det förjävligt. VIKTIGT ATT VETA Endast 64-bit system. Manuell fläktstyrning Och det viktigaste av allt tror jag. Ni kommer troligtvis höra ett coilwhine första gången pumpen drar igång i ett spel. Men det är inget coilwhine utan endast luft i systemet. (Sure det kan vara coilwhine i vissa fall men är nog inte det i de flesta). Jag körde runt 10 min i ARK och så försvann det gradvis i och med första uppstarten av pumpen. Nu är det inget ljud alls. Det är ett toppen kort helklart och mycket billigare än Evgas GTX 980 ti hybrid. Synd att det inte finns så många recensioner om det här kortet bara.
*Redigerades 5 år sedan
Trust GXT 207 XXL
3.8
(1)
199 kr
5 år sedan*
Gigantisk musmatta med mycket mjukt/skönt tygmaterial som gör att musen glider runt lätt. Gummi ränder på undersidan så att den inte ska fysa runt över hela skrivbordet utan hålla sig på plats bara. Går faktiskt inte att hitta något negativt alls, det enda möjliga vore väl att den är klart större än vad man egentligen skulle behöva.
*Redigerades 5 år sedan
Trust GXT 10
2.8
(1)
189 kr
5 år sedan*
Detta är garanterat ett budget headset som ger vad man får för det priset. Micken är oerhört tydlig och alla hör vad en säger (Även en del i bakgrunden hörs klart för alla som lyssnar) Positiva - Micken - Tydligt ljud om man lyssnar på musik etc, basen finns men är svag såklart. Negativa - Dom är OERHÖRT osköna att ha på sig, man klarar inte av att ha dem på sig längre stunder då det verkligen gör ont till slut. - Dom känns billiga om du håller i dem och även om du har på dig dem.
*Redigerades 5 år sedan
Asus Z97-A/USB 3.1
3.8
(1)
5 år sedan*
USB 3.1 DDR3 ATX moderkort som har ett sjukt behagligt BIOS som är lättmanövrerat. Brukar ta max 1-2 minuter att dra över en 700mb film från datorn till ett vanligt USB-minne via 3.1 porten på baksidan. Man MÄRKER skillnaden emellan 3.0 och 3.1. Det avgörande slaget emellan moderkort och varför jag valde denna var för; - USB 3.1 - Redo för snabbstart - Ett durability (hållbarare) moderkort då istället för design så är hållbarhet det som sätts i fokus. - Har allt man behöver och är stabilt samt lättanvänt. Rekommenderas för alla som vill ha ett hållbart och prisvärt moderkort med USB 3.1 men ändå för DDR3 processorer och ram minnen.
*Redigerades 5 år sedan
Trust GXT 38 2.1
4.2
(6)
590 kr
5 år sedan*
Trust släpper även här en produkt utav hög kvalité. Jag brukar ha Basen precis bredvid mig på skrivbordet och det känns nästan lite som att va på bio när du ser film om du drar på basen fullt. Sen behöver du inte ha ljudet högt alls men du känner ändå basen bredvid dig. Ljudet är klart och basen djup och tydlig. Prislappen och designen är ju det mest lockande. En negativ sak dock är att de små högtalarna har glansig yta och det drar till sig fettfläckar och damm som bara den. Ser snyggt ut dock om du kan hålla dem rena.
*Redigerades 5 år sedan
Be Quiet! Dark Rock TF
3.3
(2)
881 kr
5 år sedan*
Be-Quiet Dark Rock TF håller exakt samma prestanda som sin motsas Noctua NH-D15. Denna och Noctuas motsats är de två vassaste luftkylarna för processorer på marknaden för ögonblicket. Det som skiljer dem åt är dock designen. Be-Quiet kör på sitt svarta tema och kylaren utgör en stor snygg svart klump utav härlighet. Positivt - Designen - Kyler sjukt bra - Dryper utav kvalité - PWM styrda fläktar Negativt - Vikten - Storleken - Svårt att få på fläktarna på radiatorn (Väldigt tight men ta i som satan så går det till slut) - Fästet för moderkort - processor är väldigt....stelt kan man säga.
*Redigerades 5 år sedan
MSI B150A Gaming Pro
3.3
(1)
1 815 kr
5 år sedan*
Billigt DDR4 moderkort som håller samma goda kvalité som allt MSI gör. Du lär inte bli besviken om du väljer detta moderkort då den gör vad den ska. BIOS är dessutom snyggt samt lätt manövrerat. Tror inte det finns någonting negativt alls förutom kanske att drivrutinerna jag fick med kortet inte var helt stabila men det fixades efter en snabb uppdatering utav dem.
*Redigerades 5 år sedan
Cooler Master B500 V2 500W
3.6
(3)
5 år sedan*
Känns lite billig men den är tyst och fungerar som den ska utan problem. De rätta kontakterna följer med den och den kyler bra men klart sämre om man jämför med lite dyrare nätaggregat. Men slutsatsen är att det är ett billigt nätaggregat som gör det den ska utan att väsnas.
*Redigerades 5 år sedan
Samsung 850 EVO Series MZ-75E120B 120GB
4.4
(7)
5 år sedan*
Snabb SSD som gör sitt. Har bara det allra nödvändigaste på den så som Windows, Java, Drivrutiner etc. Har inte haft några som helst problem alls med den, det är en snygg och enkel design. Lätt placerad och dryper av kvalité.
*Redigerades 5 år sedan
BitFenix Colossus (Svart/Blå/Röd)
4.1
(3)
5 år sedan*
Produkten i sig är oerhört positiv. Mycket utrymme då det är ett utökat ATX fulltower chassi aka. ATX XL. Positiva saker - Beredd för vattenkylning - Mycket utrymme - Fläktkontroll - Olika lägen för LED belysningen - Mycket hög kvalité på i princip allting, materialet till chassit fastnar damm på väldigt lätt men istället finns det noll risk för fettfläckar. - Skönt material att ta på - Avtagbara dammfilter (Så man kan tömma dem enkelt) Negativa saker - Vikten - Saknades en låspinn för luckan till förvaringsfacket på mitt exemplar, men det är mer tillverkarens fel än produktens. Gick o fixa lätt genom att dra till en järnhandel och köpa en ny låspinn. - Damm fastnar lätt - Frontens magnet är i svagaste laget men fungerar och är i alla fall acceptabel.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1