Prisjakt

Lydén

Medlem sen 2006-05-09
8
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Tado Smart AC & Heat Pump Control V3+
Full Star 1
2.9
(4)
890 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 månader sedan

Fungerar bra att styra vår lite äldre Panasonic. Smidigt att kunna se vilken temperatur det är stugan samt ändra temperaturen. Dock har den en betydande nackdel, det går inte att aktivera underhållsvärme 8/10 grader och det gäller oavsett vilken värmepump man har. Det har skickats in många önskemål till Tado att lägga till den funktionen men tydligen ligger det långt ned på deras lista att åtgärda, typ plats 30. Utan denna funktion blir den tyvärr värdelös för mig.

robo-expert.se
OK
(32)
OK
2 år sedan

Har beställt och fått leverans av dem. Det fungerar varken bra eller dåligt. Lite bristfällig information och kundtjänst som svarar på mail efter 6-7 arbetsdagar (1 timme efter jag hämtat ut) i och för sig över jul och nyår. Man kan spåra kollit via Postnord efter att det kommit till Sverige vilket inte framgick. Enda anledningen att jag beställde var att de låg 2000kr under svenska leverantörer just då.

Bosch SMU88TS06S (Rostfri)
Full Star 1
3.3
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan*

Är väldigt nöjd med diskmaskinen på alla sätt utom torkningen. Bosch system Zeolith fungerar inte det minsta bättre än någon annan maskin. För att det ska bli torrt måste man öppna medans det fortfarande är varmt och vänta ett tag. I övrigt är den nästintill perfekt Tydlig display som visar när den är klar Bra korgar Perfekt med en extra hylla överst för bestick Går att justera höjden på hyllorna för att få plats med extra stora tallrikar eller annat Väldigt tyst Den diskar rent om man packar rätt. Kan tyckas självklart men långt ifrån alla gör det

*Redigerades 4 år sedan
Ubiquiti Networks UniFi AP
Full Star 1
4.2
(27)
1 046 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan*

Har haft min i 7 månader och den fungerar hur bra som helst. Har installerat några på jobbet också. Installationen kan ibland strula vilket beror på vilken kombination av Java, brandvägg och antivirus man har. Väldigt bra räckvidd och hastighet. Att montera den är väldigt enkel, kräver inte att man har innertak som någon har skrivit. Drar av en stjärna för strulet med Java i samband med installationen, när den väl är igång fungerar den perfekt!

*Redigerades 6 år sedan
Trademax
Bra
(500+)
Utmärkt
8 år sedan*

Har köpt en vertikalskärare och en röjsåg, smidig leverans via DHL. Ville egentligen hämta i butik för att slippa passa leveransen men det gick inte eftersom de inte har något lager i Stockholmsbutiken. Löste sig dock bra iom att man kan hämta på DHL´s terminal. Leveransen var inte den snabbaste (4 arbetsdagar) men helt OK med tanke på att produkterna var några hundralappar billigare och gratis frakt. Har bara haft mailkontakt och det tog 1,5 dygn för dem att svara. Totalt sett är jag nöjd.

*Redigerades 8 år sedan
Belkin Play Max Wireless Router F7D4301CQ
Full Star 1
3
(4)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 år sedan*

Har haft denna i ca 6 månader men nu åker den ut. Första månaden strulade DNS:en tills jag hittade en firmware uppdatering vilket fixade felet. Hastigheten enligt bredbandskollen med routern inkopplad ligger på 4-5Mbit utan routern får jag ut >28Mbit från min 25Mbit Comhem anslutning. Övriga funktioner är ok.

*Redigerades 10 år sedan
Scandinavian Photo
Bra
(474)
Utmärkt
14 år sedan*

Väldigt kunnig personal, det går att diskutera olika alternativ och man får vettiga svar som ibland leder till att man inte köper något alls och ibland något helt annat. (Stockholms butiken samt Bankeryd)

*Redigerades 14 år sedan