Kategorier
Prisjakt

Ledgend69

0
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Logitech Gaming Keyboard G105 (EN)
3.7
(2)
5 år sedan*
Bra tangentbord Inga extra usb bullshit, extra knappar hjälper. Varför klicka ikonen på skrivbordet när du kan trycka på knappen för att öppna ett spel eller ännu bättre spela ett makro av nyckeltangenterna. Logitech loggar ut på botten av tangentbordet annars är tangentbordet awsome! 2 år till användning. Knappar börjar bli svåra att trycka ner
*Redigerades 2 år sedan
Logitech G933 Artemis Spectrum
3
(69)
1 499 kr
3 år sedan*
ganska damn bra headset med mikrofonen utdragen och aktiverad kan du höra dig själv prata / gör det lättare att höra personer när du bär headset. jag tycker att det är väldigt snyggt, sparar du att behöva dra headsetet av för att höra dem, det skulle vara trevligt att justera den volymen tho ^^ brusavbrott USB-adaptern har 3,5 mm jack verkar som en 2-3m micro usb-kabel som följer med så att du kan ladda när du använder den Mik kvalitet mycket bättre än min bärbara mikrofon har inte fått några werid ljud / förvrängning från den -Proffs 12 timmars batterilivslängd utan rgb, 10 timmar med rgb automatisk avstängning med Logitechs spelprogramvara-min i 5 minuter avtagbart batteri vikbar mikrofon, hopfällbar auto mutes nackdelar- tar ett tag att ladda headsetet kan falla av huvudet. vippa det bara mer framåt för att stoppa det knappar lite svårt att minnas kartan.
*Redigerades 3 år sedan
NZXT H440W NE (Svart/Grön/Transparent)
3.8
(1)
1 519 kr
3 år sedan*
Detta fall kunde inte bli bättre. 11/10 Få detta fall!
*Redigerades 3 år sedan
Asus Maximus VII Ranger
3.7
(2)
5 år sedan*
Bara oavsiktligt med min i7 4790 till 4 ghz ... Det här kortet är dåligt! Litet problem jag har just nu med grafikkortet som inte fungerar i den första pci-expressplatsen, fungerar i andra platsen tho. Kommer att uppdateras när problemet är fixat. Gpu är gigabyte 750 ti. Visas det berodde på att Newton 240m monteringsfästen repade moderkortet och kortslutte det
*Redigerades 3 år sedan
Logitech G502 Proteus Core
4
(54)
5 år sedan*
AMAZING mus bättre med en bra musmatta och tuning med programvara. Bästa är extra knappar för nästa låt i iTunes eller bromsa dpi för att huvudet skott eller lägga till ett kortkommando till musklick (Alt + F4)
*Redigerades 4 år sedan
NZXT Phantom 410 (Svart/Transparent)
4
(2)
4 år sedan*
stort fall, jag älskar det, är enda nackdelen gummigenomföringarna faller ut för lätt, och varför finns det ingen dammfilter på toppen ?!
*Redigerades 4 år sedan
Corsair Air Series SP140 HSP 140mm LED 2-pack
3.5
(1)
288 kr
5 år sedan*
ja inte dålig fan pack är satasified
*Redigerades 5 år sedan
Gigabyte GeForce GTX 750 Ti OC 2xHDMI 2xDVI 2GB
4.1
(3)
5 år sedan*
Bra prestanda för vad du betalar för. Kan inte höra fans på mw3 blir cirka 40 Celsius 80 fps jag tror kan inte minnas. Avancerad krigföring hög ultra över 60fps var att få om fast 90 + när den testades Gta 5 fast 60 fps hög ultra inställning men inte tillräckligt v RAM för att få alla inställningar på max Om detta var SLI skulle vara bra!
*Redigerades 5 år sedan
Sennheiser HD 555
4.4
(107)
5 år sedan*
Dåligaröv .. även om ljudet inte kan vara det bästa --bass klokt. De så tålig! Ex flickvän var galna och böja dem på mitten och kastade dem mot en vägg .. de inte brutit .. plasten på toppen är lite böjd ur form tho. Bara uppgraderas till Sennheiser HD 449. regreting det. Nä skojar bara jag gillar bas
*Redigerades 5 år sedan
Sennheiser HD 449
3.9
(3)
5 år sedan*
Inte en audiofil men ... Alla mitten RANGE- högfrekventa låtar är bra men när du får några låtar som har någon bas sedan basen blir lite förvrängd .. kan vara mina låtar tho eller eqlizer på min ipod Bättre än min gamla Sennheiser HD 555. Men kopparna är mindre mina öron fortfarande passar men bara. Brusreducering är inte dåligt Känns inte som plast kommer att överleva böjs på mitten.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1