Kategorier
Prisjakt

Don_Montana

Medlem sen 2015-02-17
4
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Samsung HW-Q950T
4.1
(10)
12 436 kr
4 månader sedan*
Fick hem denna förra veckan efter inköp från Samsungs hemsida. Har de senaste dagarna testat Soundbaren i diverse olika filmer, och där finns inget att anmärka på. Jag har kombinerat denna med Samsung QLED Q80t serien då dessa är gjorda för varandra och anslutna via HDMI Arc Soundbaren vilar då på tvn:s ställ och sparar på så sätt lite plats. En tv bänk på 40cm djup räcker därför gott för dessa 2 tillsammans. Soundbaren har möjlighet att ta hjälp av TV:ns högtalare för att skapa ett ännu fylligare ljud. Detta fungerar jättebra när källan kommer från tv eller från dess HDMI portar men fungerar inte när man ansluter ex. digitalbox direkt in i soundbar. Det man bör veta om är att det är en viss ljudfördröjning när digitalboxen är kopplad in i tv:n. Bilden dyker då upp före ljudet och detta är väldigt störande. Problemet försvann när jag kopplade digitalboxen till soundbaren men jag tappade funktioner som att styra digitalboxen med samma fjärrkontroll samt möjligheten att använda tv:ns högtalare i kombination med soundbaren.. Idag testade jag uppspelning av musik via Spotify och den har en fantastisk förmåga att dela frekvenserna mellan de olika elementen, inga tecken på försämrad ljudkvalité medans man höjer volymen, Detta system kan spela högt! i HELA huset/lägenheten. Jag längtar tills högtalarna är ordentligt inspelade så att man vågar höja lite till.
*Redigerades 4 månader sedan
DeLonghi Eletta Cappuccino ECAM 44.660
4.1
(6)
6 183 kr
7 månader sedan
Har haft denna ett antal år, totalt 19500 kaffekoppar har den bryggt utan att krångla en enda gång
Samsung Galaxy S20 5G SM-G981B 128GB
2.8
(10)
7 378 kr
ett år sedan
Tillbaka med Samsung efter senast Huawei och Oneplus. Härlig skärm, ännu bättre kamera än p30 pro. Foton känns mer äkta och mindre processerade. Det jag tycker är bäst med telefonen är ändå formatet, lagom stor i handen. Minus skulle vara att den blir varmare än konkurrenterna med snapdragon därav 4 stjärnor. Att processorn skulle vara långsam har jag absolut inte märkt av med mitt exemplar. De flesta processer flyter på bättre än väntat. Inköpt med abonnemang med bra rabatt och därmed prisvärd men Samsung har prissatt denna för högt, känns mer som en 6-7000 kr telefon.
Honor 7 16GB
4.2
(36)
2 245 kr
6 år sedan*
Det finns ingenting som jag inte gillar med denna telefonen! Varenda liten detalj är genomtänkt. Jag var lite osäker först då Huawei använder en gammal androidversion där det ligger en del spel och program förinstallerat. Men denna EMUI passar mig perfekt. Jag gillar att det saknas appdrawer. + Skärmen är högupplöst och med bra touch Batteriet, 10 h /65 % och då har jag använt den mycket. Byggkvaliteten är fantastisk Fingeravtrycksläsaren funkar också fantastiskt bra. Många smarta finesser. Storleken! Efter Note 2 och oneplus så har jag gått ner ett hack i skärmstorlek och det ångrar jag inte. Den ligger perfekt i de flesta fickor. Priset, inte den billigaste telefonen MEN.. HONOR serien verkar vara stabila i priset, finns inget värre än att köpa en telefon för 4000 för att sedan se den sjunka med tusen kr efter en vecka, Huawei verkar inte sänka priset förrän de släpper en ny modell. - första minuset upptäckte jag nu, tanngentbordet saknar en egen sida för specialtecken, tex % som gömde sig under långtryck på 5an.
*Redigerades 6 år sedan