Ladykurczak

Medlem sen 2015-02-16
5
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Parfym.se
OK
(500+)
Utmärkt
3 år sedan

Snabb leverans. Köpte via faktura då jag inte gillar att skriva in mitt kortnummer på nya sidor. Gick snabbt och smidigt att betala direkt när jag fått varorna hem.

Nelly
OK
(131)
Utmärkt
Redigerades 8 år sedan

Handlat mycket kläder från denna sidan. Både bra och dålig kvalité på kläder. Köpte en klänning som såg ut som grön men fick hem en turkos. Köpte dessutom en klänning som visade sig vara helt gjord av spets.. Lång leverans tid.

Zalando
Dålig
(369)
Utmärkt
Redigerades 8 år sedan

Köpt många varor från detta företag. Jacka, klänning, skor ect. Nöjd alla gånger! Snabb leverans, tar alltid ca 2-3 dagar att få hem den efter att jag beställt den. Står det att de är behandlad och skickad så får jag den alltid dagen efter. Toppen online butik! Dock köpte jag kalsonger en gång (Jack&jones) och ett par blåa av dessa färgade hela lakanet blått. Kalsongerna drar ner betyget med två stjärnor då jag inte ens fick svar på mailet som jag skickade för ca 1-2 månader sedan.

VidaXL
Dålig
(302)
Utmärkt
Redigerades 8 år sedan

Köpte en kattställning. Mycket fin! Roligt att bygga ihop själv. Absolut värt de 700 kr som den kostade. Jag kommer absolut att rekommendera denna online butiken till mina vänner och arbetskamrater om de ska köpa kattsaker! Det gick dessutom snabbt att få hem. Dock fick jag hämta den i affären då leverantören påstod sig ha kontaktat mig för hemleverans. Annars var det felfritt!