Prisjakt

HiHiplay

Medlem sen 2015-02-13
6
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
H
HiHiplay
6 omdömen
Bra10 månader sedan

Besökte butiken innan jag bestämde mig för vilken förstärkare jag ville ha, och jag fick väldigt bra hjälp.

Harman Kardon Citation ONE WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
4.1
(37)
2 490 kr
H
HiHiplay
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Finns ingenting att klaga på. Det är en riktigt bra högtalare, och den hör vad man säger även på avstånd och med annat ljud i bakgrunden.

Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G388F 1.5GB RAM 8GB
Full Star 1
2.6
(5)
895 kr
H
HiHiplay
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Bra telefon för den som inte behöver så bra prestanda, batteritiden är riktigt bra och med ultraenergisparläget så har man nog batteri i en vecka, vilket är bra om man är ute och vandrar ocv inte behöver så många funktioner. X-cover knappen är riktigt bra, så att man kan starta t.ex. ficklampa med ett knapptryck Positivt: *Ca. 2 dagars batteritid *Programerbar x-coverknapp *Android Lollipop *Stöttålig och vattentät *Snygg design Negativt *Sämre prestanda än andra telefoner *Kameran kunde varit lite bättre *Saknar samsungs egna musikspelare

Arozzi Torretta
Full Star 1
3.2
(11)
1 936 kr
H
HiHiplay
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Skön och välbyggd stol, som man sitter bra i. Det är en fördel att den är i tyg och inte läder, i och med att man inte blir lika varm när man sitter i en tygstol. Det kunde dock ha varit mindre hack när man ändrar höjden på armstöden, då man inte riktigt kan få dem i den höjden man vill. Jag gillar däremot att armstöden är vridbara, och att de är lätt skålade, så att armen kan ligga perfekt. det är en riktigt bra stol, även om armstöden inte riktigt blir som jag vill. Jag sitter siktigt bra och den är precis lagom hög i ryggen (Jag är 180 cm) Rekommenderas skarpt!

Benq GW2470H Full HD
Full Star 1
2.9
(7)
H
HiHiplay
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Jag har den mest som spelskärm och tycker att den fungerar bra till det, dock är den lite ostadig, vilket gör att den svajar när ma kör bilspel med ratt etc. Det tar också ett tag för den att hitta signal, i alla fall via HDMI.

Samsung Galaxy Gear Fit
Full Star 1
3.3
(9)
H
HiHiplay
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Positivt: *snygg design *bra batteritid och laddar snabbt *finns många appar för nerladdning *lättanvänd Negativt: *få olika träningar(endast cykling, löpning, promenad och vandring) *pulsmätaren fungerar inte om du rör dig eller är svettig Summering: En rolig leksak mest, den fungerar att träna med men det är inte denna man ska köpa om man vill ha den för att visa din exakta puls under träning, men den fungerar bra som stegräknare och den mäter din sömn korrekt. Den är bra som smartklocka och man kan läsa notifikationer och svara på sms med förinställda svar, det går även att ha den som miniräknare om man installerar en app och man kan hitta sin mobil om man tappat bort den.