bobo_m

Medlem sen 2006-05-03
17
Bidrag
10
Hjälpsamröster
DLX Music
Bra
(45)
Utmärkt
8 månader sedan

Fantastisk bra butik med brett sortiment inom det mesta för muskproduktion och musikälskare. Har handlat både online och i butiken och blir alltid imponerad av deras kunskap och hur trevliga de är. Online-shoppen skulle ev kunna göras lite bättre och snabbare och bättre kundsida. Men super nöjd med de gånger jag handlat och kommer fortsätta handla här! :)

emusic.se
Bra
(312)
Utmärkt
3 år sedan

Superbra och snabb leverans! Köpte ett tillbehör till mitt piano som skickades direkt och bra bra paketerat. Insåg dock snabbt att jag inte skulle behöva denna så bad om retur vilket skedde omedelbart och returen va gratis. Supernöjd och kommer troligtvis handla från denna butik igen. :)

Digitalpiano
0
Utmärkt
3 år sedan

Jag besökte först butiken på Gärdet och fick väldig bra service när jag ville provspela lite olika pianon. Sedan beställde jag ett piano (Yamaha P-515) och det funkade precis som förväntat, möjligtvis någon extra dag i leveransen via DHL men annars toppen. Kommer med största sannolikhet köpa mitt framtida möbelpiano (Kawai NV5) från denna butik när det blir dags för ett sånt kliv! :)

Yamaha P-515
Full Star 1
3.8
(1)
16 890 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Fantastiskt Piano som har massor av bra samplingar. Framförallt CFX pianot som har binural samplat vilket gör att du verkligen får upplevelsen att du sitter framför ett piano när du har hörlurar på dig. En annan väldigt bra funktion är att P-515 har ett inbyggt USB Audio interface som gör att du bara behöver en USB kabel till datorn om du tex vill använda VST eller använder program/appar för att lära dig spela och vill kunna få ut ljudet från programmet i pianots högtalare/hörlurar. Högtalarna är helt ok, blir förmodligen inte så mycket bättre i ett portabelt piano. Går att koppla in bättre monitorer om man vill såklart. Tangenterna har väldigt bra känsla med en sorts hybrid plast/trä tangent. Något håret anslag men man vänjer sig snabbt. Jag rekommenderar denna både till proffs och nybörjare som vill lära sig spela. Detta är mitt 4’e digitala piano sedan somras då jag bestämde mig för att lära mig spela. Jag önskar att jag direkt köpte denna istället för att snålat och köpt billigare som inte känts tillräckligt efter ett tag.

Mi Electric Scooter M365 Pro (25km/h)
Full Star 1
4
(12)
7 690 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Fantastisk produkt som sparar mig mellan 25-30min enkel resa när jag pendlar till och från jobbet men framförallt så slipper jag passa in bussar på morgonen som varit ett stressmoment. Jag tar med den på pendeln som funkar ok men skulle önskat att den va lite mindre vägde lite mindre men går att rulla den på ena hjulet om man inte orkar bära, dock är den ganska obalanserad att rulla så är inte helt smidigt. Kraftig motor, snygg design och känns säker med ringklocka, lampa fram och bak osv. Motorn är riktigt stark också och tar mig upp för rätt branta backar. Körde förbi en Mi 365 orginal i en backe som knappt orkade upp. Rekommenderar denna starkt! Läs på vad som gäller. Kolla med ditt försäkringsbolag eftersom denna inte klassas som elcykel utan närmare moped klass 2 men saknar typgodkännande så blir något av en gråzon med dagens regler. Hoppas på det blir en lagändring snart då dessa är här för att stanna.

Beats by Dr. Dre Powerbeats Pro Wireless In-ear
Full Star 1
3.2
(23)
2 027 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

För mig är dessa de perfekta träningshörlurarna. De sitter utmärkt, ljudet är bra för träning och de är fukttåliga så man slipper oroa sig för att svett och regn ska förstöra dem. Ljudet är bastungt vilket jag tycker passar bra för att man ska få den där extra pushen när man tränar. Eftersom passformen är såpass bra direkt så är det enkelt att få en tät förslutning vilket behövs för att ljudet ska bli bra. Det följer även med olika typer av ”pluppar” om man inte får ett passform direkt. Laddfodralet är något stort men eftersom dessa är för träning så är det inget större problem då man har dem i träningsväskan. Kan varm rekommendera dessa till alla som använder iPhone/Apple Watch som ska ha ett par träningshörlurar.

Kullagergrossisten
0
Utmärkt
3 år sedan

Jag är väldigt imponerad över servicenivån. Mailade en söndag eftermiddag och hade ett svar inom 30 minuter på en söndag. Det kallar jag service. Beställde samma kväll och paketet skickades på måndag och idag kunde jag hämta ut paketet. Supernöjd med hela upplevelsen. Enda jag skulle önska mer av är en bättre hemsida med tydligare tillbehörsrekommendationer och lite mer inspiration. Detta är något jag märkt generellt inte är i toppklass när det kommer till RC-hobby återförsäljare. Men tack vare snabb service löste det sig ändå.

boozt.com
Utmärkt
(272)
Utmärkt
Redigerades 5 år sedan

Bra hemsida men tydlig information och bra funktioner för att hitta plagg. Väldigt snabb leverans och bra erbjudanden.

Onkyo TX-NR818
Full Star 1
4.4
(30)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Fantastiskt ljud och en uppsjö av inställningsmöjligheter!

Apple AirPort Express Base Station
Full Star 1
4.3
(35)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Verkligen en snygg produkt och med riktigt bra funktioner. Är man inte helt insatt i hur nätverk fungerar rekommenderar jag att köra på apples routers och airport utilitys som gör det hela busenkelt. Har inget att klaga på. Jag tycker dock det är lite synd att de har tagit borta stickkontakten som den gamla hade som gjorde att den var lätt placerad. Denna har nu vanlig sladd men det är en mindre sak. KÖP! :)