Kategorier
Prisjakt

Tsukanai

Medlem sen 2015-02-01
3
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Shure SE215
4
(21)
704 kr
4 år sedan*
Köpte dom efter jag läst peterhjalmarssons utmärkta recension, håller med honom på alla punkter! Nästan ;) Underbara hörlurar, tänkte bara lägga till att propparna som följer med måste testas tills dom sitter! Jag körde med skumpropparna först och baserat på detta hade dom fått 3/10, men efter lite prövande så landade jag på medium gummi, och då var dom perfekta för mig :) Tänkte även redigera denne gode herres pros/cons; + När man väl lärt sig, lättare att sätta in än vanliga in-ears! Man behöver inte borra in dom i skallen för att dom ska sitta, man vrider bara till. Dessutom är dom bekväma längre eftersom man slipper köra dom fullt så djupt. -+ Något tungdrivna, men i mitt fall är det ett snäpp från där jag hade velat ha volymen.. men är kanske bäst, då jag brukar lyssna allt för högt. - En kamp på liv och död för att byta proppar! Trots detta får dom 10, hitta bara dina pluggar och lär dig sätta i dom så är dom helt magiska!
*Redigerades 4 år sedan
JBL GO
4.4
(35)
349 kr
6 år sedan*
För priset är det fenomenalt! Går att få billigare, men tror detta är en "tröskel" där det är ett riktigt bra pris kontra prestanda! Liten o nätt, känns kvalitativ!
*Redigerades 6 år sedan
Andersson STM 1.1 4GB
1.5
(1)
199 kr
6 år sedan*
Billig, men vad gör det när den spelar upp hälften av låtarna i horribel kvalité, sprakar o knäpper. Sen spelade den 10 sekunder för att tystna i 5 sekunder.. Så höll den på _första_ löprundan jag tog med den på. Efter flera försök att åtgärda detta på fler sätt än jag vill nämna så åkte skiten i soporna. Jag har för övrigt god teknisk vana, testade samma låtar med samma lurar på en 5 år gammal Creative Zen, funkade klockrent. Sluta sälja skit som inte gör jobbet!
*Redigerades 6 år sedan