Zeatrix

Medlem sen 2006-04-28
54
Bidrag
1
Hjälpsamröster
LamporNu
Bra
(9)
Z
Zeatrix
54 omdömen
OK3 år sedan

Bra utbud och bra priser. Tyvärr är det inte gratis retur och alla returer ska till Nederländerna. De lampor jag köpte för ca 360 skulle kosta ungefär lika mycket att skicka tillbaka, borde man kollat upp innan.

Apple AirPods Wireless In-ear
Full Star 1
4.7
(500+)
1 945 kr
Z
Zeatrix
54 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Jag har nu haft min AirPods i över en månad så jag tycker jag kan recensera dem vettigt. AirPods är perfekta om man som jag vill ha ett par trådlösa hörlurar som är enkla att sätta i och som sitter kvar. Bra: Helt trådlöst Enkla att sätta i Fungerar klockrent med Apple-produkter Dåligt: Fungerar ibland dåligt med Windows-dator Jag köpte ett par AirPods för att jag ville ha ett par trådlösa hörlurar som var enkla att sätta i samt satt kvar oavsett vad man gör vilket de har uppfyllt med råge. Har haft flera olika varianter av in-ear hörlurar förut och även om ljudet blir bättre då har det inte passat mina öron då örongångarna blir skavda och alla modeller jag provat ofta ramlat ur oavsett vilken sort det varit. AirPodsen som vilar i öronsnäckan passar mig perfekt. Jag har använt dem i många olika miljöer inkl att springa med dem och de har aldrig ramlat ur, inte ens om jag böjer huvudet åt sidan och skakar på det. De går fort att sätta och är lätta att glömma att man har i öronen om man inte har något ljud igång. Ljudkvalitén är bra men självklart inte hög. Om jag vill lyssna på musik med bra kvalité så skulle jag nog ändå köpa ett par trådade over ear hörlurar. Även om jag inte använder det ofta är det kul att kunna ringa upp någon med Siri utan att ta fram telefonen. Det enda problem jag stött på är att jobbets Windows-dator inte alltid är helt kompis med dem. Har fått en blue screen of death vid två tillfällen och några gånger har datorn vägrat koppla upp sig mot dem men 9/10 funkar det då jag använder dem dagligen i jobbet för telefonmöten och dylikt. Jag rekommenderar dem starkt för de flesta om man inte har några krav på ljudkvalité av yppersta rang.

Erlan Cykel och Sport
Z
Zeatrix
54 omdömen
OKRedigerades 7 år sedan

Beställde en Cube Aerium Super HPC SL av dem. Förpackningen var skadad och sedan lagad när den kom och ena quick releasen var repad. Vidare såg det mycket konstigt ut vid styrhuvudet med blottat styrlager. De kunde inte förstå hur det kunde se ut som det gjorde och kontakt med dem var mycket trög. Inte att rekommendera för dyrare cyklar.

Soft Goat
Z
Zeatrix
54 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Överlag nöjd med beställningsförfarandet och även returhanteringen. Supporten svarade rimligt fort trots att det var mitt i julledigheten. Bra med fri retur då frugan som fick en tröja i julklapp hellre ville ha en annan modell. Enda som drar ned är att det är en aning begränsat med färger på deras tröjor.

Cykelkraft
Dålig
(500+)
Z
Zeatrix
54 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Har beställt ett antal gånger och är mycket nöjd. Helt ok leveranstider och bra priser men framförallt stort utbud.

Inet
Utmärkt
(500+)
Z
Zeatrix
54 omdömen
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Beställde en Asus N43SN och är mycket nöjd med både beställning samt leverans. Sämst var Posten som inte uppdaterade vart paketet var hela tiden men kan ju knappast Inet kritiseras för.

Asus N43SN-VX051V
Full Star 1
4
(1)
Z
Zeatrix
54 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Har bara använt den en dag så lite begränsat men här är lite för- och nackdelar. Fördelar: Överlag bra byggkvalité Bra kvick processor Bra grafikkort Ovanligt bra högtalare för att vara bärbar Bra batteritid Nackdelar: Vissa funktions-knappar funkar inte och supporten rekommenderar bara ominstallation av operativet. Tangentbordet sviktar en aning Alldeles för mycket skräp förinstallerat Gillar inte musknapparna till touchpaden