Prisjakt

mcfreak

Medlem sen 2006-04-26
125
Bidrag
10
Hjälpsamröster
Kärcher WD 6 P Premium
Full Star 1
3.6
(13)
2 149 kr
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*

Mycket missnöjd med denna. + Förhållandevis billig + Suger bra - Slangen är för kort och styv - Dammsugarmunstycket känns väldigt billigt - Plasten är lövtunn och bräcklig, tappade min från låg höjd och den sprack direkt på flera ställen istället för att flexa så jag fick limma och tejpa - Påsarna går alltid sönder när man suger tyngre finkorniga grejer som betongdamm eller gips - Påsarna lossar ofta från ringen de sitter trädda på så sugeffekten avtar och filtret sätts igen med damm - Hjulen är för små och fastnar lätt i spån och annat på garagegolvet Kommer slänga skiten och köpa en proffsmodell från Nilfisk istället.

*Redigerades 2 år sedan
Conrad.se
OK
(500+)
Usel
4 år sedan*

Fick problem med en radialbänkborrmaskin jag köpt. Maskinen har rätt artikelnummer men ser inte alls ut som på bilderna, den är faktiskt bättre utformad med helt annan panel och skydd men är tydligt kinaproducerad med allt vad det innebär och instruktionerna är i text med bara några få bilder som visar en annan maskin och i så låg upplösning att man inte ser vad de föreställer. Första gången jag använde djupjusteringshjulet som var väldigt klent och av billigast typ av plast gick det av så jag felanmälde det och bad dem skicka ett nytt på garantin. Det har nu gått 18 dagar och jag har inte fått något svar från kundtjänst och de har inget telefonnummer man kan ringa för att nå dem på. Detta är otroligt frustrerande och om de inte hör av sig snart lär jag inte handla här igen. Uppdatering: Idag gick det helt plötsligt inte att öppna länken med ärendet längre och jag fick ett mail om att det var systemstörningar under natten och mitt ärende tagits bort men att jag gärna fick lägga upp ett nytt (och därmed med högsta sannolikhet hamna längst bak i kön igen). Uppdatering 2: Nu har 29 dagar gått utan svar. Uppdatering 3: Efter 30 dagar fick jag svar från Conrads kundtjänst med returfraktsedel. Jag returnerade varan inom 7 dagar men nu har det totalt gått 51 dagar och jag har fortfarande inte fått löst mitt ärende eftersom inga pengar kommit in på mitt konto och det är precis som tidigare omöjligt att få tag på Conrads kundtjänst. Nästa steg verkar bli ARN...

*Redigerades 4 år sedan
Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop (Nordisk)
Full Star 1
3.4
(24)
1 059 kr
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 år sedan*

Det här tangentbordet är verkligen den perfekt utformade produkten som helt förstörs av några tydliga kvalitetsbrister. + Perfekt utformat att skriva på + Tunt och lätt + Trådlöst + Att numpaden är separat är nåt jag alltid önskat mig då musen får en mycket mer naturlig placering - Den trådlösa mottagaren är katastrof. Det går inte att ha sändaren mer än max 10cm från tangentbordet annars laggar den fast totalt och skriver massa felaktiga tecken. - Knapparna har en tendens att fastna så du får konstiga fel tills du känt på alla vilken det är som fastnat (gäller översta raden med mindre knappar) - Musen är inte helt optimalt utformad om du har längre fingrar/stora händer - Det började snabbt knarra från vissa knappar

*Redigerades 8 år sedan
Turtle Beach Ear Force PX21 Over-ear
Full Star 1
3.3
(11)
3 020 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 år sedan*

Fantastiskt ljud men plasten gick sönder på två ställen inom första veckorna och har senare spruckit på ytterligare tre ställen. Totalt trasigt på 5 (!) ställen trots att jag aldrig tappat dem i golvet eller liknande. Jag köpte mina på Netonnet och när jag hörde av mig till Turtle Beach support ville de inte hjälpa mig eftersom de visade sig vara importerade. KÖP EJ!

*Redigerades 8 år sedan
Netgear WNDA3100
Full Star 1
2.3
(17)
429 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 år sedan*

Extremt instabil. Slutar ofta fungera och man måste du dra ut och stoppa in den på nytt. Hastigheten är ett skämt trots att jag aktiverat 5Gh-bandet och kör en Netgearrouter.

*Redigerades 10 år sedan
Epson EH-TW2900
Full Star 1
4.2
(20)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
12 år sedan*

Jag kör den mot en Kingpin CES210 duk med ganska bra mörkläggning men ljusa väggar i ett vardagsrum. Sitter ca 3,5m från duken som är på 90". Borde ha valt en mindre. :( Mina subjektiva betyg enligt nedan: Bild: Bra färger och medelgod svärta med inställningen Theatre Black 1. Saknar dock lite bättre skärpa. Det finns inte heller något som motsvarar "100Hz" på en vanlig LCD vilket märks då bilden inte flyter på riktigt så bra som man önskat. Ljusstyrkan går att få mycket stark med inställningen "Vardagsrum" men det blir för ljust för min smak och fläktljudet ökar givetvis därefter. Ljudnivå: Mycket lågt fläktljud men viss annan ton liknande den från billiga transformatorer som sänker intrycket. Storlek: Mycket stor för att vara en hemmaprojektor. Kvalitet: Känns delvis plastig och inte riktigt så bra som önskat. T.ex. HDMI-ingångarna kunde suttit stabilare fast. Kan knaka lite i plasten om man trycker lätt på fel ställen. Även den icke fläktrelaterade tonen från elektroniken drar ner kvalitetsintrycket. Fjärrkontroll: Väldigt stor med tanke på antalet knappar. Kunde fått plats på hälften men knapparna är bra och det finns dedikerad knapp var varje ingång. WAF: Med tanke på storleken ganska låg. Skaffa en förstående flickvän/fru före inköp eller undvik att placera den i vardagsrummet.

*Redigerades 12 år sedan
XTZ High End HDMI - HDMI 12m
Full Star 1
2.5
(2)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
12 år sedan*

Signalen från min PS3 till projektorn tappades med jämna mellanrum trots att min 10m långa budgetkabel inte hade några problem med detta. Kanske dåligt exemplar.

*Redigerades 12 år sedan
Asus P5QL-E
Full Star 1
2.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
13 år sedan*

+ Bra pris för specifikationerna + EPU 6 Engine fungerar bra - Ljudkretsarna stöds inte i Linux - Optisk SPDIF är stendöd på mitt kort - Kortet är ganska tunt och känns bräckligt - Asus mjukvaror är inte speciellt bra integrerade med varandra och är inte alltid helt stabila - Placeringen av ATX-kontakten

*Redigerades 13 år sedan
Zalman CNPS7700-AlCu
Full Star 1
4.1
(6)
214 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
13 år sedan*

Ganska bra för priset, Kyler bra men är inte så tyst som jag förväntat mig ens på lägsta hastighet. Man bör även tänka på att inte ha minnesmoduler med uppstickande kylflänsar då det kan bli riktigt tajt att få plats. Innan köp bör kontrolleras att det är fritt med inom en radie på 68mm från processorns mittpunkt.

*Redigerades 13 år sedan
Fire Emblem: Radiant Dawn (Wii)
Full Star 1
3.8
(1)
3 235 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
14 år sedan*

Det här spelet är inte fantastisk grafik, har menyer som långt ifrån förklarar sig själva, är så svårt att man måste göra om samma bana ett oändligt antal gånger innan man klarar dem och har ett gammaldags turbaserat spelsystem. MEN jag älskar det. Så otroligt beroendeframkallade. Man får verkligen tänka till för att hitta rätt strategi för varje bana. Vissa av karaktärerna är väldigt klena och tål ingenting och man får därför se till att alltid ha skydd för dem.

*Redigerades 14 år sedan
Sida 1