Kategorier
Prisjakt

martjn

Medlem sen 2006-04-26
53
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Danalock V3 BTZE Scandi
2.8
(12)
1 614 kr
3 år sedan*
Har haft låset monterat snart ett år. I början fungerade det bra. Sen kom en uppdatering som gjorde den helt värdelös i ett par månader. Sen kom en ny uppdatering samt uppdatering av appen. Sedan dess har det fungerat klockrent varje dag. Använder inställningen med två knappar. En för låsupp och en för lås. Använder danalock på porten in till gården. Och det är riktigt smidigt sen ”widget” kom till iPhone att kunna låsa upp låset med telefonen. Köpte med zwave men har ännu inte testat den biten. Uppdatering. Då den sitter utomhus i en port. Drog den ur batterierna när det blev kallare. Löste det med att ta bort batterierna och löda dit kablar istället så jag kunde mata den med 12volt. Satt dit en liten lampa inuti också så den lyser upp lite. Har fungerat perfekt sedan dess.
*Redigerades 2 månader sedan
Asus VivoBook S14 S432FL-EB017T
2.8
(1)
2 månader sedan*
Har haft datorn över ett år nu. Bra till det mesta, screenpaden är ju inte nåt jag använder. Köpte denna dator då den hade störst styrplatta (av de jag valde mellan). Det är jag nöjd med. Men datorn lyckas inte vara i strömsparläge... Den drar ur batteriet. Funkar att ha den nån timme iaf. I början crashade alltid strömsparläget. Efter alla uppdateringar som gick att få till så funkar det men som sagt batteriet håller inte särskilt länge så nåt strular fortfarande.
*Redigerades 2 månader sedan
Prokord UG69DK1
3.8
(1)
1 249 kr
9 månader sedan
Min första DisplayLink docka, har varit tveksam till det. Men kabelhärvan på skrivbordet började ta lite för mycket plats. Kopplade in denna och allt fungerade direkt. I nuläget har jag bara en 1440p skärm inkopplad. Prestandamässigt så missar jag inget i de programmen jag använder. Har inte haft den så länge ännu, så kommer uppdatera i efterhand. Men just nu är jag väldigt överraskad hur bra det fungerar. Används till Asus Vivobook S432FL
Lampan
Bra
(17)
Utmärkt
9 månader sedan
Snabb leverans, väldigt bra packat. (beställde skenor).
TP-Link TL-PA4010KIT
2.1
(7)
337 kr
ett år sedan
Jag antog att det inte skulle fungera men inte såhär dåligt. Målet var att få koppling mellan två våningsplan. (Betongbjälklag) Fick en uppkoppling som bäst på 4-20mbit. Väldigt svajjig. Efter en hel del vridande och vändande på pluggarna. Verkar som det går att få signalen via nollan. För annars borde jag inte få nån koppling alls på de säkringar som går på en annan fas, eller hur? I samma rum fick jag iaf full mottagning. Men det var inte riktigt målet. Det blir att spika en nätverkskabel istället.
Arctic F12 Rev. 2 PWM 120mm
4.3
(3)
76 kr
ett år sedan
Har nu ett gäng sådana här fläktar. I flera datorer. Är mycket nöjd med prestandan och ljudnivån.
Logitech G413 (Nordisk)
3
(10)
749 kr
ett år sedan
Skönt tangentbord, låter inte överdrivet mot de membran varianter jag tidigare haft. Något som verkligen är plus är att det ligger still nästintill sitter fast på bordet.
Aerocool Bolt TG (Svart/Transparent)
3.1
(3)
390 kr
ett år sedan
Billigt var det. Inte särskilt stabilt, men helt okej väl ihopsatt. Men... Hemsk att bygga en full ATX-rigg med vattenkylning i. Kabelgenomföringarna är för små när man har ett fullstort moderkort så där det är tänkt att dra kablarna funkar inte (för att dölja på baksidan) Radiator fick endast plats i fronten. I toppen blev det för trångt för moderkortet och fläktarna gick i varandra. Och hade man radiator i fronten kunde man inte använda sig av 2.5" platserna utan fick montera dem på baksidan. (kanske är så man ska göra men då måste man demontera radiatorn för att kunna skruva bort hårddiskarna). Tack vare att sidopanelen är "utbuktad" fick jag plats med kablarna nätt och jämt bakom. Fick pressa ihop den för att få ihop den. Men man bygger ju bara en gång. Så jag är ändå nöjd med lådan.
Roborock S5
4.7
(166)
4 499 kr
ett år sedan*
Haft den i 2 månader nu. Kört varje dag ca 70kvm. Fungerat toppen! Kör med mattläget och det funkar bra, verkar känna av alla olika mattorna som ligger. Men... Nu har den börjat gnissla något fruktansvärt. Har inte lyckats lokalisera mer än att det är något av hjulen som låter. Får se hur det utvecklar sig... Hade tidigare en Neato som har gått i flera år men med batteribyten och nu när det var dags igen för nytt batteri fick det bli en ny variant.
*Redigerades ett år sedan
Ljusihem
OK
(9)
Utmärkt
2 år sedan*
De löste reklamationen utmärkt. Hade en ny produkt skickad från deras leverantör direkt samma vecka. - Beställde. Fick varan inom utsatt tid för leverans. Fel på varan. Mailade med bifogade bilder, fick inget svar. Mailade igen utan bifogade bilder (bara med länkar till bilderna). Fick svar samma dag. (kanske det blev sorterat som skräp när det var bifogade bilder.) Det är när det strular man vet hur butiken verkligen är, och jag är verkligen nöjd med hur de skötte sig.
*Redigerades 2 år sedan
Sida 1