Kategorier
Prisjakt

storken123

Medlem sen 2015-01-23
20
Bidrag
67
Hjälpsamröster
Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition
4.1
(20)
8 880 kr
5 månader sedan
Klumpig och stor konsoll, användar gränssnittet är sämre än PS4 och saknar massor av funktioner, inte mycket nextgen känsla här inte. Har dessutom haft massa problem med att allt hänger sig när den står i standby mode. Satsa hellre på en ordentlig speldator.
Apple iPad 10.2" 32GB (7th Generation)
3.3
(5)
3 995 kr
9 månader sedan
Fantastisk snabb och lätt att använda, en riktig kvalitetsprodukt.
The Last of Us: Part II (PS4)
3.8
(96)
279 kr
9 månader sedan
Uppföljare på ett av förre generationens bästa spel, tyvärr lever detta inte upp till förväntningarna. Riktigt snygg grafik och fina animationer, men det är också allt. Storyn som var det bästa med föregångaren är här ett riktigt dåligt skämt, men gillar du GoT season 8 eller The Last Jedi så kommer du älska detta.
Nintendo Switch Pro Controller (Switch) (Original)
3.9
(26)
662 kr
4 år sedan*
Många kvalitetsproblem med styrkorset som registrerar fel, och inga analoga triggerknappar. Nintendo borde lära av Microsoft att göra vettiga kontroller med kvalitet.
*Redigerades 4 år sedan
The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Switch)
4.5
(49)
566 kr
4 år sedan*
Aningen överskattat, och grafiken ligger på nivå med XBOX 360 spel. Att ett spel inte kan hålla stabila 30 fps i 900p år 2017 känns pinsamt. Många Nintendofans ger allt som rör Switch en 10 i vanlig ordning.
*Redigerades 4 år sedan
Nintendo Switch
4.2
(112)
4 173 kr
4 år sedan*
Kan inte rekommendera denna. Den högra Joyconen sitter lite löst fast i konsolen, det är liksom ett glapp. Sedan är det utfällbara stödet sladdrigt och känns som det ska lossna. Kompisen har också haft problem, att ena joyconen förlorar kontakten med konsolen. Har även hört att folk fått sin skärm repad i dockan. Det positiva är att den är ganska liten och smidig jämfört med exempelvis Wii U kontrollen. Skärmen är ok, men inte i klass med lyxigare telefoner med oled. Själva dockan känns som en billig plastleksak och kontrollerna är små och verkar vara tillverkade för barns händer. Prestandan är också ganska dålig, slowdowns och låg upplösning i dockat läge i nya Zelda. Känns inte som en ny konsoll 2017.. Andra problem är att Nintendo fortfarande använder friendcodes för att lägga till vänner, ett uråldrigt system, online finns inte ens ännu och att kontrollen saknar ett riktigt styrkors till 2d spel och menyer. Istället vill de att man köper till en riktig kontroll för 800 kr. Så lyssna inte på alla inbitna nintendo fanboys som slänger 10or till höger och vänster, och köp hellre exempelvis Xbox One S, en konsol som känns mycket modernare, har överlägsen prestanda och mycket större spelutbud.
*Redigerades 4 år sedan
Nintendo New 3DS XL
4.2
(14)
4 år sedan*
En bärbar konsol med prestanda och upplösning från år 2002, bara NIntendo lyckas sälja något sådant, och det ska de ha creds för!
*Redigerades 4 år sedan
Nintendo Classic Mini NES
3.8
(37)
869 kr
4 år sedan*
Typiskt Nintendo att släppa något halvdant.. Handkontroll-sladden är för kort, har de tänkt att man ska sitta på golvet framför tv'n och spela? Och utöver de 30 inbyggda spelen så kan man inte spela sina gamla kassetter, och man har heller inte möjlighet att ladda hem fler titlar digitalt. Se på Microsoft med XBOX ONE som låter dig spela alla dina gamla 360-spel gratis..
*Redigerades 4 år sedan
Splatoon (Wii U)
3.9
(7)
548 kr
6 år sedan*
Löjligt och enformigt spel, Nintendo försöker skapa en barnvänlig variant av Halo, men misslyckas.
*Redigerades 6 år sedan
Nintendo Wii U Basic (inkl. Splatoon)
3.9
(4)
6 år sedan*
Småbarnens motsvarighet till Xbox One med Master Chief Collection ;)
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1