Prisjakt

Salmonboy

Medlem sen 2006-04-15
36
Bidrag
22
Hjälpsamröster
HTC Vive Cosmos
Full Star 1
2.2
(4)
8 492 kr
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Köpte för drygt en månad sedan en Oculus Rift S, och tyckte väl att den var ok, men att den saknade den där kvalitetskänslan som jag eftersträvade. Tänkte att en uppgradering till en Vive Cosmos skulle göra jobbet, men det var en rejäl nedgradering. Visst, möjligheten till att kunna flippa upp själva headsetet likt ett visir, är trevlig, men när det gör att du aldrig kan få det så tajt som det behövs, och att den på samma gång släpper in så mycket ljus, gör detta till ett sämre väl än många andra. Själva setupen var fruktansvärd och jag fick stå och snurra på huvudet i ca 20 minuter innan den kunde läst av rummet. Den gnällde hela tiden att det var för mörkt, trots alla lampor som går att tända (fyra stycken till antalet i vardagsrummet), gick det inte. Väl klar, märker jag att den inte ens klarar av att läsa av kontrollerna framför mig, utan de far runt som om de hade ett eget liv, vilket aldrig var ett problem med Rift S, där du kan sitta i ett nedsläckt rum och spela utan ett minsta bekymmer. Att ett headset för nästan dubbla pengarna inte klarar av att användas annat än på dagtid (om det är bra väder ute?), gör att allt som skulle göra detta headset till lite mer premium, föll pladask. Detta åker tillbaka direkt till butiken. En riktigt irriterande sak, är också att det susar jättehögt och blir väldigt mycket varmare än andra jag testat.
*Redigerades 2 år sedan
Zalando
Dålig
(341)
Usel
2 år sedan
"Tillgängliga betalningsalternativ varierar" Vad är detta för skojare? Betalar hellre ett par kronor till hos en seriös aktör som erbjuder riktiga betalningsalternativ!
Kygo E7/900
Full Star 1
3.4
(20)
1 301 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Köpte dessa för att använda i samband med styrkelyft (gymmiljö) efter det att mina Supra Nitro X slutat fungera, samt att jag ville ha ett par som var helt trådlösa istället. De sitter perfekt i öronen och de är lätta att parkoppla. Känns relativt välbyggda också trots sin låga vikt. Skönt med BT 5.0 och USBC. Allt bra så långt. Men ljudet.... Vad i hela friden är detta? Det är nog det plattaste och tråkigaste ljud jag hört i en hörlur alla kategorier. Ljudvolymen är alldeles för låg och ljudkvaliteten är verkligen på gräsen till pinsamt. Ett par hörlurar som medföljer gratis till allehanda telefoner har mer dynamik än dessa. Jag vet inte vilken målgrupp dessa riktas till, men inte till någon som dagligen lyssnar på musik. Då menar jag riktig musik och inte dagens musik som på påminner mer om reklamjinglar och sönderprocessat autotune á la ”Hits for Kidz”. Dessa lurar känns gjorda för det sistnämnda, där låtarna helt saknar dynamik. För oss som tränar och använde musiken i peppande syfte, slutade det enbart med att jag stod och skrattade med stången över axlarna när man inväntar en rejäl uppbyggnad i en låt som mynnar ut i nånting som får blodet att pumpa lite extra. Nä, dessa åkte tillbaka samma väg som de kom! Rekommenderar ej dessa till dig som som är vuxen och lyssnar på annat än Smutfhits.
Mophie Wireless Charging Base iPhone X/8/8 Plus
Full Star 1
3.1
(6)
297 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Använder den till en iPhone 8 Plus, men tycker att det går fruktansvärt långsamt att ladda telefonen. Ett stort minut är att enheten i sig använder sig av en proprietär strömkabel, vilket känns lite Sony á la 2006 ungefär. Att man inte valt en USB-C-kontakt förundrar mig. Telefonen ligger dock bra på själva laddaren. Ibland kan det vara lite svårt att pricka rätt.
Supra Headphones Nitro-X
Full Star 1
3.4
(60)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Haft dessa lurar nu sen dagen de fanns att köpa. Har aldrig ägt ett par trådlösa lurar tidigare. Var dock väldigt skeptisk till huruvida ljudkvalitet och så skulle stå sig när det kom till bluetooth-tekniken. Det var dock mitt minsta problem när jag skaffade dessa. Istället var mitt första par nästan oanvändbara gällande räckvidd sett. Kunde knappt använda dem utan att de klippte i kopplingen, oavsett om jag hade dem i fickan, handen eller bara i närheten. Fick tack och lov dessa utbytta, och måste säga att jag överlag är väldigt nöjd med lurarna på det stora hela. Batteritiden är rejält tilltagen. Stör mig dock lite på det återkommande slut-på-batteri-ljudet som är alldeles för frekvent. Det räcker med kanske en eller två gånger för att jag vet att det är dags att ladda. INTE varje minut i princip. Räckvidden är helt ok, även om de då och då klipper och tappar täckningen till telefonen. Inget som stör nämnvärt som de förra. Ljudet är rakt och snyggt och påminner i stort om de övriga Nitro-lurarna. Bra balans mellan de olika registerna, men kanske lite åt det ljusare hållet. Saknar lite tyngt. När man använder den till sportande, är det väldigt ofta man får reglera dem i öronen pga svett, vilket medför att själva plupparna på hörlurarna vrider sig en aning, och man hamnar i nån oändlig loop med att de aldrig sitter kvar lika bra som när man föret stoppade in dem. Trots dessa tillkortakommanden, är jag överlag nöjd med lurarna, och skulle verkligen rekommendera dem för den som vill slippa ha sladden att bekymra sig över på träningspasset.
*Redigerades 4 år sedan
Samsung Galaxy S6 Edge SM-G925F 32GB
Full Star 1
3.7
(35)
4 695 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Helt ok telefon, dock är mjukvaran långt lika bra som hårdvaran, och det märks att Samsung inte mäktar med här. Det ska inte ta ett halvår innan en ny mjukvara som finns ute på marknaden släpps till en flaggskeppsmodell. Batteritiden är inte den bästa. Trevlig skärm, även om den rent färgmässigt inte riktigt håller måttet. Gillar dock skärpan i den. Skönt även att Samsung börjat bygga telefoner av annat än billig plast. Dock är det väldigt många estetiska designmissar och det även här märks det att man bygger klart allt vad innanmäte heter, för att sedan bara sätta på ett skal, och inte tvärtom. Det märks på uttagen på undersidan där ingenting sitter i en rät linje. Sånt är bara riktigt fult med handen på hjärtat. Kameran är riktigt trevlig dock.
*Redigerades 5 år sedan
Sony MDR-EX650AP
Full Star 1
3.6
(64)
399 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
För priset (399:-) är de väldigt prisvärda. Nu köpte jag dessa enbart som mellanlurar i väntan på att Apple kommer ta bort hörlursuttaget, för att sedan satsa på ett riktigt bra Lightning-headet istället. Men som lurar fram och tillbaka till jobbet är dessa riktigt trevliga ur ren ljudsynpunkt. Att sladden trasslar som ingen annan, att de saknar volymkontroll samt är lite tunga är inget man kan gnälla på när de mer eller mindre är gratis. De levererar ett helt ok ljud för kaffepengar. Köp!
*Redigerades 5 år sedan
Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
5 år sedan*
Kommer definitivt att fortsätta handla hos Hembiobutiken
*Redigerades 5 år sedan
Apple iPad Pro 9.7" 32GB
Full Star 1
4.2
(12)
3 399 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Riktigt trevlig och snabb surfplatta på alla sätt och vis. Perfekt för att sitta och slösurfa med på soffkanten tyckte jag. Skärmen är otroligt fin i färgerna och True Tone gör att ögonen verkligen får en så naturlig upplevelse som möjligt. Allt skulle kunna vara frid och fröjd...MEN...skärmens "motion blur" gör den för mitt personliga tycke helt oanvändbar. Långsamma pixlar trodde jag var borta 2016. Har varit bortskämd med de två allra bästa plasma-tv:na som någonsin funnits på marknaden, och valt bort LCD-paneler just av denna anledning. Jag äger och har ägt väldigt många Apple-produkter genom åren, och varit mer än nöjd, men detta är verkligen ingen produkt man borde få sätta ett "Pro" i namnet på. Att scrolla mellan dina olika springboards är en enda rörig massa med eftersläpningar som jag inte sett sen 6 år tillbaka. Tråkigt! Denna åker tillbaka i väntan på en ny och bättre surfplatta.
*Redigerades 5 år sedan
Razer DeathAdder Essential
Full Star 1
3.8
(35)
278 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Oj vilka blandade känslor jag har kring denna mus. Den knakar, är allmänt plastig och utan någon som helst kvalitet. Knapparna liksom svävar och böjer sig. Det hela slutade med att ena "back-knappen" låste sig, och där sitter den nu. Kort efter att två år har gått, har musen börjat dubbelklicka, vilket gör den helt oanvändbar. Vet att det finns guider för att tillfälligt lösa detta problem, men nu har den gjort sitt, så dags att kika på nånting av lite högre kvalitet.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1