Prisjakt

jagstang

Medlem sen 2015-01-05
5
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Löparshop.se
Bra
(67)
j
jagstang
5 omdömen
Usel4 år sedan

Fick avisering om pris 4999kr och klickade mig in direkt för att köpa, men då var priset 6959kr. Väldigt tråkigt. Hade verkligen tänkt köpa så snart denna kom under 5000kr.

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
j
jagstang
5 omdömen
DåligRedigerades 7 år sedan

Var ute efter att förbeställa Fifa 18 till PS4, och det som lockade til net on net var att man vid förhandsbokning skulle få upp till upp till 5 FUT gold packs, Ronaldo på lån och 8st matchställ. Efter att vi fått spelet men inget av det andra kontaktade jag supporten via chat där jag fick en ursäkt att alla koder var slut, men att jag skulle få resterande fyra och ett presentkort på 100:- i kompensation. Nöjd över god service tog jag det. Efter ytterligare en vecka utan någon kod och heller inget presentkort för den delen mailade jag supporten då chatten inte fungerade. Efter 48 timmar skickade jag ytterligare ett mail med mitt ordernummer då jag inte hört något. Efter 36 timmar fick jag ett svar att det första mailet inte hade kommit in, varpå jag skickade det igen. Efter ytterligare 36 timmar fick jag som svar att man ber om ursäkt över att alla koder är slut och att supporten via chat givit mig fel info. Trots att erbjudandet tydligen varit slut innan jag förhandsbokade spelet behöll man texten på hemsidan i drygt två veckor. först nu innan jag skulle skriva detta har man tagit bort den. Tycker att detta är väldigt dåligt och medför att jag inte kommer handla från net on net igen i första taget. Väljer hellre någon annan trots eventuell prisskillnad.

Länna Sport
OK
(500+)
j
jagstang
5 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

köpte tre par skor. allt kom i tid och enligt önskemål. kanonpris på förra årets modell av tre Salmingskor.

Biotherm Homme Day Control Roll-On 75ml
Full Star 1
4.5
(10)
j
jagstang
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Har sökt, jagat, testat och googlat efter en deo som man INTE luktar svett av efter en arbetsdag. Frugan kom hem med denna. Snacka om skillnad. Har inte kännt lukten av svett sedan dess och det är över två veckor sedan. Klart värd sin prislapp.

Asus RP-AC52
Full Star 1
4.2
(18)
j
jagstang
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Precis installerat denna i stället för en tp-link som jag haft för att fylla ut hela huset. Fungerar klockrent. Enkel installation, smidig form och mycket bättre täckning. Återkommer med uppdateringar längre fram.

Länna Sport
OK
(500+)
j
jagstang
5 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan