Kategorier
Prisjakt

El_Pumpo

Medlem sen 2015-01-03
29
Bidrag
16
Hjälpsamröster
VidaXL SE
Dålig
(152)
Usel
6 månader sedan*
Fyfan va äckligt företag. Beställde manometerställ där det ingår vakummpump. Vid den första leveransen fick jag endast pumpen, jag fick kontakta kundservice för att dem skulle skicka det andra paketet. När jag fick det andra paketet såg jag direkt utan att öppna det att den varit omtejpad som att det är en använd. När jag skärde av tejpen så låg det en massa rester av solforsfrön som är totalt vidrigt och respektlöst. Och allt inuti har märken och små skador som visar att någon annan använt detta och lämnat tillbaka till vidaXL. Alltså någon har skickat tillbaka produkten sedan tidigare men vidaXL har ju inte ens öppnat paketen! När jag väl pratar med deras kundtjänst så sa jag det med att allt är använt sedan tidigare och det ligger vidriga solrosfrön och vill va en ny så börjar dem fråga efter bilder och grejer, alltså helt respektlöst för dem att sända mig returnerade varor med solrosfrön som varit i andra människors munnar! Vem kollar inte igenom returnerade paket?!?!?!?!
*Redigerades 6 månader sedan
TP-Link TG-3468
3.6
(7)
107 kr
3 år sedan*
Funkar. OBS: var riktig säker på att det inte är fel på kabeln & någon annan utröstning innan du byter nätverkskort pga 'den är paj'.
*Redigerades 2 år sedan
Audio Technica ATH-M50X
4.3
(93)
1 289 kr
4 år sedan*
Lurar som har en väldigt bra ljudåtergivning, men det måste nämnas att efter lång användning kommer besvären i öronen.
*Redigerades 3 år sedan
Dell UltraSharp U2515H
3.9
(49)
3 837 kr
5 år sedan*
2016 rewrite: Älskar skärmen! Kan inte leva utan 1440p. Var bortrest 3 veckor och fyfan vilken känsla när man kommer tillbaka. Man känner inte skärmen. Färgerna är perfekt för mig och kan justeras till olika krav. 99% sRGB så det täcker allt jag använder skärmen till. Väldigt slim med de snygga kanterna, skärmen har också DELLs perfekta VESA mount som alla bör använda. USB hubben är en klassiker i denna serien och är perfekt. Har tangentbordet, musen och min trådlösa xbox 360 mottagare kopplad till skärmen där det går endast EN usb 3 sladd till datorn som ansluter allt; perfekt. 1440p är bra för text men jag står inte ut med DPI problem, många utvecklare skiter fullständigt i om deras applikation skalar. Steam skalas inte, och många andra. Men det är mycket bättre idag jämfört med Oktober 2015. Allt fler utvecklare stöder hög DPI upplösningar. Man kan dock "inaktivera skalning vid hög DPI" - kompatibilitet i många program men då blir texten väldigt liten. Älskar DELLs softvara som gör att du kan ändra ljusstyrka och mycket mer i Windows! http://www.delldisplaymanager.com/ddmsetup.exe < det är en uppdaterad länk. Programmet stöder också kommandon så jag skapade mina egna: ddm.exe /SetNamedPreset Standard /SetBrightnessLevel 26 /Exit Det är vad jag kör när jag använder skärmen tiderna 09:00 - 20:00, utanför de tiderna använder jag en annan profil som är lätt för ögonen: ddm.exe /SetNamedPreset 5000K /SetBrightnessLevel 8 /Exit Det enda problemt som uppstår med programmet är att ibland när skärmen går till viloläge så försvinner 5000K färgen och det blir en annan konstig, få då köra om kommandot för att få tillbaka 5000K färgen. Programmet har också många använda inställningar, t.ex att modifiera hur saker och ting dras till hörn och sitter fast. Kallas "Easy Arrange" och är väldigt modulärt. Finns också en funktion som byter runt färdiga presets beroende på vad man har aktivt. Fullscreen spel går till ett "Game" preset m.m.
*Redigerades 3 år sedan
Noctua NH-D15
4.8
(38)
903 kr
4 år sedan*
Cirka ett år senare: 5/5 kylare! Kan sitta och spela arma 3 i timmar, och tempen stiger aldrig 50c, vid ~900rpm på alla fläktar (~34c idle). 4690k med energispar på
*Redigerades 3 år sedan
Gigabyte GA-N3150N-D3V
3
(1)
3 år sedan*
Helt okej moderkort med allt man behöver, då processorn har låg TDP (6w) går den sällan över 40c för mig. Windows 10 CU flyter på utan problem, men saknar dock HDMI, hur kan man glömma sånt?! Köpt 2st av dessa från olika leverantörer, och båda kom utan manualer?? Senaste drivrutinerna gör det inbyggda grafikkortet hittas på Intels webbsida och ej på gigabytes egna, https://downloadcenter.intel.com/download/26682/Graphics-Intel-Graphics-Driver-for-Windows-15-40-. De gör ett dåligt jobb av att hålla drivrutiner till de senaste.
*Redigerades 3 år sedan
Gigabyte GA-J1900N-D3V R1.x
2.8
(4)
6 år sedan*
UPDATE 2017: Detta kortet defaultar till att boota till en EFI shell, du kan träna detta med Oracle VM VirtualBox. Använd dig av kommandon: - "map" för att kolla alla enheter - "ls" eller "dir" för att kolla vad som finns i mappen du är i - "fs0:" för att byta disk, byt fs0 till motsvarande disk från "map" * Kom ihåg att EFI shell använder ett engelskt tangentbord, vilket inte går att ändra... För att boota Windows: fs0\x86\efi\boot\bootia32.efi (eller x64) Ingen intern USB3 och SATA3, men extern USB3.. Då kan man ju istället för att använda SATA portarna för SSD använder man USB3 portarna. Heller ingen HDMI!
*Redigerades 4 år sedan
Intel Core i5 4690K 3,5GHz Socket 1150 Box
4.6
(36)
6 år sedan*
funkar...
*Redigerades 4 år sedan
D-Link DIR-868L
3.3
(21)
5 år sedan*
Haft min i 2 år och är nöjd Köpte min för 1299kr, lite dyr ja, men funkar bra. Fattar inte alls vad andra här i prisjakten menar med deras problem med routern som t.ex instabil WiFi, aldrig hänt mig. Bor i en lägenhet med två våningar, inga tjocka cementväggar. Wi-Fi mottagningen är suverän i hela lägenheten. Får exakt vad jag betalar för - 100mbit/s = 12.5 MB/s Laddar ett spel på Steam och det går upp till 11.1MB/s när endast jag använder nätverket. Samma sak med torrents. Uppdaterar ständigt mitt omdöme (2016 check) Nackdelar: - DD-WRT porten har dåliga Wi-Fi drivrutiner; 1. Det tar lång tid för 5GHz bandet ska ses (delay) 2. Det tar lång tid att ansluta sig till wifi-nätverket 3. Länkhastigheten är endast 200 Mbit/s i 5GHz bandet; i stock ska den köra upp till 1300 Mbit/s. Ska du köra DD-WRT, ladda endast "dlink-dir868l-revc" om du kör Rev A; min brickades med "dlink-dir868l-reva" och din kommer säkert också. Slutade med att jag gick tillbaka till stock. - Hade problem med att öppna web-relaterade portar på denna routern, hittade dock en lösning (detta är ett stort problem med många routrar - googla själv) - Glossy plast front (bryr mig inte så mycket)
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1