Prisjakt

Simpan

Medlem sen 2006-04-13
8
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Robert Welch Signature Knivset 2 Knivar
Full Star 1
3.8
(1)
999 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 månader sedan
Väldigt trevlig knivserie, skarpa och lätta att skärpa. Passar både små och stora händer som få om äns några andra, och att så gott som hela serien erbjuder avstånd för knogarna vid användnig av skärbräda är skönt, jag har noterat många kockar i tv med klupiga grova knivskaft som omedvetet greppar ett gott stycke in på bladet istället för att hålla i skaftet troligen för att skaftet är för klumpigt utformat.
e-ville.com
Utmärkt
(52)
Bra
4 år sedan*
Vissa bekräftelser kunde varit snabbare, varan levererades inom angiven tid utan krångel och innan faktureringsdatum utgått, har ej behövt söka kontakt pga reklamation el dylikt, därav inte fullt betyg även om jag är nöjd. På tullverket går det att beräkna ev avgift OM varan kontrolleras, e-ville är tydlig med info kring vad som gäller vid import från eu och kina, vilket inte alltid framgår på andra importsidor.
*Redigerades 4 år sedan
Blackview P2
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Nöjd med denna, bra batteritid android 6 och tillbehör som man annars får köpa till ingår, hörlur, siliconskal och 2 skärmskydd, känns solid att hålla i och gillar storleken på skärm Laddtid ca 1 timma Bluetooth Wifi 64GB int minne 4GB Ram Har ca 52GB ledigt efter att ha instalerat appar för komunikation teman sociala media webbläsare virusskydd etc.
*Redigerades 4 år sedan
Canton GLE 436
Full Star 1
3.9
(3)
4 490 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan*
Testat denna med 40w teach cd reciver för att förvissa mig om hur mycket kraft man kan behöva för att driva dem och märker inga brister med den förhållandevis låga effekten i ett normalstort lägenhets v-rum. Bas finns, så precis som jag önskat kommer jag inte behöva någon extra sub, 7 tums elementen gör vad de ska med en snärtig känsla, ljudbilden vid för mig högsta volym ger ett burkig instängt intryck men inte oväntat med tanke på storleken, upplevs mer öppen på normal lyssningsvolym, diskanten sköter detaljerna bra, på äldre inspelningar avslöjas lite brus vid inspelningsstart så den verkar fånga detaljer över min förväntan i denna prisklass Om du inte avser bygga ett dedikerat tyst ljudrum och bor i en lya där ett ständigt brus från omgivningen omger dig, finns nog få skäl att köpa något dyrare. För min egen del kommer dessa agera front högtalare i hembiosystemet med en mindre förstärkare än jag tänkt från början.
*Redigerades 5 år sedan
Alewalds Outdoor & Sports
Usel
(6)
Utmärkt
8 år sedan*
Jag blev mycket väl bemött i deras butik trots att de hade rea och mycket folk i butiken, man fick vänta en liten stund på sin tur om man behövde personlig service men de kan sin sak och verkar mån om varje kund!
*Redigerades 8 år sedan
Teac CR-H500DNT
Full Star 1
3.5
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
10 år sedan*
En liten snygg och trevlig enhet som levererar bra ljud i mindre rum, slår nog ganska många lösenhetsanläggningar i upp till 12tkrklassen vad beträffar ljudkvalitet, av logiska skäl blir ju signalvägarna kortare..... stort plus för webbradio och DAB+ finns även ingång för vinylsvarv. Den har även usb-por och det går att spela in direkt på usb sticka, Ska man va kräsen så är den ända bristen displayen, den är något för liten. fjärrkontrollen är snygg i aluminium/komposit, ej belyst.
*Redigerades 10 år sedan
Marantz SR7500
Full Star 1
4.5
(91)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
15 år sedan*
Har denna tillsammans med kef 2005.2"äggen" och det låter mkt bra, kan säkert driva andra högtalare med bravur, men jag valde äggen för storlekens skull sen kan jag ju bygga ut med frontar(för 7.1) som har större låda vid behov, kefarna låter mycket väljudande och i hop med 7500, både i musik och film, även på högre volym utan att tappa detaljrikedomen som är utöver det vanliga, men den som eftersträvar att centrera hela möblemanget i vardagsrummets mitt med basens hjälp lär väl bli besviken, dessa flyttar inga stora luftmängder, men å andrasidan så får man förhopningsvis behålla både hörsel o lya... dessa är fullt tillräckliga i normalstort vardagsrum även med med väl avägd volym. Detaljrikedomen ÄR hårresande, det fick jag uppleva från första stund och då hade jag ingen bas alls inkopplad (hade glömt kabel till den hehe) Radiodelen är lättbegriplig och väljudande även den, har dock inte testa mv. Vad gällr rumskalibreringen kan sägas att den är för känslig för yttre ljud o brus för att jag ska få den att funka, så här gäller manuell inställning, frågan är om man verkligen behöver mic-kalibrera med sådan precition koncentrerat till en punkt i rummet då man sällan är ensamen lyssnare, det torde vara mer vesäntligt att få ljudet bra i en hel zon för flera personer... Instruktionsboken är väl lite rörig om man som jag är lite av en novis vad det gäller hemma bio, men allt finns med om man lusläser, och recivern har många inkopplingsmöjligheter, antalet analoga säkert fler än de flesta behöver, men behoven kan ju skifta. Den medföljande elsladden fick jag ersätta med en som hade bättre passform, det är väl den ända riktiga bristen på en i övrigt mycket fin reciver, jag tror att det är väldigt svårt att hitta någon bättre kombination för 15 papp(7500-2005.2)
*Redigerades 15 år sedan