Kategorier
Prisjakt

Henrik_

Medlem sen 2006-04-04
106
Bidrag
27
Hjälpsamröster
Apohem
Utmärkt
(424)
Utmärkt
7 dagar sedan
Jag beställde på morgonen och fick paketet levererat till dörren med Budbee samma kväll. Bra priser (ungefär samma prisnivå som Apotea) och bra packat. Rekommenderas!
Samsung MS23K3513AW (Vit)
3.6
(3)
1 199 kr
3 månader sedan
+ Snygg och stilren design. Jag gillar den blåa färgen på displayen. Värmer bra. Enkel att använda (man behöver i princip bara använda en enda knapp). Bra känsla i reglage och handtag, känns "robust" trots sitt låga pris. Relativt kompakt, inte "onödigt" hög. - På mitt exemplar är ett av "benen" (utbuktningar i plåten som micron vilar på) kortare än de andra, vilket gör att micron inte står stabilt om man inte sätter någonting (typ en möbeltass) under. Märkligt. Micron för mycket oväsen under drift. Surrar och skramlar. Det går inte att se in i ugnen överhuvudtaget under tillagning (vanligt klagomål på ugnar i denna serie från Samsung). Sammanfattningsvis: En helt OK maskin om man vill ha en billig micro med grundläggande funktioner och en digital klocka. Dock tycker jag inte att man bör betala mer än ca 1000 kr för den.
G-Technology G-Drive USB-C 10TB
3.8
(1)
3 805 kr
3 månader sedan*
Mycket nöjd med hårddisken efter ett par månaders användning. Tyst och snabb med USB-C. Snygg design på lådan som är gjord i aluminum för ett "robust" intryck.
*Redigerades 3 månader sedan
Mortal Shell (PS4)
3.3
(1)
269 kr
3 månader sedan
Ett måste om du gillar Souls-spelen. Spelet är ganska kort men har hög "replay value" p.g.a de olika "shells" som bjuder in till olika spelstilar.
Philips Fidelio X2HR
4.4
(12)
1 690 kr
6 månader sedan
För 1490 kr finns det inte mycket att klaga på. + Maffigt ljud, det känns som om man sitter "mitt i" musiken. Väldefinierad ljudbild med en väldigt fin diskant. Bastung musik gör sig speciellt bra med dessa hörlurar. Bra komfort. Bra byggkvalitet. Känns verkligen "premium". - Läcker mycket ljud (precis som förväntat), avråder starkt från att använda dessa i allmänna utrymmen. Utan tvekan de största och tyngsta hörlurar jag någonsin ägt. De sitter skönt på huvudet men man märker definitivt av vikten. I början tyckte jag ofta att sladden var "i vägen", men jag har börjat vänja mig nu.
WD Gaming Drive PS4 4TB
3.5
(1)
1 129 kr
ett år sedan*
+ Liten & snygg. Bra byggkvalitet. Snabb! Spelen laddar snabbare än från den interna hårddisken. Verkar hålla bra. Vi har använt den dagligen i ett par veckor nu, inga problem alls hittills. Busenkel installation. Strömföring via USB utan av/på knapp. Sköter sig helt på egen hand. Materialet under hårddisken gör att den sitter stabilt på underlaget. Hela 4TB gör att man inte behöver tänka på att börja ta bort spel för att kunna installera nya. - Någon hundring dyrare än Seagates variant, dock är det nog värt det i längden.
*Redigerades ett år sedan
Logitech G MX518
4.1
(19)
333 kr
ett år sedan
Det är nog svårt att hitta en bättre mus för 333 kr. Dock använder jag den enbart till "kontorsarbete" (ej gaming). Hoppas att den håller lika länge som min gamla MX518.
Nespresso Pixie C60/D60
4.3
(21)
1 399 kr
ett år sedan
+ Bra byggkvalitét, känns robust. Strular väldigt sällan. Jag hade en Caffitaly-maskin tidigare där kapslarna fastnade rätt ofta och maskinen kleggade igen stup i kvarten. Så är inte fallet med denna (hittills...). Liten och kompakt, tar knappt någon plats. Gör utmärkt kaffe. Det går att ställa in vattenmängden om man som jag vill ha en väldigt stark, tjock och krämig espresso. Väldigt enkel att använda. Enkel att rengöra. Det står att man absolut inte får köra kapselbehållaren och droppbrickan i diskmaskinen, men jag gör det ändå regelbundet och de verkar inte ta någon skada av det. OBS, detta görs på egen risk! - Väsnas rätt mycket. Inte så populärt tidigt på morgonen... Kapselbehållaren blir full väldigt snabbt (vilket är självklart när maskinen är så pass liten).
LG UltraFine 4K 24MD4KL
3.8
(1)
7 290 kr
ett år sedan
Använder denna till en Mac mini (2018). Att gå från en "vanlig" 1080p 24-tummare till denna var en helt otrolig upplevelse. Helt enastående upplösning och färger, text som ser helt otroligt skarp och "smooth" ut. Som skärmarna i de nya iMac:arna, kanske till och med lite bättre. Att det går att skala om upplösningen gör att man nu helt plötsligt har mycket mer skärmyta att jobba med. Det känns nästan som att den är 27 tum istället för 24. Skärmen har inga knappar utan allt styrs via Mac OS (det finns inte ens någon av/på-knapp). Detta fungerar dock utmärkt. Skärmen kommer färdigmonterad med ett stort och tungt ställ som gör att skärmen står väldigt stabilt. VESA-fäste följer med också. Om du enbart använder Mac och behöver en extern skärm är det bara att slå till (kolla först att du har de ingångar som krävs!). Även om den är rätt dyr så tycker jag att den är värd varenda krona.
KaffeKapslen
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
ett år sedan
Stort sortiment och bra priser, kommer definitivt att handla från denna butik igen.
Sida 1