Prisjakt

Avokadomos

Medlem sen 2014-12-17
7
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Inet
Utmärkt
(500+)
A
Avokadomos
7 omdömen
UtmärktRedigerades ett år sedan

Bra priser och bra support. Hemsidan är solklar med enkel kompakt design som ger bra översikt och tydlig information.

MSI Optix MPG321QRF-QD 32" Gaming QHD IPS
Full Star 1
3
(1)
11 263 kr
A
Avokadomos
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Min första QHD-skärm, så har inte mycket att jämföra med, men är inte helt nöjd med denna. Den är otroligt bra att spela på, men har problem i övrigt bruk. Röda och blåa kanter syns tydligt på pixlarna vid hög kontrast. T.ex. muspekaren eller text på mörk bakgrund. Detta ger mig huvudvärk när jag gör designjobb. Var försiktig när ni uppdaterar firmware, då skärmen enkelt brickas, även om ni följer MSI:s instruktioner. Min gjorde det, och behöver returnera (vilket jag ändå tänkte göra p.g.a. pixelproblemet).

Philips Hue Smart Plug
Full Star 1
4.6
(9)
317 kr
A
Avokadomos
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Fungerar hur bra som helst, och inte bara till lampor. Vill du värma upp lägenheten innan du kommer hem? Koppla ett element till skiten.

OBH Nordica Björn Axén Tools Premium Care Hair Dryer
Full Star 1
5
(1)
799 kr
A
Avokadomos
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Bra hårfön med tillräckligt snygg och modern design för att inte behöva gömma den i en låda. Det enda dåliga med denna är att man behöver hålla in knappen så länge man vill ha kalluft.

Logitech G840 XL
Full Star 1
4.3
(7)
399 kr
A
Avokadomos
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Väldigt bra matta med låg profil. Inga skrikiga färger eller motiv som andra mattor, och lagom friktion. Dock är Logitech-logotypen i något äckligt gummi-material som sätter stopp på musen när man råkar glida över den, vilket händer ibland när man är inne i ögonblicket och drar långa drag. Behöver använda mattan uppochned av just den anledningen, så att logotypen är i övre vänstra hörnet. Ser lite konstigt ut.

Logitech Extreme 3D Pro (PC/Mac)
Full Star 1
4.1
(17)
579 kr
A
Avokadomos
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Bästa joysticken som finns av de billigare varianterna. Fungerar bra till alla spel från Battlefield till Arma 3 och alla flygsimulatorer. Väldigt robust. Min har tagit en hel del hårda manövrar men har klarat sig relativt bra under de senaste fem åren. Inte förrän nu har den börjat ge tecken på slitage; nämligen ett par knappar på basen är nu väldigt tröga och spaken glappar nu i vissa riktningar, så jag har behövt dra upp deadzone en bit i spelen.

Audio Technica ATH-ADG1
Full Star 1
5
(2)
A
Avokadomos
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Detta headset är det bästa jag någonsin har använt! Ljudet är kristallklart (ingen överdriven bas), mikrofonen är den bästa jag har sett på ett gamingheadset och den sitter utmärkt på huvudet. Hörlurarna är utmärkta för annat bruk än spel; exempelvis videoredigering, musik (för de som inte tycker om att lyssna med maxad bas), film och mycket mer. Audio-Technica har praktiskt taget satt på en högkvalitétsmikrofon på deras bästa hörlurar. Något jag har att klaga över är att det inte går att justera för olika storlekar på huvudet, men en sökning på nätet visade att det fanns ett par tips och tricks för att få den bästa passformen. En annan jobbig grej är att mute-knappen för mikrofonen måste hållas in så länge jag vill tysta mikrofonen. Det betyder alltså att jag inte kan tysta mikrofonen och fortsätta spela, då jag alltid måste ha en hand på knappen. Observera att kabeln ej är löstagbar från enheten; den är dock uppdelad. Den första metern kabel från hörluren har ett 3.5 mm jack och levererar både ljud för hörlurar och mikrofonen (likt de för telefoner). Därefter går det att antingen koppla på en förlängning som har delad ända med hörlurs- och mikrofonkontakt, båda 3.5 mm. Bäst kvalité (särskilt för mikrofonen) ges av att i stället använda den medföljande USB-förstärkaren, som tillåter anslutning via USB till datorn. Har du bra ljudkort kanske den inte ens behövs, men jag märkte markant skillnad i ljudkvalité från att koppla direkt till mitt väldigt dyra moderkort och via USB.