Prisjakt

bananplanta

Medlem sen 2006-03-27
156
Bidrag
13
Hjälpsamröster
TP-Link TL-SG1008P
Full Star 1
3.8
(1)
519 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Fyller mina behov. Har två Unifi accesspunkter, tre Raspberry Pi's, en PC och en Verisure-huvudenhet anslutna. Accespunkterna drivs via PoE vilket har funkat bra.

Polarpumpen
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 år sedan

Mycket nöjd. Beställde luft-luftvärmepump med installation. Jag beställde mitt i semestern, så det tog lite längre tid än jag hoppats att få en installatör inbokad, tog ca två veckor från beställning till installatör hörde av sig och sedan ytterligare en och en halv vecka till installation. Hade lite speciella önskemål ang installationen vilket jag kunde diskutera ordentligt med installatören innan vi gick vidare och bokade. Själva installationen gick väldigt smidigt. Med min erfarenhet av beställning och installation så kan jag inte annat än rekommendera Polarpumpen.se.

TP-Link TL-PB15600
Full Star 1
3.2
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan

Riktigt bra och snabb powerbank.

LEGO Technic 42056 Porsche 911 GT3 RS
Full Star 1
4
(4)
6 999 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan*

Trevlig byggsats och den första Technic jag byggt på närmare 20 år. Hade nog trott att man på en sån här pass stor och dyr byggsats hade satsat lite mer på att använda verktyg som inte lämnar så mycket spår efter tillverkningen. Dessa märken syns tydligt t ex på flera av delarna som utgör den främre stötfångaren. De flesta delar håller dock en god nivå. Bygget i sig går smidigt och smärtfritt tack vare den tydliga instruktionen. Det samlade intrycket är gott och den färdiga modellen är verkligen maffig. Blev riktigt sugen på att köpa fler av de senaste Technic-satserna.

*Redigerades 5 år sedan
Svenskt Kosttillskott
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
8 år sedan*

Bra utbud, lättnavigerad webbutik, snabb checkout och snabb leverans. De har dessutom mycket intressanta artiklar om träning, hälsa och kost, vilka egenskaper de olika tillskotten har och även en del recept. Nya favvobutiken när det gäller tillskott, helt klart!

*Redigerades 8 år sedan
Andersson BHS 2.0
Full Star 1
2.6
(9)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
8 år sedan*

Jag blev positivt överraskad av BHS 2.0. Ljudet är helt okej, mycket bättre och med högre volym än min Galaxy S4 kan prestera åtminstone. Man ska dock ha klart för sig att för 199 kr så får man ingen high end-produkt, vill man ha riktigt bra ljudkvalitet får man multiplicera priset med åtminstone 10. Den funkar kanon t ex som sällskap i köket eller med på resan eftersom den är liten och väger i princip ingenting, verkligen portabel alltså. Den matta gummiliknande ytan gör att den svarta modellen formligen drar till sig fingeravtryck, det går inte att undvika. Den är heller inte helt lätt att torka av pga ytan. Bytte min svarta mot en vit (orsak enligt beskrivning nedan) och på den syns inte fingeravtryck lika väl, men det visar sig om den istället blir att se smutsig ut fort. Det är väldigt enkelt att ansluta sin enhet till BHS 2.0 och det är lika enkelt att justera volymen och styra uppspelningen när man väl börjat. Plus för att den laddas med micro-usb, så man behöver inte ha någon särskild laddare. Det gör att den blir ännu mer portabel då man kan använda samma laddare som till mobilen, om man nu har micro-usb på mobilen vill säga. Extra bra att den kan användas även under laddning. Kvalitetsbetyget blir 4/5, pga att den första jag köpte, en svart, hade rost(!) på gallret. Netonnet var som alltid smidiga att ha att göra med, så ett byte var såklart inga problem. Skulle absolut rekommendera denna till bekanta. Inser man bara vad man ska förvänta sig av en produkt för 199 kr så tycker jag denna är klockren!

*Redigerades 8 år sedan
Gigabyte Radeon HD7950 Windforce 3X HDMI 2xDP 3GB
Full Star 1
4.1
(6)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*

Funkar kanon. Går lätt att överklocka med ex. Sapphire Trixx om man tycker det är nödvändigt. Blir ganska fort varmt vilket gör att fläktarna brummar på riktigt mycket. Det kan iofs vara så i mitt fall då jag inte ökat på ventilationen något i mitt Fractal Design Define R4. Fläktarna låter dock med ett hyfsat dovt ljud, så det stör inte jättemycket. 2013-04-01 Efter att ha använt kortet under en lite längre tid är det dags att justera betyget. Störde mig inte så mycket på det i början, men nu känner jag mig väldigt besvärad av att det går så pass varmt/högljutt. Under load(80-100%) i spel ligger temperaturen på 60-63C och fläktarna på 70% i autoläge. Väljer dock att köra fläktarna lite högre för att få ner tempen och måste då öka till 95-100% för att hålla tempen under 60C. Både SimCity och BF3 kraschar efter en stund om jag ligger på 62C, därför har jag valt att öka fläkthastigheten. Dessa värden gäller utan överklockning

*Redigerades 9 år sedan
NetOnNet
Bra
(500+)
Utmärkt
9 år sedan*

Har handlat från Netonnet både på nätet och i fysiska butiker, båda alternativen funkar utmärkt. Stort utbud av produkter till mycket bra och konkurrenskraftiga priser på i stort sett allt. Hemsidan är bra, med enligt mig lite för få sorteringsalternativ; hade t ex varit trevligt att kunna sortera produkter i en kategori efter betyg eller popularitet. Bra öppet köp-/ångerrättsvillkor där man exempelvis kan använda sitt tillgodo från butik även när man handlar i nätshoppen. Kan komma på tre saker man kan finna negativa. Det första är att inget finns att testa eller demas i butik. Det andra är att butikerna är lite jobbigt uppbyggda så man måste gå genom hela butiken för att komma till kassan. Det finns på vissa ställen genvägar man kan ta för att komma fram fortare, men de är ofta dåligt uppmärkta. Slutligen så är butikerna ofta placerade på platser där det inte finns så mycket annat intressant och de kan vara väldigt osmidiga att ta sig till. Dessa tre saker är något som jag själv inte har några stora problem med. Ofta vet man vad man ska ha och är det så att det inte var till belåtenhet så kan man alltid lämna tillbaka det man köpt.

*Redigerades 9 år sedan
QPAD QH-90 Over-ear Headset
Full Star 1
3.9
(79)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
9 år sedan*

Positivt Låg vikt Mjuk vaddering på huvud och runt öron Djupa kåpor som inte trycker på öronen Flera olika kablar medföljer för att ge mer längd eller om man vill koppla till mobiltelefon En ordentlig kabel som känns väldigt rejäl Byggkvaliten känns riktigt bra för priset och finishen är även den bra Bra balanserat ljud, funkar även till musik. Inte så bastunga som många andra i prisklassen Möjlighet att plocka bort micen Negativt Lite i vassaste laget i de högre frekvenserna, kan dock vara något som ger sig efter inspelning av elementen Förpackningen ger ett väldigt gott intryck, det var ett nöje att packa upp lurarna. Allt var förpackat på ett snyggt och för prislappen påkostat sätt. Bra med tillbehör som medföljer för att anpassa lurarna efter användningsområde. Detta betyg baseras på ca 10 timmars användning. Återkommer efter en längre tids användning för ytterligare intryck.

*Redigerades 9 år sedan
Sida 1