Kategorier
Prisjakt

gnutten

Medlem sen 2006-03-13
71
Bidrag
59
Hjälpsamröster
Ring Video Doorbell
3.1
(3)
1 154 kr
ett år sedan
Inget behov av full HD upplösning och allt som de nyare versionerna har. Bilden är helt okej ändå. Batteritiden är snarare några månader för min del, men så krångligt tycker jag inte att det är att ta bort den och ladda. För att spara / lagra filmer så krävs en prenumeration på tjänst.
Kärcher SE 6.100
3.8
(2)
3 499 kr
2 år sedan
Fungerar väldigt bra, smidig och mycket tillbehör. Enda nackdelen jag hittat är att hinken för rent vatten har en liten gummipackning som ska täppa igen röret när den suger vatten. Denna lossnar lätt.
Philips Hue Go BT 71460
4
(7)
649 kr
3 år sedan
Fungerar bra, ger bra ljus. Praktiskt att kunna välja mellan liggande eller lutande för att rikta mot vägg. Batteriet kan vara bra om man vill flytta den tillfälligt eller vid ev. strömavbrott.
XXL Sport & Vildmark
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 år sedan
Beställde en cykel från XXL.se. Står att cyklar har leveranstid på 7-14 dagar, men jag fick min inom 3 dagar. Kan vara i samband att Vätternrundan är nära så de försöker beta av cyklar snabbt. Fick i samband kontakta supporten om prisgaranti och de svarade snabbt.
Exploding Kittens
3.8
(5)
209 kr
3 år sedan*
Lättlärt, det finns en liten text på varje kort som förklarar vad de gör. Finns även tilläggsregler som man kan hitta på tillverkarens hemsida. Det verkar som om de har bytt baksida på korten om man får de nyare tillverkade korten. Vilket tyvärr ställer till det om man köper expansionen "Imploding kittens" som har de gamla baksidorna. Jag fick köra sleeves för att dölja baksidan. Storlek för sleeves: 63x88 mm
*Redigerades 3 år sedan
7 Wonders
4.3
(4)
279 kr
3 år sedan*
Mycket kul spel. Ett typiskt, lätt att lära sig, svårt att bemästra. Går hyfsat snabbt att lära sig grunden, finns även på Youtube ett par bra filmer som går igenom grundspelet. Stor fördel att alla spelar samtidigt, så det blir ingen större väntan. Finns app för poängräkning, vilket underlättar när det blir mycket runt de gröna vetenskapskorten. Om man vill kika på expansioner så är "Leaders" absolut att rekommendera. Det tillför ytterligare en rond före varje tidsålder. Storlek för sleeves: 65x100 mm
*Redigerades 3 år sedan
WorldofBoardGames
Utmärkt
(277)
Utmärkt
3 år sedan*
Mycket att välja på, bra information av varje spel och låga priser. Stort plus för tips på storlek av plastfickor / Sleeves till spelen och berättar hur många kort som passar. Tar någon extra dag att få beställningen för oss mer i söder. :)
*Redigerades 3 år sedan
Spelexperten SE
Utmärkt
(483)
Utmärkt
3 år sedan*
Beställde lite spel och tillbehör. Allt gick smidigt och snabb leverans. Skulle önska att kunna sortera som listor istället.
*Redigerades 3 år sedan
Spel & Sånt
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 år sedan*
Beställde kortspel/brädspel. Snabb leverans, bra packat + ett par godisbitar.
*Redigerades 3 år sedan
Philips Avance Collection HR3655
4.3
(14)
1 258 kr
3 år sedan*
Inte testat blendern än till annat än smoothies och milkshakes. Valde denna modell för glasbehållaren samt de två extra glasen som är praktiska att ta med sig. Praktiskt med färdiga program för smoothies och iskross. Iskrossen går i pulserande takt. Medans smoothieläget ökar hastighet allt eftersom. Lätt att rengöra knivdelen, ingen risk att rester gömmer sig någonstans. Kraftfull och väldigt snabb hastighet, men den låter mycket jämfört med vad jag har haft tidigare. Men så är denna också betydligt kraftfullare.
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1