Prisjakt

x57

Medlem sen 2006-03-08
5
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Bobby Harper
Usel
(5)
Utmärkt
5 år sedan*
Jag har handlat ett par gånger och har blivit väldigt bra bemött, de är snabba på att svara de var väldigt generösa när de missat ett par strumpor och gav mig lite extra som kompensation. Varorna levereras snabbt och det jag handlat har varit av bra kvalitet (Frank Dandy)
*Redigerades 5 år sedan
D-Link DIR-868L
Full Star 1
3.2
(20)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Bytte min gamla Linksys WRT320N som jag lagt in DD-WRT på. Med Linksys hade jag med min 100/100 lina enligt bredbandskollen 63.35 ned och 62.24 upp. Med D-link har jag 87.49 ned och 45.13 upp med en D-link Wireless AC Dualband adapter på min laptop. Installationen gick sådär då jag var tvungen att konfigurera manuellt, hos grannen hittades allting automatiskt men jag vet inte vilken utrustning de hade. Jag har säkert lagt in skydd som hindrar D-link från att ta emot inställningar automatiskt. Det är lite "omodernt" gränssnitt med många inställningar och allt jag undrat över har hittats lätt. Jag har inte stängt av något vid mina kollar och har haft antivirus, brandvägg och applikationer igång.
*Redigerades 8 år sedan
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Usel
11 år sedan*
Nej Komplett, jag kommer nog inte handla av er igen. Jag beställde en Kinect från er 22 Nov, stod att den skulle levereras 1 Dec redan innan jag gjorde beställningen. 30 Nov fick jag mail Order: 16718446 är under transport till vald hämtbutik. När ordern är klar för avhämtning kommer du meddelas detta via valt viserin gssätt (SMS eller Mail). 2 Dec ringer jag för att få status då det inte går att få information på sidan, jag har ett söknummer men ingenstans att söka på det, kundtjänst svarade snabbt efter att jag haft plats 7 i 30 minuter, flickan som svarade var trevlig och sa att jag borde få en avi snart? hon kollade lite till och sa att de antagligen missat att ankomstskanna paketet på hämtbutiken, sen sa hon att det kan ju ha hänt någonting... men det är något som vi får lösa. 3 Dec, fortfarande inte hört något. Eftersom jag inte har tid att sitta i 30 minuter i telefonkö så skickar jag ett mail där jag undrar vart mitt paket är. Nu är klockan efter 20:00 på fredag så jag antar att jag tidigast kommer kunna hämta ut mitt paket på måndag, då har det gått 6 dagar från det att jag fick mail om att Order: 16718446 är under transport till vald hämtbutik. Oacceptabelt, hade ni inte skickat ut ett mail om att det var skickat kunde jag accepterat att det kunde vara leveransproblem eller vad som helst men nu har ni bara klantat er och jag får ingen information.
*Redigerades 11 år sedan
Netgear WNR854T
Full Star 1
1.8
(22)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
11 år sedan*
Nu har den hängt med ett par år och jag blir inte ledsen att byta ut den. Gav snabbt upp planerna på ett trådlöst hem då jag har fått starta om routern så gott som dagligen för att den förlorar kontakten. Trådat fungerar hur bra som helst.
*Redigerades 11 år sedan
Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
13 år sedan*
Enkelt att beställa, enkelt att ha koll på beställningen/leveransen. Snabbt och på det objektivet jag köpte billigast. Kanske att utbudet inte är det bästa, men hellre bra saker än mycket saker.
*Redigerades 13 år sedan