Prisjakt

iNDePeNDeNt365

Medlem sen 2006-02-23
20
Bidrag
14
Hjälpsamröster
Samsung Galaxy S20 SM-G980F 128GB
Full Star 1
3.3
(15)
5 790 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
As bra än så länge. Kameran är dessutom riktigt vass. Förmodligen det bästa jag haft. Väntar en uppdatering av OS för att få bättre batteritid. Men den as snabba laddaren dom skickat med laddar telefonen på nolltid, så jag lider inget av det. Räcker iaf en dag för mig, mer än så vore naivt att förvänta sig. Det sämsta med telefonen är att jag köpte den via Samsung upgrade+, grejen var att man skulle kunna byta (efter 12mån) telefon till Samsungs nyaste, men de nyaste telefonerna går inte att välja, medans dom fortfarande är nya! Och tjänsten är typ omöjlig att avsluta enl många...
*Redigerades 3 månader sedan
Sony WI-C310
Full Star 1
2.7
(8)
289 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
De två klumparna gör att tyngden glider från sida till sida, för tro inte att dom kan ligga still, obehagligt. Att prata i dem går inte, man hör sig själv som ett eko av en robot. . Det enda positiva är batteritiden... Har kört en mängd Sony bt headset's genom åren, de här är de i särklass sämsta jag stött på.
Devoniq Audio Envy
Full Star 1
3.4
(58)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Dålig hållbarhet och en kundtjänst som ljuger och sedan inte svarar. Synd för: Riktigt bra headset, bra klart ljud, en fröjd för dom som ringer mig att prata med mig när jag är på skramliga ställen, då micen har brusreducering. Synd att de inte håller bättre bara... Mitt första par slutade ta laddning efter drygt 8mån. Vart LOVAD ersättning för det, men dom ljög. Skulle ta 2v. att få de nya, har gått någon månad nu och dom har slutat svara/läsa på Messenger.
*Redigerades 2 år sedan
Withings Steel HR Sport 40mm
Full Star 1
3.2
(12)
1 290 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Bra klocka med funktioner som gott och väl räcker för mig, superbra batteritid. Har aktiverat det mesta men laddar 1 gång varannan månad, känns det som, och laddningen går riktigt snabbt. Det som drar ner betyget är glaset, hur tänkte man där? Repkänsligt... T o m hundrakronors klockor har "repfritt" safirglas. NU har dom dock släppt en "exklusiv de lux modell" med denna future, helt astonishing enl Withings PR folk, och för detta glas (som följer med på köpet, när du köper billiga klockor) så tar dom typ dubbelt betalt för samma klocka. Jag kommer ha denna sålänge jag ser urtavlan och displayen hyggligt, har kostat på mig ett schysst läderarmband till klockan som inte var direkt billigt, så... Men det blir ingen ny Withings om dom inte gör repfritt glas till ordinarie glas för samma pris (1490 max) Just ja, klockan buggade ur vid något tillfälle, och hjälpen jag fick från tech-gänget var snabb och bra. Funkat bra sedan dess.
Ngenic Tune
Full Star 1
3.8
(4)
4 995 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Lätt att montera och bra instruktioner. Har fått mycket jämnare inomhus temperatur, förutom när innegivaren tappar kontakten med gatewayen, då diffar det lite mer. Just innegivaren verkar vara svagheten i systemet, den har väldigt dålig räckvidd, jag har precis placerat om min så att det inte borde skilja mer än 2,5m (rakt ovanför, genom ett trägolv) och hoppas att den ska klara det bättre. Hade tidigare drygt 7m, men det fixar den inte riktigt så bra, många långa och kortare stunder då den tappat kontakten... Min troligtvis optimala plats ligger drygt 9m från gw, där den skulle kunna läsa instrålning bättre, men den platsen tänker jag inte ens testa i dagsläget. Hoppas på en uppdaterad innegivare i framtiden! När den funkar så är systemet hur bra som helst, super bekvämt ist för som innan behöva springa och ratta i pannrummet för att det antingen blivit för varmt lr för kallt.
PAX Calima
Full Star 1
3.2
(12)
1 245 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan
Lätt att montera, lätt att ställa in och väldigt tyst grunddrag. Ser mycket finare ut än den gamla PAXen som den ersatte. Ok pris, 1104kr, rea på Classes.
Philips 55POS9002
Full Star 1
4
(28)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan*
Det enda jag önskar hade kunnat vara smidigare är tv guide, men den funkar. Finaste bilden jag sett.
*Redigerades 4 år sedan
Canon Pixma TS5150 Series
Full Star 1
3.8
(1)
989 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan*
Perfekt! Köpt på Bf för mindre än vad det kostar att fylla på med nya patroner i gamla skrivaren. När det tar slut i denna så köper jag ny skrivare igen... Tjänar ändå inte på det.
*Redigerades 4 år sedan
Xiaomi Mi Band 2
Full Star 1
2.8
(11)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Från början enbart köpt för att hålla koll på puls under promenader och träning. Men har återupptäckt armbandsuret, många år sedan jag bar en sådan, så praktiskt att enkelt kunna hålla ordning på tiden. Uppskattar även att jag får notiser om telefonsamtal, sms, push från diverse appar. Intressant/kul även att sömnen loggas och steg räknas. Då jag alltid har min telefon på ljudlöst och enbart har vibbisar så tar det ibland tid innan jag ser sms eller missar ibland samtal, detta slipper jag nu. Mi fit appen är ok och har det mest grundläggande. Saknar varianter av träningsformer dock. Men det finns andra appar som fixar sådant, och kan användas av den som vill ha fler och mer avancerade inställningar. Batteritiden är bättre än jag trodde, brukar ta ca 2v mellan laddningarna, och då har jag den parad med telefonen nästan 24/7. Så pass intressant, bra och lättarbetad att jag fick köpa en även till sambon. Hon uppskattar den mycket. För priset är det en fullpoängare. (Ca 200:- via Aliexpress, med extra armband)
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1