Kategorier
Prisjakt

Titanfall

Medlem sen 2014-09-28
27
Bidrag
26
Hjälpsamröster
Titanfall 2 (PC)
3.9
(11)
90 kr
4 år sedan*
Update 2: Sänker ytterliggare, ännu mer fuskare och servrarna verkar bli ännu sämre för varje update... Update: Måste tyvärr sänka betyget ytterligare, har varit allt för mycket fuskare på senaste tiden. Inge kul alls och inte okej för ett sådant här nysläppt spel från EA. Har nu spelat 30h. Visst, det är kul för det mesta. Dock är TF2 långt ifrån perfekt och det märks tydligare och tydligare ju mer man spelat. Nämner några negativa saker nedan: Rätt dålig netcode, ofta registeras inte HS när man skjuter i rörelse. Turrets är otroligt overpowered och reagerar snabbt som fan. Otroligt störande i Pilot vs Pilot mode (inga titans). Sen är balansering mellan vapen horribel, finns vissa vapen som är helt ostoppbara om man lär sig dem. Är heller inget fan av den där shielden, lagom kul när man skjuter på någon och denna sätter fram en shield och snabbt dödar dig medans du inte kan göra något. Att man blir spawnkillad är heller ingen ovanlighet, finns en del att jobba på där. Fuskare finns det gott om, mötte senast förra gamet en som hoppade runt och noscopade HS med sniper. Surt. Annars är det kul, härligt flyt, bra mappar. Har inte spelat campain utan detta omdömet var baserat på MP-delen.
*Redigerades 4 år sedan
Intel Core i5 4670K 3,4GHz Socket 1150 Box
4.7
(22)
2 827 kr
7 år sedan*
Denna processor är extremt prisvärd. Inga problem i något spel jag testat på maxinställningar. Kör den i 4,4Ghz med en Be Quiet Pure Rock, håller sig runt 70-80°C i load.
*Redigerades 5 år sedan
HyperX Cloud II
3.9
(103)
835 kr
5 år sedan*
Har haft detta headset ett tag nu, köptes på Kompletts Black Friday event 2015 för ynka 449kr. Jag tycker att det är dags att skriva lite om det. Headset kommer bra förpackat i en fin låda. Det som ingår: Headset, mick, usb kontroll, tygkuddar. Ljudet låter väldigt bra, ännu bättre i spel. Basen är bra, men tar inte över. Surround låter däremot sådär, man hör step och sånt bättre jo, men det låter lite konstigt... Tyvärr brusar headsetet pyttelite hela tiden när inget ljud spelas upp, kan för extremt ljudkänsliga vara störande men inget som stör mig direkt. Sen brukar jag alltid ha musik på. Sen kan det ju bara vara ett måndagsex, jag vet inte. Mikrofonen låter ganska bra den med, men ingen toppklass såklart i denna prisklassen utan lite brus och så vidare får man räkna med. Duger dock gott för Skype och spel med kompisarna. Gillar verkligen att det är lös så man kan ta av den när man bara vill lyssna på musik eller så. Min mikrofon verkar dock pajat/börjat glappa, så det blir att ringa in till Komplett imorgon och förhoppningsvis få den utbytt. Hörlurarna sitter bra och bekvämt på mitt hyfsat smala huvud, inga problem att ha på dem längre sessioner. Snygga är de också! Kvalitén är riktigt bra, känns inte som att dessa pajar i första taget. Viktigt att veta är att dessa hörlurar isolerar ljudet utifrån väldigt bra... Både tyg och läderkuddar följer med, jag föredrar läderkuddarna. Vet inte riktigt varför, men det börjar klia ibland med tygkuddarna. Dock har jag läst att de flesta faktiskt föredrar tygkuddarna, så det är troligen endast mitt problem. Men det är schysst att två olika kuddar följer med. Det andra lite större problemet jag haft förutom micken är att sladden, som förövrigt är sydd runt eller vad man nu ska kalla det, knorrar sig som bara den. Jag får ofta koppla ur headsetet och bara räta ut sladden, ganska störande. Stort sett är detta ett toppenheadset som jag verkligen kan rekommendera. För min del blir det dock ett litet minus på grund av micken och sladden som trasslar sig.
*Redigerades 5 år sedan
Stylepit
Usel
(34)
Usel
5 år sedan*
Helt vidrigt företag, första och sista gången jag handlar hos ''Stylepit''...
*Redigerades 5 år sedan
Asus Z97-A
4.1
(27)
7 år sedan*
Gör det den ska, inget krångel hittills iaf. Litet minus för tråkig design, MSI korten är sjukt mkt snyggare. Bra pris! Lat som man är orkade man inte klocka själv och använde den inbyggda funktionen. Funkade perfekt och stabilt! Riktigt bra och smidigt BIOS.
*Redigerades 5 år sedan
SteelSeries Rival
3.5
(71)
5 år sedan*
Riktig bra mus! Ganska lätt och plastig dock, men sensorn är skitbra. Programvaran är sådär, men funkar helt ok med ens inställningar och så. Gummit på sidan har inget vidare fäste dock. En sak jag verkligen saknar är en flow scroll som min gamla G700 hade. Det var riktigt skönt. Men som CS mus är denna riktigt bra!
*Redigerades 5 år sedan
Assassin's Creed: Unity (PC)
2.6
(10)
73 kr
6 år sedan*
Jag tycker personligen att UbiSoft:s PC spel är skit, men jag gav Unity en chans. Det är ett riktigt kul spel. Storyn är verkligen seriös och välgjord. Spelet är bra. Men UbiSoft optimering är åt helvete. Hur fan tänker dem? Riktigt kass framerate oavsett grafikkort. Ibland är bland annat husen riktigt odetaljerade och suddiga. Har också sett att i olika sekvenser ändras håret på personerna. Ser ganska konstigt ut. Ofta kan det vara lite buggigt att tillexempel klättra, ganska irriterande. Men ibland är spelet sjukt snyggt, ibland sjukt suddigt och fult. Ibland när man klättrar och springer fryser det till i några sekunder, riktigt irriterande det med. Dock har spelet aldrig någonsin kraschat för mig. Så nja, har har du ett GTX770/280x eller bättre så är det grönt men annars får du vara beredd på lagg och rättså dålig framerate. Men helt klart ett bra spel. Men det är fortfarande i beta. Och vi vet inte när det kommer att bli klart, om det ens någonsin kommer bli klart. Efter att ha varit avinstallerat ett bra tag installerade jag Unity igen. Trodde allt var sparat i Uplay molnet och den där synkroniseringen. Nejdå. 70h helt borta. Samma med Black Flag. Dessutom tror jag hittat min senaste save fil så mitt game finns fortfarande kvar, men Unity vägrar köra den utan skapar bara nya hela tiden. Dessa är inga fina ord, men men. Ubisoft, dra åt helvete. Fyfan vilken skam, betalade 600kr för detta buggiga, övergivna spel. Nu har dessutom Ubisoft och deras skit Uplay raderat all min progress i spelet. Aldrig, aldrig något från Ubisoft igen.
*Redigerades 5 år sedan
Counter-Strike: Global Offensive (PC)
4.1
(18)
129 kr
6 år sedan*
Ett helt sjukt kul spel. Finns inget bättre än att sitta full premade på Mirage en fredagskväll.
*Redigerades 5 år sedan
Sony PlayStation 4 (PS4) 500GB
4.5
(309)
3 782 kr
6 år sedan*
Playstation 4 är en bra konsol. För mig, däremot som är van vid PC så är det en lättnad att sätta sig vid datorn och starta CS. Laddningstiderna på PS4 gör mig galen (dock har jag SSD i datorn så är väl lite bortskämd). Visst, om du inte kan skaffa en dator pga kostnad osv så är detta rätt bra! Men säg inte att PS4 är har bäst grafik och är snabbast. För det är den VERKLIGEN inte. Den kan inte mäta sig med en dator i varken grafik eller prestanda. Slutsatsen är vill du spela på riktigt och har pengarna, bygg ihop en dator. Men om du inte spelar så ofta och bara vill softa med några kompisar i soffan så kan en konsol vara okej. Det allra bästa är dock en bra dator och ett Wii U. Det bästa av två världar.
*Redigerades 6 år sedan
The Sims 4 (PC)
1.9
(21)
63 kr
6 år sedan*
Varför EA, varför? Ni kan göra bra spel, det vet vi. Kom igen, döda inte alla era spelserier. Älskar EA pga NFS serien, men nu börjar det spåra ur. Kom igen, förfan. Ge oss de spelen som ni gav oss för 10 år sedan.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1