Prisjakt

i92_lus

Medlem sen 2014-09-22
8
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
i
i92_lus
8 omdömen
Utmärkt3 månader sedan

Bra utbud, konkurrenskraftiga priser och smidig process.

Mattssons Foto & Video
Utmärkt
(250)
i
i92_lus
8 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Väldigt flexibla och kunde hjälpa till med ett presentkortsupplägg med kort varsel.

Inet
Utmärkt
(500+)
i
i92_lus
8 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Har alltid funkat bra hos Inet! Bra utbud och snabb frakt.

Samsung Galaxy S10e SM-G970F/DS Dual SIM 6GB RAM 128GB
Full Star 1
3.9
(53)
5 290 kr
i
i92_lus
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan

Jag gick från en Samsung S9, och valde mellan S10e och S20. Jag har inga budgetbegränsningar alls, men jag valde ändå S10e framför S20 på grund av formfaktorn. Jag har tröttnat på trenden mot allt större telefoner som inte går ned i fickan längre. Jag har bara haft telefonen ett par dagar, men än så länge är jag väldigt nöjd. Den är aningen mindre än min gamla S9 och väldigt smidig att ha att göra med. Slinker ned i fickan lätt som en plätt och är inte i vägen. Prestandan är fullt tillräcklig för mig som ändå är en relativt avancerad användare och alltid fingrar på telefonen och kör många appar samtidigt. Skärmen upplever jag som mycket bra, trots lägre pixeltäthet än min gamla S9. Allt som allt en mycket trevligare telefon än föregångaren. Det enda som inte är helt bra är batteritiden. Hade den varit bättre hade jag gett telefonen 10/10.

Inet
Utmärkt
(500+)
i
i92_lus
8 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Exemplariskt snabba med leveransen, och dessutom informerar de mycket bra!

Audio Pro Addon T5 Bluetooth Högtalare
Full Star 1
4.6
(7)
i
i92_lus
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Mycket mycket bra värde för pengarna. Jag har de senaste åren köpt ganska många högtalare för runt tusenlappen. Audi Pro T5 är överlägset bäst av de jag har testat, om man nöjer sig med nätsladd och uran batteridrift.

Dynaudio Excite X18
Full Star 1
5
(7)
i
i92_lus
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Håller med föregående talare. Även jag kombinerar dessa med en Hegel Röst. Mycket fint ljud. Högtalarna är ganska tungdrivna, men med en passande förstärkare blir ljudbilden verkligen fin och fast. Jag tycker även att basen känns ganska fyllig, trots att inte yttermåtten är alltför stora.

Hegel Röst
Full Star 1
4.9
(7)
i
i92_lus
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Oerhört bra och distinkt ljud! Jag var ute efter en förstärkare för att driva mina ganska krävande Dynaudio Excite X-18. Jag tittade först på Hegel H160, som på pappret hade tillräckligt med kraft att göra högtalarna rättvisa. H160 lät mycket bra, men när jag därefter lyssnade på Rösten kändes det som att jag hade kommit hem. Båda förstärkarna lät väldigt bra, men Rösten var mer detaljerad och passar bättre för finstämd musik. Jag lyssnar mycket på jazz, klassiskt och en del pop, och Rösten känns verkligen rätt för mig och mina högtalare. För lite svettigare musik gissar jag att H160s högre effekt gör den till ett bättre val. Rösten levererar på pappret 2x75 Watt i 8 Ohm, men har mätts upp till 2x115 Watt om jag inte minns fel. Den spelar inte jättehögt, men för den volym jag spelar med i 98% av fallen är den helt tillräcklig. Jag kan inte säga att jag saknar högre effekt särskilt mycket så som jag spelar. Uppkopplingsmöjligheterna är också väldigt bra. Jag strömmar Spotify genom både Airplay och Chromecast Audio med optisk utgång, och båda dessa alternativ låter bra, inte långt ifrån CD-kvalitet.

Lenovo ThinkPad Edge E540 20C6008FMS
Full Star 1
2.8
(6)
i
i92_lus
8 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Uselt. Jag hade samma fel som användaren nedan, där batteriet inte tar emot laddning och datorn självdör. Då vi inte hade packat upp datorn förrän en vecka efter leverans, gick det inte att reklamera via Dustin. Dåligt. Så efter en vända med Lenovos svårtillgängliga och usla kundtjänst där jag fick prova en ny laddare, är nu datorn på resa till Tyskland för reparation. Jag har fått arrangera med upphämtning med UPS etc, och jag har efter fyra veckor fortfarande inte fått tillbaka en fungerande dator. Uruselt Lenovo. Verkligen uruselt att ni skeppar ut produkter som inte fungerar, och att det sedan skall ta veckor innan jag är i gång med en fungerande dator.