Prisjakt

FLEXIFUEL

Medlem sen 2006-02-09
4
Bidrag
3
Hjälpsamröster
DJI Mavic Air 2 Fly More Combo RTF
Full Star 1
4.6
(8)
11 990 kr
F
FLEXIFUEL
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Svårt att sätta betyg eftersom min aldrig lämnande marken. Felkod 1112 vid aktivering. Kan bero på att en batch har lämnat fabriken utan att serinumret blev registrerat. Enligt supporten går det inte att åtgärda om man fått felkod 1112 utan enheten måste bytas ut. Fick lämna tillbaka till Kjell&Co utan problem.

LEGO Technic 42056 Porsche 911 GT3 RS
Full Star 1
4.4
(5)
F
FLEXIFUEL
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Vare sig man gillar bilmärket Porsche eller inte så är detta ett mycket imponerande legobygge. Modellen är massiv och tätpackad med teknik. Mest imponerande är den exteriöra designen där Lego lyckats riktigt bra att efterlikna den riktiga bilen. Mycket teknik under huven, men tyvärr inte så många nyheter. Växlarna väljs visserligen sekventiellt från "paddlar" vid ratten, men själva växellådan bygger på samma princip som Lego-Technic haft i sina modeller i många år. Fyra växlar och fram/back-väljare tar ganska mycket plats, man önskar att dom kunde komma med en mer kompakt lösning för bilmodeller. Framaxel, bakaxel, styrning, fjädring och kolvmotor liknar många tidigare Technic-byggen, inget riktigt nytt där heller. Mycket bra instruktionsbok, så har man byggt några större Technic-modeller innan så är detta inget särskilt avancerat bygge. Om man gillar Lego-Technic och gillar snygga bilar så är detta ett givet köp, men vänta lite tills tillgången ökar så att priserna stabiliseras. Jag köpte den för 250 GBP i en Lego-shop i England (tror dock UK har ganska låg moms på leksaker, så det kanske inte går att jämföra med svenska priser rakt av).

Lenovo Flex 2 Pro 15 80K8000MMT
Full Star 1
4
(1)
F
FLEXIFUEL
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Kan bekräfta att Dustin levererar denna modellen med GeForce 840M, det framgår inte i deras webshop.

Shopping4net
Utmärkt
(500+)
F
FLEXIFUEL
4 omdömen
DåligRedigerades 14 år sedan

Bra priser, men dåliga på att leverera. På orderbekräftelsen lovade dom 9 dagars leveranstid. Efter 10 dagar fick vi besked att vi får vänta ytterligare 6 dagar. Vid kontokortsbetalning tar dom dock pengarna direkt. Så undvik förskottsbetalning till Shopping4net. Edit: Höjer betyget 1 stjärna. Efter kontakt med kundtjänst fick vi kostnadsfri delleverans på det som fanns i lager.