Prisjakt

Unregisteredce66c141

11
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Jollyroom
Bra
(500+)
Dålig
5 år sedan*
Oftast bra priser men alldeles för lång leveranstid. Varje gång jag beställer på Jollyroom påminns jag om varför jag hellre handlar på Babyland.se. Babyland.se har 1 dags levaranstid, Jollyroom har vanligtvis en vecka.
*Redigerades 5 år sedan
FrisorProdukter
Usel
(9)
Utmärkt
8 år sedan*
Bra pris och snabb leverans. Hade det funnits fler betalningsalternativ och en något tydligare produktindelning på hemsidan hade det blivit full pott. /Tomas
*Redigerades 8 år sedan
Samsung Galaxy Pocket Plus GT-S5301
Full Star 1
1.8
(7)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Full av buggar och dålig batteritid. Jag har nu haft denna telefon några veckor som en tillfällig telefon då den förra gick sönder. +Liten och smidig - Mycket dålig skärmupplösning - Dålig kamera - Dålig batteritid - Ibland går det inte att ringa med min telefon. Den måste då startas om för att det ska fungera igen. - Väldigt slö vilket ibland innebär långa fördröjningar mellan tryck på skärmen och något händer. Jag rekommenderar ingen att köpa denna mobil såvida det inte är en absolut nödlösning.
*Redigerades 9 år sedan
SimCity - Collector's Edition (PC)
Full Star 1
2.9
(3)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Helt OK men något av en besvikelse. Alldeles för små kartor. Det går inte att bygga stora städer över huvud taget. Man måste vara online för att spela. Är servern full som du har dina städer sparade på så kommer du inte åt dina städer. Det blir inte bättre av enorma serverproblem. Ett plus för multiplayer.
*Redigerades 9 år sedan
SimCity - Limited Edition (PC)
Full Star 1
3.6
(6)
1 657 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Helt ok men något av en besvikelse Alldeles för små kartor. Det går inte att bygga stora städer över huvud taget. Man måste vara online för att spela. Är servern full som du har dina städer sparade på så kommer du inte åt dina städer. Det blir inte bättre av enorma serverproblem. Ett plus för multiplayer.
*Redigerades 9 år sedan
Creative Sound Blaster Tactic3D Alpha
Full Star 1
3.8
(17)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
9 år sedan*
+Grym bas +Jäkligt sköna +Förbaskat prisvärda - mikrofonen gick sönder efter 1 år. Dessa kostar hälften så mycket som SteelSeries Siberia Full-Size Headset men är dubbelt så bra.
*Redigerades 9 år sedan
SteelSeries Siberia Full-Size Headset
Full Star 1
3.8
(56)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Hade tidigare Creative Tactic3D Alpha-headset som gick sönder. Detta headset är dubbelt så dyrt och hälften så bra. Detta headset kommer att lämnas tillbaka omgående. + Skönt på toppen av huvudet - Ingen bas - Inte så skön runt öronen, mest varmt. - Inte på någon punkt bättre än Creative Tactic3D Alpha som kostar nästa hälften så mycket. Tactic3D Alpha har grym bas. Hade jag inte vetat hur bra headset kan vara kanske jag hade varit nöjd. Men detta är sååå mycket sämre. /Tomas
*Redigerades 9 år sedan
Sid Meier's Civilization V (PC)
Full Star 1
3.6
(14)
15 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 år sedan*
Är du ute efter att spela multiplayer är detta spel en katastrof. Kan ta oerhört lång tid mellan varje turn. 70 % väntetid och 30 % speltid i multiplayer är ingen ovanlighet. Det är ok i singleplayer men inte mycket mer. Tyckte föregångaren var bättre.
*Redigerades 10 år sedan
Inet
Utmärkt
(500+)
OK
14 år sedan*
Beställde cpu-kylaren Thermalright Ultra-120 eXtreme men fick ett par hörluar som någon i en annan del av Sverige satt och väntade på. Lång telefontid till supporten men de skickade den rätta varan direkt och jag fick den dagen efter. Så rätta varan fick jag ändå tre dagar efter beställning. Allt gick däremot perfekt förra gången jag beställde här.
*Redigerades 14 år sedan
Sida 1