Prisjakt

zoranz

Medlem sen 2014-09-19
29
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Samsung Galaxy S7 Edge SM-G935F 32GB
Full Star 1
4.1
(95)
3 580 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Haft min telefon nu i ca 8 månader. Snygg, bra kamera, det enda minus är batteritiden.
*Redigerades 4 år sedan
Zalando
Dålig
(342)
Usel
5 år sedan*
Jag gjorde en beställning på Zalano och väljer Paypal som betalning för att slippa en kreditupplysning. 2 dagar senare får jag ett brev från UC som meddelar att Zalando ändå tagit en kreditupplysning på mig. Detta är skandalöst och jag kommer nu att anmäla företaget till Datainspektionen och även göra en polisanmälan
*Redigerades 5 år sedan
Batteriexperten
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
5 år sedan*
Snabb leverans, fraktfritt fantastisk kundsupport. Rekommenderas !
*Redigerades 5 år sedan
Hemmatema.se
Utmärkt
(178)
Utmärkt
5 år sedan*
Service och leverans som får andra butiker att framstå som löjliga. Leveranssättet, som inte gick att fixa hos andra butiker som Byggmax och Bygghemma fixades utan några som helst problem hos Evbutiken.se, dessutom var dom billigast på det jag köpte och leveransen var blixtsnabb. Rekommenderas starkt av mig !
*Redigerades 5 år sedan
Sony Xperia Z5 Compact E5823
Full Star 1
3
(70)
4 995 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan*
Haft min telefon i över 1 år nu. Kanontelefon, ingenting att klaga på.
*Redigerades 5 år sedan
Bauhaus
Bra
(386)
Utmärkt
5 år sedan*
Jag är nöjd med både köp hos Bauhaus Bäckebol och deras monteringsservice. Lite förundrad över alla dåliga omdömen och blev lite skraj när jag beställde monteringsservice, men för mig fungerade bra
*Redigerades 5 år sedan
Skruvat.se
Bra
(500+)
Usel
5 år sedan*
Uselt returhantering ( ordernr: 1521440, Returnummer 1K0/2B82 ) 4 veckor att behandla ett returärende ( ångerrätt ) är under all kritik. Inget företag har så lång returhantering. Min fråga till Skruvat.se: "Hej Vad har hänt med min retur 1K0/2B82, skickades med Schenker den 25/9-2016 kollinummer: 035300070428 " ------------------------------- Svar från Skruvat på min fråga om retur: "Hej, Tack för ditt mail. Dessvärre har inte din retur kommit fram till oss ännu. Det kan ta upp till 2 veckor innan den har kommit till oss sen till kommer ungefär 2 veckor innan returavdelningen har hanterat den. Så fort dom har gjort detta kommer du få ett mejl. Med vänliga hälsningar, Linda Kundservice"
*Redigerades 5 år sedan
Apotea
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
6 år sedan*
Helt fantastisk bra, Snabba leveranser, fri frakt, avgiftsfri faktura. Inte undra på att Apotea blev årets butik.
*Redigerades 6 år sedan
NetOnNet
Bra
(500+)
Usel
7 år sedan*
Akta er för dessa. Jag gjorde en reklamation på produkt som inte fungerar, jag krävde pengar tillbaka eller en fungerande vara och det var tvärstopp. Net on net vill ge mig en "presentkort" istället, fast det inte finns något på deras hemsida som jag vill ha istället. Jag ville handla likadan vara på ett annat ställe. Nu kommer jag att kontakt konsumentverket. Det där med konsumenverket, är ingenting de bryr sig om Kolla chattloggen: Jonathan: Hej! Du pratar med Jonathan. Hur kan jag hjälpa dig? Du: hej angående RMA 2151475, vad händer nu, ni har inte det jag vill ha i utbyte Jonathan: Då blir det isåfall ett presentkort på det beloppet Du: presentkort ? jag vill inte handla hos er, vad ska jag med presentkort då ? Jag får ingenting i present av er, jag har betalat för en vara som är trasig, så antigen pengar tillbaka eller en fungerande vara Jonathan: Tyvärr kan vi inte erbjuda dig något annat, allt detta står i köpvilkoren som du accepterar när du handlar hos oss Du: aha, synda att jag missade dåliga omdömen innan jag handla, då kontaktar jag nån på konsumentverket Jonathan: Absolut, ha en fin dag P.S. INGENSTANS I DERAS VILLKOR KAN MAN LÄSA ATT MAN ÄR TVUNGEN ATT TA PRESENTKORT.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 2