Prisjakt

zoranz

Medlem sen 2014-09-19
29
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Fyndiq
Bra
(500+)
Utmärkt
ett år sedan
Jag har bra bra erfarenhet med Findiq. Alltid snabba leveranser och bra respons från kundtjänsten. Senast försvann min beställning med posten, jag anmälde detta till kundtjänst och ett par dagar efter kom det ett nytt paket. Ingenting att klaga på.
ComHem
Dålig
(181)
Usel
2 år sedan
Ni har ta mig fan det sämsta service i hela världen. Ringde idag och hade nummer 45 i kön, kom fram till någon tjej som heter Tilda och hon säger att hon ska koppla mig vidare till någon som har med bredband att göra, då blir jag nummer 60 i kön. Ni är ta mig fan ett skam för mänskligheten. Helt otroligt.
Telefonshoppen.se
Utmärkt
(280)
Utmärkt
2 år sedan
Beställde 2 telefoner på Söndag den 26 Januari, Tisdagen den 28 Januari fanns dom hos min postombud. Måndagen den 27 Januari skickade jag 3 e-mail till kundtjänsten och fick svar inom 5 minuter. Bättre kan det inte bli. Helt suveräna, kan inget annat än att varmt rekommendera Telefonshopen.
CDON
Bra
(500+)
Usel
7 år sedan*
Leveranstid 1-3 dagar står det på deras hemsida. Efter 4 dagar har man inte ens behandlat min order som ska vara en Julklapp.
*Redigerades 2 år sedan
Hemmy
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 år sedan
Trevliga och relativt snabb leverans. Bra priser det enda anmärkning är att dom använder sig av Svea Ekonomi som är ett riktigt sunkigt företag.
Chilli
Bra
(500+)
Usel
2 år sedan
Skulle precis beställa 6 matstolar, dom lockar med fri frakt, men tar 395kr i expeditionsavgift. Fult.
Trendrum
Bra
(443)
Usel
2 år sedan
Riktiga klåpare, undvik ! Jag gjorde en beställning på 6 st köksstolar mot faktura. Dom gjorde en kreditupplysning och allt var frid och fröjd trodde jag. Efter några dagar får jag ett mejl från dom med en länk som jag skulle klicka på och använda min bankID. Hur korkade kan dom vara att göra en san sak, när det är så mycket skriverier om folk som har blivit blåsta genom att blind litat på email och klickat sig panka. Det måste ändå finnas ett bättre sätt att ta kontakt med sina kunder, om dom nu behöver göra detta. I mejlet stod också ett telefonnummer där man kunde ringa, problemet är dock att dom inte svara när man ringer. Försökte ringa 3-4 gånger, men möts av en röst som säger ” Just nu är det många som ringer, vänligen försök lite senare”. Tyvärr såg jag inte alla katastrofala omdömen om företaget innan jag gjorde en order, som nu är annullerad. Ska du köpa möbler, gå till en lokal butik på stan, så slipper du irritation från klåparna.
Safira
OK
(9)
Utmärkt
2 år sedan
För mig fungerade jättebra. Beställde på en Torsdag kl 19:00 varan kom på Måndag. Snabba svar från kundtjänsten via e-post så jag är jättenöjd och kommer att handla igen.
Harald Nyborg SE
Dålig
(59)
Usel
6 år sedan*
Passa dig för att handla hos Harald Nyborg. Åkte från Partille till deras butik i Alingsås för att handla några saker. Köpte bland annat en duschset med två munstycke. När jag kom hem, så jag att paketet var öppen och att det fattades 4 gummipackningar, det löste jag med att köpa nya packningar i närliggande Jula butiken. När duschsetet var monterad visade sig att den delen som reglerar i vilken munstycken vatten ska komma fungerar inte riktigt. Jag vände mig till deras kundtjänst och frågade om de kunde skicka en ny reglage så jag slapp demontera hela duschen och åka 66 km fram och tillbaka, det var ju ändå dom som sålt en felaktig produkt, men där var det helt stopp. Dom ställer sig på tvären och tycker att jag få mer eller mindre skylla mig själv och att demontera duschen och åka tillbaka till deras butik för att reklamera och att det är upp till denna butik i fall jag ska få någon ersättning för mina utlägg och resor. Handla inte på Harald Nyborg om ni inte är beredda att bli blåsta på varor som inte fungerar och en kundtjänst som är helt fyrkantig och ovillig att hjälpa till. Aldrig med Harald Nyborg.
*Redigerades 3 år sedan
Bangerhead
Bra
(500+)
Utmärkt
4 år sedan*
Billigast på varor jag ville ha. Ganska snabb leverans.
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1