zoranz

Medlem sen 2014-09-19
28
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Fyndiq
OK
(500+)
Utmärkt
2 år sedan

Jag har bra bra erfarenhet med Findiq. Alltid snabba leveranser och bra respons från kundtjänsten. Senast försvann min beställning med posten, jag anmälde detta till kundtjänst och ett par dagar efter kom det ett nytt paket. Ingenting att klaga på.

Telefonshoppen.se
Utmärkt
(297)
Utmärkt
3 år sedan

Beställde 2 telefoner på Söndag den 26 Januari, Tisdagen den 28 Januari fanns dom hos min postombud. Måndagen den 27 Januari skickade jag 3 e-mail till kundtjänsten och fick svar inom 5 minuter. Bättre kan det inte bli. Helt suveräna, kan inget annat än att varmt rekommendera Telefonshopen.

Hemmy
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 år sedan

Trevliga och relativt snabb leverans. Bra priser det enda anmärkning är att dom använder sig av Svea Ekonomi som är ett riktigt sunkigt företag.

Chilli
Bra
(500+)
Usel
3 år sedan

Skulle precis beställa 6 matstolar, dom lockar med fri frakt, men tar 395kr i expeditionsavgift. Fult.

Trendrum
OK
(475)
Dålig
3 år sedan

Riktiga klåpare, undvik ! Jag gjorde en beställning på 6 st köksstolar mot faktura. Dom gjorde en kreditupplysning och allt var frid och fröjd trodde jag. Efter några dagar får jag ett mejl från dom med en länk som jag skulle klicka på och använda min bankID. Hur korkade kan dom vara att göra en san sak, när det är så mycket skriverier om folk som har blivit blåsta genom att blind litat på email och klickat sig panka. Det måste ändå finnas ett bättre sätt att ta kontakt med sina kunder, om dom nu behöver göra detta. I mejlet stod också ett telefonnummer där man kunde ringa, problemet är dock att dom inte svara när man ringer. Försökte ringa 3-4 gånger, men möts av en röst som säger ” Just nu är det många som ringer, vänligen försök lite senare”. Tyvärr såg jag inte alla katastrofala omdömen om företaget innan jag gjorde en order, som nu är annullerad. Ska du köpa möbler, gå till en lokal butik på stan, så slipper du irritation från klåparna.

Safira
OK
(9)
Utmärkt
3 år sedan

För mig fungerade jättebra. Beställde på en Torsdag kl 19:00 varan kom på Måndag. Snabba svar från kundtjänsten via e-post så jag är jättenöjd och kommer att handla igen.

Harald Nyborg
Dålig
(63)
Usel
Redigerades 4 år sedan

Passa dig för att handla hos Harald Nyborg. Åkte från Partille till deras butik i Alingsås för att handla några saker. Köpte bland annat en duschset med två munstycke. När jag kom hem, så jag att paketet var öppen och att det fattades 4 gummipackningar, det löste jag med att köpa nya packningar i närliggande Jula butiken. När duschsetet var monterad visade sig att den delen som reglerar i vilken munstycken vatten ska komma fungerar inte riktigt. Jag vände mig till deras kundtjänst och frågade om de kunde skicka en ny reglage så jag slapp demontera hela duschen och åka 66 km fram och tillbaka, det var ju ändå dom som sålt en felaktig produkt, men där var det helt stopp. Dom ställer sig på tvären och tycker att jag få mer eller mindre skylla mig själv och att demontera duschen och åka tillbaka till deras butik för att reklamera och att det är upp till denna butik i fall jag ska få någon ersättning för mina utlägg och resor. Handla inte på Harald Nyborg om ni inte är beredda att bli blåsta på varor som inte fungerar och en kundtjänst som är helt fyrkantig och ovillig att hjälpa till. Aldrig med Harald Nyborg.

Bangerhead
Bra
(500+)
Utmärkt
Redigerades 5 år sedan

Billigast på varor jag ville ha. Ganska snabb leverans.

Samsung Galaxy S7 Edge SM-G935F 4GB RAM 32GB
Full Star 1
4.1
(105)
4 975 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Haft min telefon nu i ca 8 månader. Snygg, bra kamera, det enda minus är batteritiden.