Prisjakt

kaya

Medlem sen 2006-02-01
11
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Oculus Rift S
Full Star 1
3.4
(16)
6 490 kr
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 månader sedan
Köpte det här för några månader sen på oculus site där det är billigare än svenska butiker. Leveransen var snabb och äntligen så skulle jag få testa VR. Men det gick inte att installera, man måste ha ett Facebookkonto. Jag ville ha ett VR headset inte tvingas till att skaffa ett Facebookkonto. + Billigare på Oculus site + Snabb leverans + Bra support, returen hanterades snabbt och smidigt. - Facebook - Facebook - Facebook
Philips OneBlade QP2630
Full Star 1
3.5
(9)
503 kr
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 månader sedan
Gött att slippa en blödande pung när man ska göra sig helgfin men den är väldigt ineffektiv man kör samma område om och om igen men till slut lämnar man kvar lite tandtråd för man orkar inte köra ytterligare en vända. Har bara använt den till den nedre regionen och det är på det jag lämnar omdöme. Till det duger den inte, enda positiva är att man inte skär sig och blöder som efter en vanlig hårtrimmer. Köp ett par röda kallingar istället för den här trimmern så sparar ni både tid och pengar.
Roborock S6
Full Star 1
4.4
(50)
3 679 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
ett år sedan
Vilken fantastisk grej. Man kommer hem till ett nystädat hus så man slipper den där tråkiga dammsugningen. Sen ser man på kartan vart den varit så den kan inte fuska bara för att man inte är hemma :) Det är bara en tröskel som det inte kommer över, hyvlar jag ner den ett par mm så kommer det inte vara några problem, då tar den även gästrummet. Just nu är robban ner i källaren och jobbar och jag sitter vid datorn och tar en pilsner :)
Bosch PFS 3000-2
Full Star 1
3
(3)
1 101 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Köpte en och hade lite otur, den gick sönder efter ca 1 timme. Ingen större fara, ibland går saker sönder och som tur är så finns det något som heter garanti, så allt löser sig. Skickade in den till Bosch i Danmark och nu har det gått en månad och jag har inte hört något från dom. Hur jävla svårt kan det vara att laga eller skick en ny färgspruta? Tänk om ni har planerat att renovera hemmet under semester men sen har ni lite otur och blir tvungen att utnyttja garantin, då är semestern körd. Minst en månads garantitid är inte acceptabelt så jag avråder alla från att köpa något från Bosch.
Google Store
Dålig
(32)
Utmärkt
ett år sedan
Grymt bra pris på chromecast och snabb leverans. Beställde med fri frakt på Söndag Kväll och fick den på onsdag.
Hama Uzzano 2.0 Smart TV (Nordisk)
Full Star 1
1.5
(1)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Bland det sämsta jag köpt, kulan som ska föreställa en mus funkade väldigt dåligt, ingen precision alls, och nu efter 2-3 dagar så har den helt slutat att funka, muspekaren åker snett ner mot höger hela tiden när jag har den här skiten inkopplad. Det finns garanterat nått bättre att köpa än det här tangentbordet.
*Redigerades 3 år sedan
123ink.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
4 år sedan*
Bra pris, snabb leverans. Sen bjöd dom på en penna och en kortlek, presenter är ju alltid trevligt :)
*Redigerades 4 år sedan
Zwilling Miyabi 6000MCT Gyuto 20cm
Full Star 1
4
(2)
1 795 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan*
Sjukt bra kniv första gången jag använde den så skulle jag tärna en rå potatis och jag sa högt "WHAT" efter första skäret, i normala fall pratar jag bara svenska så jag var rätt förvånad över hur vass den var :) På jobbet har vi Global knivar, det är bra knivar men dom spelar verkligen inte i samma division. Köp kniven, ni har två veckors ångerrätt om ni köper online så ni har tid på er att testa den innan ni bestämmer er. Men har ni bara haft no name knivar eller global knivar så lovar jag att ni inte kommer att ångra er.
*Redigerades 4 år sedan
Vassaknivar
Bra
(30)
Utmärkt
4 år sedan*
Var lite orolig för att beställa eftersom så många klagat på lång leveranstid, men deras Miyabi 6000MCT var 140kr billigare än närmaste konkurrent så jag tänkte att nån dag extra kan jag väl vänta, men dom skickade samma dag som jag beställde och dom är billigast så dom kommer jag handla mer av.
*Redigerades 4 år sedan
DiscAtOnce
Utmärkt
(464)
Utmärkt
6 år sedan*
Beställde på torsdagskväll och fick min hdmi kabel på måndag. 3 meter kabel ink frakt för endast 58kr Snabb leverans och sjukt bra pris. Kommer definitivt handla mer från DiskAtOnce.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1