Kategorier
Prisjakt

LIFT85

Medlem sen 2014-08-11
88
Bidrag
39
Hjälpsamröster
Chord Electronics Hugo 2
4.2
(2)
22 900 kr
ett år sedan
Detaljerad återgivning. Tajt och stram samt detaljerad basåtergivning. Bra balans i ljudbilden. En riktigt bra hörlursförstärkare/Dac som är värd sitt pris.
Sennheiser HD 800S
4.1
(9)
14 998 kr
3 år sedan*
Jämfört med mina gamla Audeze EL-8 OB, Sennheiser HD800, HiFiMAN Edition XV2, Focal Elear samt Clear. HD800S har ett mer öppet ljud, luftigare med bättre separation. En mer "naturlig återgivning", bättre detaljupplösning. Självklart en smakfråga. Jämfört med "gamla 800" så tycker jag de rättat till de saker jag störde mig på i 800. En för kall/steril ljudbild med en aning för klen bas och vass diskant. För mig så sitter ljudbilden som handen i handsken, riktigt bra balans. Upplöst utan att bli vassa, klart naturligt mellanregister och en bas med en för mig "perfekt" mängd, stram och detaljerad, återger bastoner/basgångar på ett utmärkt sätt. De låter riktigt bra när en Chord Mojo står för kraften, bytte drivning till en Massdrop THX AAA 789 och låter Mojon stå för DAC delen. Mer rymd, svärta, lugn och transparens. Testar du dessa eller skall köpa dem, se till att ha en bra förstärkare. De passar som handen i handsken med Massdrop THX AAA 789 (om du/ni kan få tag på den). Inte hört en hörlur i prisklassen eller en bit upp i pris som låter bättre. En av mina favoriter! Sitter riktigt skön på huvudet, känner knappt av dem. Bra byggkvalité!
*Redigerades 2 år sedan
B&W P7 Wireless
4.5
(20)
3 år sedan*
Lite bättre än gamla P7. Ersätter dem, skall användas för spel, film och musik ibland. Var på jakt efter ett par trådlösa, hade bestämt mig för Sony mdr 1000x eller P7. Lyssnade i lugn och ro med egen utvald musik. I mitt tyckte så är Sony lurarna endast bättre i basen där P7 är lite för slapp, lite bumliga. Diskanten och mellanregistret är betydligt mer naturligt och upplöst i P7. Och bra mycket snyggare och bättre byggkvalité. Sony luren är ett bra alternativ om du behöver aktiv brusreducering, om inte ta dessa. Sitter bra på huvudet för mig, kan ha dem under längre stunder utan problem. Tillhör dock inte de bästa när det gäller passsform men jag har inga större problem, haft betydligt tyngre och obekväma lurar på skallen.
*Redigerades 2 år sedan
Samsung UE55KS8005
4
(22)
3 år sedan*
Mitt exemplar: Ingen banding Ingen clouding Inga problem med rörelseoskärpa Inga problem med appar eller liknande Har kalibrerat mitt exemplar och man får naturliga färger med bra svärta för att vara LCD/LED. Den är inte i klass med en Oled men man får mycket bild för pengarna.
*Redigerades 3 år sedan
Panasonic DMP-UB700
4.6
(6)
3 år sedan*
Mycket bild för pengarna! Med nuvarande pris kan det inte bli annat än full pott! Riktigt nöjd!
*Redigerades 3 år sedan
Sony MDR-1000X
3.7
(59)
3 870 kr
3 år sedan*
En bra och balanserad ljudbild. Har du tänkt att inhandla trådlösa lurar för att använda hemma köp då istället B&W P7 Wirelsess, skall du använda dem på språng ta då dessa då brusreduceringen fungerar riktigt bra.
*Redigerades 3 år sedan
B&W P9 Signature
2.6
(3)
3 år sedan*
Håller med Blader i hans recension, inget att tillägga när det gäller ljudet. De får 5/10 i och med att att jag alltid betygsätter efter pris/prestanda. Fantastiskt snygga och välgjorda men jag skulle ta P7 wireless istället.
*Redigerades 3 år sedan
B&W P7
4.7
(20)
6 år sedan*
En riktigt bra hörlur. Det mesta sitter där det ska i ljudbilden, inte neutrala men otroligt roliga att lyssna på. Funkar riktigt bra med en mobil då de är löjligt lättdrivna, testa en hörlursförstärkare/dac, Chord Mojo eller Audioquest Dragonfly Red eller liknande och det blir riktigt skoj. Blir avdrag på en stjärna då basen inte är tillräckligt tajt. Högsta möjliga byggkvalité för priset och en bit upp!
*Redigerades 3 år sedan
Sony PlayStation 4 (PS4) Pro 1TB
4.2
(100)
4 249 kr
3 år sedan*
En förbättring mot originalet (vanliga PS4). Märkbart bättre grafik i spel som stödjer Pro. Bra byggkvalité. Skulle ha dragit på lite mer när det gäller processorkraft, förväntade mig mer likt Xbox One X. Det Sony (Playstation) vinner på är de exklusiva titlarna som är många och fantastiska.
*Redigerades 3 år sedan
Nacon Revolution Pro Controller (PS4)
3.9
(4)
848 kr
3 år sedan*
Bästa kontrollern jag använt, flera klasser bättre än PS4ans orginaldosa. Enligt mitt tycke skönare än Xbox One dosan. + Grymt grepp + Sköna spakar (inte kantiga som PS4 orginal) + Ergonomiskt utformad (ligger perfekt i handen) + Byggkvalitén + Möjlighet att välja tyngden på dosan genom vikter - Sladd, går inte att använda utan den Trots sladd så är den given! Tycker priset är motiverat, jämför med orginaldosans pris.
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1