Kategorier
Prisjakt

Kalmar FF

Medlem sen 2006-01-16
84
Bidrag
23
Hjälpsamröster
Måbra Postorder
Utmärkt
(239)
OK
ett år sedan*
Mediokert på kommunikation och långsam tid för leverans. Tveksamt till att fortsätta handla här. Det var andra eller tredje köpet här och minst två har varit förknippat med lång leveranstid utan kommunikation om varför det dröjer trots i lager. Njae det är mediokert. I övrigt kan det vara bra om ni åtminstonde har produkter där fabrikatet även framgår på allt. Jag kan inte rekommendera om Ni inte vet exakt vad Ni är ute efter och kan fynda på priset, annars, betydligt bättre aktörer finns... Sedan detta med brevlåda, det betyder ytterligare två dagars arbetsdagar leveranstid då Ni verkar ha problem att kommunicera kundens mobilnummer till PostNord så då kommer en papppersavi i brevlådan. Ganska mycket kaos i kombination med dryg väntan. Rekar inte vid närmare tankegångar och reflektiuoner som finns i övrigt men nu har jag inte tid att skriva mer.
*Redigerades ett år sedan
Apohem
Utmärkt
(365)
Utmärkt
2 år sedan
Fungerar perfekt.
MåBra naturligt
Usel
(3)
Utmärkt
2 år sedan
Toppen. En eloge för hemsidan som har en massa läsvärt.
Apomera
Usel
(57)
Utmärkt
2 år sedan
Snabbt och korrekt. TippTopp
The Terrace Stockholm
Usel
(3)
Utmärkt
2 år sedan
Extremt rappa med följande, reklamation och återbetalning. Har aldrig varit med om den snabbheten. I övrigt snabbast möjliga respons vid orderläggning då saldot var felaktigt men direkt förslag till åtgärd. Här har andra företag en del att lära. Bravo! Även ivägskickande av prylar var rappt.
Canon Pixma TS8050 Series
3.4
(3)
2 755 kr
2 år sedan
Om det är på någon front som utvecklingen inte gått framåt så är det poå skrivarfronten när det kommer till Canon i alla fall. Extremt hög förbrukningskostnad på färgpatroner. En programvara som är så komplex för enkla utskrifter att man tar sig för pannan. Denna modell har åsamkat mig många timmar rengöring och den är i det närmaste en egen levande varelse med sina nyckfulla och långsamma egensinniga manövrar vid praktiskt taget allt. nej, denna modell kommer och borde gått tillbka abutiken för länge sedan men envis somman är får man betala priset i många manstimmar. Förra canonmodellen var i praktiken lika svårbemästrad så min lånnnnga bana med canon är över.
Gymgrossisten
Bra
(500+)
Bra
2 år sedan
Både order och reklamation fungerar bra.
Casall Ab Wheel Roller
3.9
(4)
190 kr
2 år sedan*
Sköna handtag (kunde möjligen vara bredare) och stabila hjul. Klart funktionsdugliga. Inget knirr-knarr.
*Redigerades 2 år sedan
Iron Gym Dual Ab Wheel
2
(1)
249 kr
2 år sedan
Vingliga hjul, saknades det skruvar? Handtagen är direkt osköna. Besvikelse.
Iron Gym Speed Ab Wheel
2
(2)
499 kr
2 år sedan
Sköna handtag och möjligen ett trevlig design på själva däcket men där tar det tvärstopp. Det mekaniska inbyggda är en flopp. Du får efter bara ett eller två återtag börja fippla med den då då inte återgår till ursprungsläget. Att behöva justera den genom att lyfta upp innebär att din träning blir lidande. Har testat två exemplar, båda med handikappet. Detta är inte en produkt som du kommer bli nöjd med. Köp en traditionell av märket Adidas, Abilica eller Casall. De är stabila och innebär ingen manuell handpåläggning.
Sida 1