Kategorier
Prisjakt

Asestar

0
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Samsung UE65TU6905
1.8
(1)
7 990 kr
10 dagar sedan
Lyckligtvis försökte jag denna tv i butik med en bärbar dator innan jag köpte. Låt mig ta det värsta först: 2 HDMI. Endast 2 HDMI-ingångar och 1 USB-port, på en "modern" TV för 7000 NOK? Min 10-åriga LG-plasma hade flera ingångar. En besvikelse dåligt flöde i bilden, många lager, platt ljud men ok synvinkel och färger. Inte värt besväret med att plocka upp och montera den här TV: n. Det finns bättre, för det är omöjligt att hitta något värre än detta här.
Xiaomi Solove F5
3.8
(1)
4 månader sedan
Perfekt bordfläkt utan tvekan. fördelar: Batteri som varar en hel natt (7-8 timmar) Laddare med USB-C Oscillerande funktion Nästan tyst i låg hastighet, perfekt i sovrummet. Överraskande kraftfull med maximal hastighet. Solid byggd. Inga ljud, klick och klick under drift. nackdelar: Dyrt i Norge? Jag köpte för ca. 200 NOK från utlandet. För 500 NOK borde den ha haft en fjärrkontroll.
iEar HP-20
2.2
(2)
5 månader sedan
Köpt för 29kr. För priset är ljudet ganska anständigt. Perfekt om du gillar hög volym! Stort minus: Mikrofonen som hänger på sladden är ganska eländig och klagar ofta på att den andra parten inte kan höra mig. Byggkvalitet är ok, billig plast men tillräckligt solid om du behandlar den snyggt. Jag har inga problem med min efter 3 månader.
Andersson VCH 2.0
3.5
(1)
8 månader sedan
Köpte detta för att ersätta Electrolux ErgoRapido som dog helt efter 3 år, det kostade lika mycket att byta ut batterier som att köpa den här. minus: Laddstationen verkar något tunn och vinglande. positiv: Tyst, kraftfull och bra prestanda. 16V 1300mah batteri och 21V laddare! LED-lampor som lyser golvet framför, Bekvämt på mörka golv. Ytterligare tillbehör som kan anslutas till laddstationen! Liten vikt, även barn kan använda detta. Priset är oslagbart.
Sony WH-H900N
3.8
(62)
1 090 kr
2 år sedan*
Bra batteri, ljud och komfort men besviken dålig ANC. Har använt hörlurar i 3 månader och är imponerad av batteriets livslängd. 40+ timmar på en laddning med ANC på, detta är helt rått! Ljudet är väldigt bra. Massor av bas, tydliga mellantoner etc. Komforten är också mycket bra. Trevlig tydlig app. Negativa poäng: ANC är nästan värdelös. Jämfört med 1000xm2 är dessa värdelösa. Även i jämförelse med JBL E65BTNC kämpar de för att filtrera bort buller från bildäck, tågskenor och motorer. OK på flygplan men igen, E65BTNC har bättre brusavbrott. Dessa är mycket benägna att vindbrus. Men du kan välja WindNoise i appen och sedan levererar de nästan nollbrus från vinden, med nackdelen att ANC-nivån reduceras något. Sammantaget mycket bra headset med ok ljuddämpning.
*Redigerades 8 månader sedan
Philips 2200 Series EP2231
3.8
(1)
3 995 kr
10 månader sedan*
Exceptionell kaffemaskin! fördelar: + Mycket kompakt och snygg maskin + gör bra kaffekräm, espresso och latte. + Möjligt att justera drinkens temperatur + Riktigt bra crema! + Kaffebehållare har tätning (behållarens aroma!) Och plats för ca. 300g bönor. + Enkelt underhåll: automatisk rengöring vid varje start och stopp + Kalkfilter i vattentank, rymmer ca. 5000 drycker. Kan också användas utan. + Möjligt att använda malt kaffe också nackdelar: - Använder mycket vatten på grund av automatisk rengöring, så måste ofta fylla vattentanken om du dricker sällan. - Kunde ha varit tystare i drift.
*Redigerades 10 månader sedan
Microsoft LifeCam Studio
3.7
(13)
770 kr
10 månader sedan
Microsoft gjorde Windows 10, Microsoft gjorde det här. Trodde att det skulle vara det bästa valet men nej. Microsoft säger att detta stöder Windows 10 utan drivrutiner, men det fungerar bara inte. Problem: Hängs efter 2-3 minuter, måste koppla ur USB-kabeln. Förlorar autofokus, måste koppla ur USB-kabeln. Exponering misslyckas och video blir nästan helt mörk, måste dra ut kabeln för att fixa. Fördelar: Ser bra ut och har bra ljud i mikrofonen. Förmodligen ett bra val för linux / win7 etc.
Xiaomi Redmi AirDots
3.4
(6)
205 kr
10 månader sedan*
Värsta Xiaomi-produkt som jag hittills har sett. Bra koncept men för billigt. Jag betalade $ 170 för dessa från Kina och även då är jag missnöjd. För 300 kr + kan du bara styra långt borta. Används i två månader har omslaget på ärendet upplösts och är helt löst. Mycket platt och billigt ljud, knapparna är svåra att trycka på (obekvämt när du har dem i örat). Knapparna är lite lös så skakar / ljud. Instabil och ultrakänslig anslutning, förlorar synkroniseringen mellan öronsnäckorna trots att telefonen knappt är en halv meter bort. Men batteritiden är bra och de är snabba att slå på / ansluta telefonen.
*Redigerades 10 månader sedan
Arctic P12 120mm
2
(1)
40 kr
ett år sedan*
Var inte tyst! Denna version av fansen, utan PWM, har irriterande högfrekvent ljud när den används. Använder 2 av dessa tillsammans med fläktkontroll och till och med 800 rpm dessa ljud med pipljud. Ganska värdelös och bör undvikas. Uppdaterad efter 3 månaders användning: bullret är inte längre konstant utan varierar i frekvens. Det låter som att det finns bin inne i datorn. Rekommenderas inte!
*Redigerades 10 månader sedan
Havit HV-KB389L (Nordisk)
2
(2)
510 kr
ett år sedan
Bra tangentbord med usel tangentlocket. Har använt detta i cirka 2 månader. Har Brown byte av okänt märke, men de är anständiga nog. Lite slemmigt och opriktigt än Cherry / Gateron brown, men ingenting att klaga på. Mycket bra RGB-ljus med många inställningar, utan programvara. Trevligt handledsstöd också. LED-ringen runt tangentbordet är gimmisk, ser billig ut och jag stängde av den ganska snabbt. Huvudproblem: nyckelknappar är värdelösa. De är mycket lösa och tillverkade av riktigt billig plast. Basen kommer att spricka om du bara vidrör den med en spik. Det är också lackerat, så varje repa betyder att du ser ljus igenom. Lyckligtvis kan de bara ersättas med Cherry key-cap, men en bra uppsättning kepsar kostar nästan lika mycket som själva tangentbordet. Hur som helst, för priset är det anständigt tangentbord, men du behöver nya knappsatser för det här.
Sida 1