Prisjakt

meko2

Medlem sen 2014-07-22
7
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Philips SHB5250 Wireless
Full Star 1
2.7
(11)
152 kr
m
meko2
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Bra ljud och smidiga att använda, men sämre än många liknande jag har använt. Trillar lätt ur öronen när man rör sig. Klumpen mitt på sladden fastnar lätt i nacken, när man har jacka, så att ploppen hoppar ur örat när man vrider på huvudet. Knapparna är svampiga och man måste trycka läääänge för att slå på eller av. Ljudet är mycket bra för podcasts och helt ok för vardags-musik.

Shokz Trekz Titanium Wireless Headset
Full Star 1
4.1
(12)
m
meko2
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Bekväma och riktigt bra! Ljudet är lite trist för musikälskare, men jag lyssnar mest på poddradio och då är ljudet alldeles utmärkt! Riktigt bra att man kan höra vad som händer runt omkring. Bra ljud också för den man ringer till. Lätt att få bra läge, och därmed bra ljud, även med glasögon. Bygeln bakom huvudet stöter emot jackans krage en hel del, vilket är irriterande. Däremot påverkas inte ljudet av det eftersom dom kan röra sig mycket mer än vanliga öronploppar, utan att dom slutar funka.

Arlo VMC3030
Full Star 1
3.3
(12)
1 290 kr
m
meko2
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Grymt bra! Helt trådlösa, så man sätter kamerorna där man vill ha dom. Riktigt bra bild, både dag och natt. Lite synd att den spelar in en viss tid vid rörelse istället för hela tiden den känner rörelse. Bra app med bra notiser. Har kört ett halvår och inte behövt byta några batterier. Kör på mellankvalitet på videon, och den är alldeles utmärkt. Ska snart utöka med fler kameror.

Liljekvists
OK
(500+)
m
meko2
7 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Bra pris. Bra service. Bra site.

Liljekvists
OK
(500+)
m
meko2
7 omdömen
BraRedigerades 8 år sedan

Allt som Liljekvist gjorde var perfekt. Dom hade gått igenom och uppdaterat robotklipparen innan leverans. Helt perfekt. Men sen tog PostNord över, och då gick det mesta åt skogen.

Contigo West Loop Autoseal Mug 0,47L
Full Star 1
4
(13)
260 kr
m
meko2
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Grymt bra! Håller tätt, håller värmen och sköna att dricka ur. Jag har provat flera olika, men när jag hittade denna så behövde jag inte prova flera. Just nu har vi 6st muggar, och dom används varje dag.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
m
meko2
7 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Har handlat hos dom i flera år, både privat och för jobbet. Alltid smidigt och bra service. Av ca 170 köp har det strulat två gånger. Ena gångenlöste dom det genom att ge en sjysst rabatt. Andra gången fick jag köpa på annat håll. Några gånger har saker gått sönder och jag har gjort några felköp. Varje gång har dom löst det snabbt och smidigt på det sätt som jag velat. Detta är mitt första val när jag ska handla elektronik, leksaker till barnen, m.m