nosferatus

Medlem sen 2014-06-18
5
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Kaptenkrok
Bra
(68)
Utmärkt
Redigerades 8 månader sedan

Inte fått mitt paket och inget svar. Dom svarar varken på mail eller telefon. Deras affär är nerstängd. Beställde den 4 Januari, lär inte få mitt paket. Posten har inte uppdaterat något heller. *Efter strul fick kontakt med företaget. åtminstone pengar tillbaka.

The Last of Us: Part II (PS4)
Full Star 1
3.7
(121)
271 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Ge mig mina pengar tillbaka! Vilket skit spel, älskade Last of us men tyvärr detta kommer inte i närheten. Hur någon kan sätta fullpott i betyg för den här sörjan är för mig ett mysterium. Storyn är bland det sämsta jag sett i ett spel någonsin. Med det så brakar hela spelet sönder. Grafik håller en bra nivå, men AI är bland det sämsta jag sett. Håller samma linje och går fram och tillbaka, otroligt korkade. Det finns inget bra med det här spelet överhuvudtaget, undvik till varje pris.

Ljustema
Bra
(16)
Dålig
ett år sedan

Ingen hänsyn för man är en ny kund och hade Corona så man inte kunde hämta ut paket. Ingen vidare lust betala 900kr totalt för en rgb remsa.

Microsoft Xbox Series S 512GB 2020
Full Star 1
4.2
(25)
2 990 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Klen konsol, förstår inte varför man ska köpa den klenaste nextgen konsolen. Försökte ge den en chans, men den är för klen tyvärr. Med bara 4 TFLOP och 10GB RAM, upplösningen blir klen. Och inte ens klarar den 4K..

Google Chromecast
Full Star 1
4
(228)
390 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Värdelöst, går inte casta från datorn till tvn. Den tappar alla tidigare inställningar tydligen. Så man måste resetta den, så det ska fungera. Riktigt kass.

LG OLED77C9
Full Star 1
4.1
(13)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Värdelös TV, pajade snabbt. Ful är den också. Och priset är ett skämt.

Måbra Postorder
Utmärkt
(270)
Usel
Redigerades 5 år sedan

Riktigt dåligt. Vägrar skicka min nya beställning, fick inget mail om det heller. Var tvungen maila och fråga. Då skrev dom jag inte betalat senaste räkningarna, jag gjorde det. Men dom blev ändå inte nöjda. Inte svarat sen jag bad dom maila en av räkningarna som tydligen var obetald. Den räkningen finns inte med i min mail någonstans, har inte heller fått den som faktura i någon beställning. Nu har dom slutat svara helt, så jag ger upp. Verkar vara en bluff av dom. Köper någon annanstans framöver.