Prisjakt

efriberg

Medlem sen 2014-06-16
4
Bidrag
12
Hjälpsamröster
Jaybird X3
Full Star 1
2.9
(88)
625 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Ville initialt ge X3 dåligt betyg eftersom den (precis som flera andra recensioner tagit upp här) lider av brus, sämre ljudkvalitet och stora glapp i synk för video. Detta var alla egenskaper som tidigare modeller klarat bra så varför dessa plötsligt skulle falla platt var för mig ett mysterium. MEN! Detta har visat sig bara gälla på min gamla iPhone 6s. Min Samsung Galaxy S8 lider inte av dessa problem alls! Nu är jag hur nöjd som helst. Vet inte alls vad detta beror på, men har jämfört med flera andra in-ear bluetooth hörlurar och på rätt enhet är dessa fortfarande oberörd mästare. Så kort sagt: grymma, men med en stark varning om att testa dem på de enheter du tänkt köra dem på innan.
*Redigerades 4 år sedan
JF:s Service
Usel
(2)
Usel
5 år sedan*
Först och främst: oerhört dyra fraktavgifter, frakten kostade lika mycket som produkten i sig! Vidare visade sig produkten vara synligt skadad redan vid leverans och vid försök till reklamation (med bildbevis) blev svaret en saxad sektion från deras köpvillkor som bara hänvisar till att Post Nord inte kan ersätta varan om reklamation inte lämnas inom 2 arbetsdagar. Vid återkommande försök till reklamation ges antingen inget svar eller saxade svar från Post Nords kundservice som hälsar att Post Nord inte tar emot reklamationer i ärendet. Att Post Nord inte tar emot någon reklamation är förståeligt eftersom det varken är någon synlig skada på emballaget samt att konsumentköplagen tydligt hänvisar att det är säljaren som står som ansvarig för reklamation (i detta fall JF:s Service) Säljaren har ännu inte hört av sig med ersättning för den skadade varan trots att det nu snart gått 4 månader sedan varan först anmäldes trasig. Att köpa en vara online 2016 ska inte ta 5 månader där 4 månader består av förhandlingar via e-post om att få en hel vara vid leverans. Har aldrig varit med om ett så dåligt bemötande hos en webb-butik tidigare och jag handlar ofta online! Undvik det här företaget! Jag kommer aldrig handla här igen i varje fall. EDIT: Efter att ha klargjort mina rättigheter som privat köpare en tredje gång har jag nu fått en ny vara skickad till mig. Fick däremot ingen som helst kommunikation med företaget om att en ny vara var skickad. När jag också hörde av mig och frågade om de ville ha tillbaka originalvaran eller om det var ok att slänga fick jag inte heller ett svar (det var nu två månader sedan). Bristen på kommunikation och allt arbete som krävdes för att få en returnerad vara gör tyvärr att betyget stannar på två stjärnor.
*Redigerades 5 år sedan
Dell UltraSharp U2713H
Full Star 1
3
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Har kört denna skärm ett tag nu och bildmässigt har jag inte haft några som helst problem med den, bra kontraster för att vara LED och har fått riktigt fina färger ur denna! Skärmen fungerade initialt inte så bra ihop med min macbook men fungerar prima med rätt inställningar som finns att få tag i här: https://embdev.net/topic/284710 Med min PC hade jag däremot inga som helst problem. Kort sagt: utmärkt skärm för PC-användare, fungerar också helt ok med mac om man orkar Googla lite.
*Redigerades 5 år sedan
Samsung UE55H7005
Full Star 1
4.1
(18)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
Grymt bra allround TV! Jag spenderade halva sommaren att leta efter den grymmaste 1080p TVn under 18000:- och denna blev mitt slutgiltiga val. 4k gick bort eftersom bildkvalitet och rörelseupplösning ofta blir försämrad, Plasma var intressant men utbudet är smalt och tanken är också att spela TV-spel. Till sist stod det mellan denna och en Sony KDL55W828. Samsungen hade bättre 3d och appar/interface så det blev denna. (Jag upplevde också bilden som mer naturlig på Samsungen under butikstester men det kan mycket väl varit bildmaterialets fel) Min största oro var att skärmens bildåtergivning och framförallt svärta skulle vara medioker med tanke på lcd-panelen och kantbelysningen, men oj vad långt tekniken kommit för LCD i den här klassen! Märker bara av ojämn belysning / reducerad svärta i speciella undantagsfall och då endast när rummet är helt mörkt. För att varken vara IPS eller plasma så är betraktningsvinkeln ändå riktigt stabil. Tittar för det mesta inte från några extrema vinklar, men fungerar fin fint att sitta ett gäng runt TVn utan att bildkvaliteten blir lidande för någon. Eftersom jag inte tittar på vanlig TV använder jag bara den eleganta smartkontrollen som följer med och som dessutom kan styra min hemmabio utan problem! +Svärtan är otroligt bra för att vara LCD och i de flesta fall är svart verkligen kolsvart utan att tappa detaljer. + Bra och smidigt smart TV system med enkel tillhörande fjärrkontroll. + Relativt låg input lag i spelläget (om detta är viktig kan dock Sony vara värt att investera i istället) + Stabil rörelseupplösning + Grym 3d - I några fall blir svärtan inte alls lika djup och då märks också en ojämn kantbelysning av. Detta verkar mestadels bero på kvaliteten hos bildkällan, så undvik helt enkelt att kolla på filmer med medelmåttig komprimering... ;-) - Ljudkvaliteten är förstås ingen höjdare men det är inget man kan förvänta sig (gäller i princip alla TV apparater). Para ihop med ett schysst hemmabiosystem och saken är biff. - Appar fungerar för det mesta bra, men ibland kan man råka på ett par störande buggar, och det drar ju förstås ned betyget lite för en TV som påstår sig vara "smart". Netflix-appen stänger av någon anledning alltid av smart-remoten efter att ha tittat en längre stund. Och samtliga streamingtjänster har ibland problem med att ljudet knäpper då och då (beror förmodligen på wifi kopplingen) Efter cirka ett halvår med TVn kan jag meddela att jag fortfarande är mycket nöjd! Den gör vad den ska och mycket mer därtill! Och såklart: fortfarande grym bildkvalitet! Ett kap redan vid 13 000:-
*Redigerades 6 år sedan