Kategorier
Prisjakt

Tigerofsweden

Medlem sen 2005-12-25
13
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Fractal Design Node 304 (Svart)
4.4
(24)
827 kr
8 år sedan*
Köpte detta för några dagar sen och måste se säga att rent designmässigt är det en fröjd för ögat...Riktigt snyggt chassi ! Som en del här skriver så är det inte väldigt mkt plats att jobba på, men med lite tålamod och tungan rätt i mun så går det ypperligt. Så är det med alla m-ITX chassi. Fick faktiskt till kablarna på ett bra sätt så det är ganska "luftigt". Hittar faktiskt ingenting på den negativa sidan, skulle väl isåfall vara att alu på framsidan kan vara lite repkänsligt men är man bara försiktig så är det lugnt. Rekomenderar detta chassi alla dagar i veckan !
*Redigerades 8 år sedan
Apple TV (3rd Generation)
4
(236)
8 år sedan*
Jag har ingen erfarenhet av gen 3 men jag har ATV2 och tycker den är KLOCKREN till att streama filmer och serier till sovrummet. STORT minus är dock att man inte kan ha viaplay på den tex ... OBS OBS OBS OBS ! Ni som påstår att man inte kan använda xvid/divx , mkv osv ... har ni hört talas om ett program som heter AirVideo ? Testa det så ska ni nog få det att fungera ska ni se.
*Redigerades 8 år sedan
Humax CXHD-5000C
3.9
(62)
9 år sedan*
nu är jag inget proffs men upplever inte att jag får någon klockren bild med denna boxen , kör med 1080i uppskalning och det blir väl helt ok men inte så mycket mer. menyer osv kan jag inte klaga på , allt sådant är lätt och enkelt att förstå ångrar jag betalade 1500 för denna via tele2, hoppas deras nya HD box som ska komma snart är betydligt bättre än denna. den duger men absolut inte mer.
*Redigerades 9 år sedan
Samsung PS43D455
4.3
(6)
9 år sedan*
Köpte denna tv för 3500 på Elgiganten när dom hade något erbjudande. Måste säga att för dom pengarna så fungerar denna tv KLOCKRENT i sovrummet , absolut ingen första tv men duger helt klart att slötitta på innan man ska somna. Har bara analoga kanaler som är kopplade direkt in i tv och jag tycker tvn hanterar det över förväntan faktiskt. Bluray filmer ser helt klart ok ut på denna. Hackar väl lite och så när man tittar på filmer där det rör sig snabbt , men tror inte den har några "förbättringar" som ska klara det felfritt. Måste även tillägga att den inbyggda mediaspelaren fungerar riktigt bra med mkv filer , något som min LG 60PK550N inte tacklar speciellt bra. Över förväntan nöjd för dom pengarna.
*Redigerades 9 år sedan
Apple AirPort Express 802.11n
4.3
(86)
9 år sedan*
Måste säga att detta måste vara en av Apples absolut bästa prylar. Så jäkla bra på alla sätt och vis , streamar musik från mina datorer till mitt hemmabiosystem utan problem. Otroligt bra hastighet trådlöst. Skönt att slippa alla sladdar och allting överallt. KÖP KÖP KÖP !
*Redigerades 9 år sedan
Apple TV (2nd Generation)
4.2
(98)
9 år sedan*
Fungerar klockrent att streama filmer från min dator via min ipad till denna pryl...dock är ju max 720p men det duger helt ok på vissa filmer. XBMC vet jag inte varför många gillar så mycket, jag personligen gillar inte det alls, laggar för jävla mycket av någon anledning, och jag har alla prylar och router osv i samma rum. icefilms har jag lagt till och det fungerar över förväntan. har man 1000:- över är det en ganska bra och schyst pryl faktiskt.
*Redigerades 9 år sedan
Apple iPad 2 16GB
4
(125)
1 299 kr
9 år sedan*
En jävligt bra produkt för att slösurfa med. Men som vissa klagar på så hade väl flash i många lägen varit en fördel men ingenting den faller på. -Streamar saker från min iMac till min ATV 2 via denna utan några som helst problem. -Otroligt bra batteritid , känns som man suttit en evighet på den utan att det tar slut.
*Redigerades 9 år sedan
WD My Passport Essential 3.0 500GB
3.7
(14)
9 år sedan*
Gav 695:- på Siba för denna och måste säga att den är ENORMT smidig att ha med sig. Har ett par andra 3.5" men det är lite krångligare att flytta runt dom med tanke på strömsladdar osv. Överföringshastighet osv kan jag inte kommentera då jag inte brukar ha bråttom med att få över saker på den utan det får ta den tid det tar. Klockren produkt.
*Redigerades 9 år sedan
LG 60PK550N
4.2
(48)
9 år sedan*
Tycker den fungerar helt ok för 12000 som jag gav för den. Visst reflekterar det en del vid dagsljus men det är bara dra ner persiennerna så är det problemet löst. Bilden vid Bluray film är mycket bra. Kör med digital-tv från Tele2 och även detta fungerar helt ok. Storleken vänjer man sig snabbt vid och nu skulle 10-15" till vara lagom. Buzzar lite , men inte jättestörande. Sammanfattning: Helt klart nöjd för vad man fick betala.
*Redigerades 9 år sedan
SanDisk USB Cruzer Micro U3 ReadyBoost 8GB
3.7
(5)
159 kr
12 år sedan*
kan inte annat än att säga att det funkar riktigt bra , köpte det för 99kr. spelar upp filmer från den till min tvix utan problem.
*Redigerades 12 år sedan
Sida 1