Prisjakt

Darth Tojayz

Medlem sen 2005-12-21
166
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Asus ROG Phone II - Strix Edition - ZS660KL Dual SIM 8GB RAM 128GB
Full Star 1
4
(5)
D
Darth Tojayz
166 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Efter att längtar efter en Rogphone så beställdes den till slut. Men vilken besvikelse! Appar som crashade, messenger tex när man skulle öppna bilder, otroligt dålig täckning och bekymmer med ljud via Bluetooth som blev hackigt oftast och katastrofalt dålig kamera. När telefonen efter någon månad tappades och gick sönder blev beslutet att inte laga den ens utan köpa sig en billig Honor 9X. En telefon som kostar ca 1/3del men funkar betydligt bättre. Att laga var oklart om det ens gick då det inte fanns något leveransdatum på ny skärm. Rogphone II blev bara en stor besvikelse tyvärr.

Razer Raiju Gaming Controller - Tournament Edition (PS4)
Full Star 1
2.8
(4)
D
Darth Tojayz
166 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Det är en fantastisk handkontroll! Visst, den behöver uppdateras och ny uppdatering kom nu i början på året. Men sen är den riktigt bra. Fantastisk känsla att lira med den. Otroligt stabil och trevlig att spela flera timmar med. Det som är minus på den är att den är känslig för när batteriet börjar bli lågt samt att den kan störas av mobilen. Men lägg mobilen en bit ifrån så är det inga bekymmer! Hade läst om bekymmer a innan jag köpte den där det även stod att Razers support skulle vara svåra att ha att göra med. Men icke! Snabb och smidig support och allting gick riktigt smidigt. Efter ett tag började den drifta igen. Denna gången gick det inte att uppdatera bort utan supporten hänvisade till att lämna tillbaka där jag köpt den. Kunde inte få en ny kontroll eftersom Elgiganten inte hade fler men fick pengarna tillbaka. Synd på en kontroll som annars gav väldigt härlig spelupplevelse!

Skruvat.se
OK
(500+)
D
Darth Tojayz
166 omdömen
Usel4 år sedan

Beställt vid flertal tillfälle, ofta reagerat på att leveranstiden är längre än vad som anges på deras sida. Nu sist beställde jag ett luftfilter till bilen, söker del efter Regnr. Efter jag beställt ser jag att min modell inte står med bland dom det ska passa till. Mailar då deras kundservice för att säkerställa alternativt avbryta köpet. För som svar att det passar. Leveranstiden blir försenad ca 2 veckor. Och ett filter av fel storlek dyker upp.. Sista gången jag handlar från skruvat iaf.

Razer Thresher Tournament Edition Over-ear Headset
Full Star 1
5
(1)
1 490 kr
D
Darth Tojayz
166 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Detta blir den andra modellen av Razers headset jag köper. Kört Kraken Pro V2 innan. Otroligt bekväma lurar att spela flera timmar i. Använder hellre dessa än mina PS Platinum lurar om det ska spelas ett par timmar.

Razer Kraken Pro V2 Oval Over-ear Headset
Full Star 1
3.8
(5)
D
Darth Tojayz
166 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Köpte dessa när de såldes ut för 399kr. Helklart det mest prisvärda headset jag varit med om. Sjukt bekväma lurar att spela flera timmar med!

Samsung UE55JU6475 55" 4K Ultra HD (3840x2160) LCD Smart TV
Full Star 1
3.3
(4)
D
Darth Tojayz
166 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Fick äntligen tummen ur att ersätta min 10 år gamla plasma. Räknade nästan med att bli besviken och det hela började inte bra. Väggfästet jag hade var för tunt så nätverkskabel gick inte att ansluta, otroligt dum placering på vissa av ingångarna. Men slängde upp tvn ändå och tänkte inte på att den även hade wifi. Startade upp den lite halvt uppgiven eftersom dator m.m. inte gick att ansluta. Men oj vad jag fick lära mig att jag borde skaffat smart-tv tidigare. Via appen Plex kommer jag åt allt jag innan använde datorn till, wifin är otroligt bra och hela uppstarten gick oväntat smidigt med uppdatering osv. Utan att gjort några inställningar så hackar dock bilden. Men efter ca 5 min med att ställa in bilden och stänga av de flesta bildfunktioner så är jag riktigt nöjd med bilden! Oväntat nöjd med tanke på priset. Helklart en prisvärd tv! (Köpt när den såldes ut för 7990:-) En annan anslutning som också var dumt placerad är den optiska utgången om man har ett tunt väggfäste. Men vad gör det när tvn kan ansluta till BT högtalarna via Bluetooth. Skulle dock vilja ha en funktion där de sammankopplar direkt vid uppstart, men man kan inte få allt. Det har klart hänt en del sedan jag köpte min förra tv. Otroligt imponerad över hur smidigt allting blivit! +Snygg design +Bra bild efter lite justerande +Smidig att använda +Priset -Dumt placerade ingångar/utgångar -Inte jättestort utbud av appar om man nu behöver det -Otroligt dåligt inställd vid uppstarten ** Efter mindre än 1 år valde jag att ersätta TVn. Plötsligt var jag tvungen till att vara inloggad på ett Samsung konto för att Plex skulle fungera. Det började gå utför med TVn. Har även visat sig att den har betydligt svårare att spela upp filer än både LG och Sony som finns i hushållet. Den är långt ifrån lika snabb med att ladda. Har nu insett att mitt älskade Samsung inte är vad det en gång var. Visst är bilden bra på TVn, men aldrig mer Samsung nu. Har fått nog med hur mycket strul det är med deras produkter. Testat både TV och telefoner och fördelarna överväger inte nackdelarna längre.

Supra LoRad MD06-EU MKII
Full Star 1
4.7
(35)
D
Darth Tojayz
166 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Är helnöjd. Störningarna uteblir. Trots priset så känns den prisvärd.

Bang & Olufsen Beosystem 6500
Full Star 1
4
(1)
D
Darth Tojayz
166 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Riktigt bra anläggning för pengarna. Men B&Os egna anslutningar gör inte allting lätt. Att man sen verkar behöva ha tag på en Beolink 7000 för att kunna ställa in radiokanaler manuellt gör det inte lätt. Det drar ner den. CDn i systemet kan jag inte ge mer än beröm! Tillverkad 1987 och en av de snabbaste och tystaste spelarna jag ägt!

DALI Sub E-12 F
Full Star 1
4.7
(11)
8 998 kr
D
Darth Tojayz
166 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Den gör precis det den ska och är nog egentligen alldeles för kraftig för min kombination. Men jag gillar den!