Prisjakt

Joppe Apa

Medlem sen 2005-12-18
95
Bidrag
23
Hjälpsamröster
TP-Link Deco P7 Whole-Home WiFi Router (3-pack)
Full Star 1
4.2
(7)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Trodde att TP-link var ett riktigt budgetmärke, valde ut dessa till mor och far pga bra omdöme i test. Körde på dessa istället för m9 eftersom jag tänkte att powerline skulle ge bättre stabilitet. Blev riktigt imponerad redan från uppackningen, nästan Appleklass. Snygga enheter är det också, bra kvalitet i material. Jätteenkla att installera med den smidiga appen, som ändå ger bra kontroll. Kan tyvärr inte hängas på vägg, men enheterna är rätt lätta att gömma snyggt då de är rätt små. Lyckats täcka ett 1,5-plans stenhus på 220 m2 utan problem med strategisk placering. Minst två Wifi-streck överallt. Tror det är viktigt att sätta nätadaptern direkt i vägguttag - inte i grendosa - för att få powerlinen att prestera maximalt. Installerade dem igår, så har inte hunnit utvärdera stabilitet över tid. Men första intrycket är top notch!
The Rock Hemmabio
Utmärkt
(22)
Utmärkt
2 år sedan
Sveriges bästa hemmabiobutik! Ärligt, smidigt, med kunden i fokus.
NetOnNet
Bra
(500+)
Utmärkt
3 år sedan
.
Corsair Carbide SPEC-Omega (Svart/Vit/Transparent)
Full Star 1
2.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Har nu jobbat med mitt SPEC-Omega i någon månad. Köpte det för att jag gillar den ovanliga designen, och det gör jag fortfarande. En sak som inte framgår så tydligt, är att ganska många delar är i plast, inklusive fötterna och hela den vita panelsidan. Det medföljer två 120 mm-fläktar, varav den i fronten är RGB. Det finns plats för 2x140- eller 3x120-fläktar i såväl front som tak. Frontbelysningen kopplas in via SATA-power. Plus: Rymligt huvudfack, klarar långa GPU-kort och höga CPU-kylare Ganska lätt att demontera paneler, men man måste ha verktyg Fin kvalitet på glaset HDD-buren kan flyttas ca 40 mm närmare fronten, för att få plats med customkablar Hygglig kvalitet trots mycket plast, känns stabilt Filter på nätaggets insug På fläktplatserna kan man justera fläktens position lite Ganska lätt pga mycket plast Minus: Största problemet: mycket trångt på baksidan, oftast högst 20 mm. Tar man bort plasthållaren för SSD:er blir det dock lite lättare Få skruvhål på baksidan försvårar ytterligare kabelhantering Facket ovan toppgallret rymmer inte fläktar, de måste sitta inne i huvudfacket! Blir trångt mot en stor tornkylare Inga filter på övriga fläktplatser Skulle inte rekommendera detta chassi till vattenkylning, även om radiatorer får plats. Svårt hitta plats för reservoar och pump, och som sagt knepigt med plats för kabeldragning Sammantaget: hyggligt prisvärt, och ser lite coolt ut. Dock lite tveksam till om jag skulle valt det igen, inte minst pga problemen med kabelhantering. Särskilt om man kör customkablar. För lite ytterligare info, kolla min bygglogg på https://www.sweclockers.com/galleri/14622-beehive-easy-does-it
*Redigerades 3 år sedan
Optoma UHD60
Full Star 1
4
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan*
Ljusstark, uniform bild, trevlig färghantering såvitt jag kan bedöma. Ganska lågt ljud i Ecoläge. Dessutom snygg för att vara projektor. Ger en balanserad bild i mitt allt annat än mörka rum, och då använder jag ändå en ReActduk. Har inte testat med 4K-signal än, men det ska bli väldigt spännande! Kanske den mest prisvärda vardagsrumsprojektorn just nu.
*Redigerades 4 år sedan
Ubiquiti Networks UniFi AP AC Lite
Full Star 1
4.3
(41)
839 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan*
Fantastiskt stabil AP, som aldrig behöver startas om. Bra räckvidd!
*Redigerades 4 år sedan
Sumo.se
Utmärkt
(352)
Utmärkt
4 år sedan*
Bra paketpris, helt krångelfritt.
*Redigerades 4 år sedan
HGST Deskstar H3IK40003272SE 64MB 4TB
Full Star 1
3.4
(3)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Haft goda erfarenheter av Hitachi tidigare, därför köpte jag fyra sådana här till min QNAP-NAS efter att en av de fyra första Hitachidiskarna började ge felmeddelanden efter 4½ år. NAS:en står på 16/7/365. Men en av dessa nya började ge höga "Reallocated sector count" efter bara 1½ år, eller lite drygt 9000 timmar. Så nu provar jag Seagate NAS istället.
*Redigerades 6 år sedan
Sony Bravia KD-55X8509C
Full Star 1
3
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Bra mellanklass-4K-TV. Funkar med iRULE:s IP-kontroll.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1