Kategorier
Prisjakt

demisnoopy

Medlem sen 2005-12-12
301
Bidrag
23
Hjälpsamröster
Woods Venezia 18K G
3.9
(6)
7 450 kr
5 månader sedan*
Kyler mycket bra, gillar alla funktioner . Fönsterkitet är... undermålig då de är gjorda för amerikanska fönster ej svenska/europeiska. Kyler lätt min vardagsrum på 48 kvm. Tom sovrum om jag öppnar dörrar till. Ej så bullrig som jag trodde men.. det är ju portabel så acceptera eller köp värmepump. Klart bättre än Woods cortina.
*Redigerades 5 månader sedan
LG OLED65C7V
4.1
(20)
25 990 kr
3 år sedan*
Bilden är fantastisk fin, svärtan är otroligt djup. Presterar mycket bra och har tillräckligt bra ljud för tv tittande, film ska man helst ha något annan ljudkälla till.
*Redigerades 3 år sedan
LG 65SJ850V
3
(1)
3 år sedan*
EISAs pris var en av anledningar vid valet av denna tv. Ville vänta till storebror 950 serie. Nu har jag testat lite grann och har inte många klagomål. Out of Box ger den mycket sofistikerad bild. Kommer kalibrera efter någon vecka användning. Svärtan är bra, tom mycket bra för LED tv. Upplever ingen bleeding och färger stämmer rätt bra. Testat med både olika klipp på youtube samt vanlig Blue ray och till slut med 4 k blu ray (filmen Deadpool i 4K). Har inte annat att jämföra och kan bara säga att jag och alla med mig blev hänförda av vacker bild och otrolig hög detaljrikedom. Färger processade med HDR var klara och ljusa, röda toner var närmast perfekt röda. Ljudet är helt ok för en platt tv. Dock film borde tittas med något extra (ljudlimpa eller annat) då det behövs mer tryck i visa läge. Mycket tv för pengarna. Uppdatering: Fick intermittent en gul eller pink lådrat linje som håller tills jag stänger över natten. Hår pågått så ett tag nu. Detta är anmält och servicetekniker kommer nu i veckan. Tycker det är inte ok. Har inte upplevt detta tidigare. Återkommer efter reparationen.
*Redigerades 3 år sedan
Whirlpool JT 469/IX (Rostfri)
4.3
(4)
4 år sedan*
mycket bra! Hade en av tidigare modeller, 13 år på nacken, denna är minst lika bra. Design är fin och smälter lätt i köksmiljö.
*Redigerades 4 år sedan
Samsung GX-VI680SJ
2.4
(3)
1 990 kr
4 år sedan*
Har 2 av dessa boxar sedan november 2016. ANvänder version för bredband/internet mottagning. Ibland lite sega i driften, vid kanal byte mm MEN, bilden är mycket bra och sport på UHD kanalen är verkligen skarp! Rekommenderas.
*Redigerades 4 år sedan
Paco Rabanne 1 Million edt 100ml
4.1
(11)
559 kr
4 år sedan*
perfekt
*Redigerades 4 år sedan
LG 43UH750V
3.5
(1)
4 år sedan*
Köpt den som sovrums TV och matar den med Viasat bredband tv. Utmärkt bild, fantastisk bra svärta för klassen, upplever ingen bleeding, smidiga menyer. Den nya Magic remote är mycket bättre än min andra från ifjol. Tror inte man kan hitta bättre TV i den storlek.
*Redigerades 4 år sedan
Eldirekt
Utmärkt
(377)
Utmärkt
4 år sedan*
Snabbt och enkelt att beställa. Snabb leverans
*Redigerades 4 år sedan
Eldirekt
Utmärkt
(377)
Utmärkt
5 år sedan*
Återkommer igen vid nästa tillfälle då detta var mycket smidig! Ordernummer: 57518 2016-05-29
*Redigerades 4 år sedan
LG Wine Smart H410
3.3
(3)
5 år sedan*
Köpte denna igår till min gamla mor. Hon är 71 och jag hade "tvingat" på henne en Nokia 1020 innan. Visst hon använde den men aldrig tillräckligt då hon tyckte att"allt bara försvinner från skärmen..." Ni skulle se henne igår kväll, glad, häpen, tyckte den var stor och sitter bra i örat... Enkelt för henne att svara samt ringa till samtal. Jag ska inte rabla alla negativa med den. Det finns, men för någon som vägrade "gubbtelefon" Doro och klarade inte de moderna telefoner (ja, ja har försökt med flera, iPhone, Samsung, Sony.... ingen kunde duga då hon klarade inte de. Kamera är undermålig men hon sa själv att hon behöver inte den, inte heller kalender, internet mm. Appar?? vad ska hon med de (fast att väder appen är på hemskärmen tyckte hon om) Kort sagt, retro telefon som tilltalar de som vill/orkar/kan inte anvädna sig av dagens drosk av smartfone. BRA LG!
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1