Kategorier
Prisjakt

EVVK

Medlem sen 2014-04-28
7
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Phonehem
Usel
(28)
Usel
3 år sedan*
Slutför ej köpen. Beställer en produkt från Black Friday kategorin, "Billigast på Prisjakt" emblemen fanns där med och betalar direkt. (Ordern bekräftas 40886) En och en halv arbetsdag senare (tisdag) får jag beställningen Annullerad utan vidare förklaring, trots att varan fortfarande säljs för ett högre pris och är tillgänglig. Efter ett par timmar utan respons så ringer jag upp och får höra bortförklaringar om fel pris och månfas. Nu får hoppas jag att jag får pengarna tillbaka som kommer förmodligen med häst och vagn då det kan dröja ytterligare 1-3 arbetsdagar från Payson, om de ens börjat processa tillbaka pengarna. Borde investerat i någon annan återförsäljare istället för att chansa bort hela Black Friday/CyberMonday jippo budgeten hos dessa. Känns inte tyvärr så väldigt seriöst när de inte ens tar tiden på sig att återkoppla eller ens intresserade av en smidigare lösning.
*Redigerades 3 år sedan
Furniturebox
Bra
(500+)
Usel
4 år sedan*
Trakaserar kunderna med SPAM och SMS utskick trots att man väljer att inte få det. Så skall man sedan behöva betala ett SMS för att få stop på tramset. Skärpning, ta bort mig!
*Redigerades 4 år sedan
MJ Multimedia
Utmärkt
(103)
Utmärkt
4 år sedan*
Magnifik kundservice. Rekommenderas starkt
*Redigerades 4 år sedan
Japsko
Usel
(2)
Utmärkt
5 år sedan*
Rentav imponerande! Svårt och hitta företag med lika hög passion som till det man gör som Japsko idag. Bli inte skrämda av den enkla men innehållsrika hemsidan. Toppen bemötande trots liten (obetydlig) order.
*Redigerades 5 år sedan